Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Με αμνησία μετά από ξυλοδαρμό ο Τ. Τέλλογλου


Mε μετραταυματική αμνησία νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, μετά από επίθση που δέχθηκε στην οδό Καραγιώργη Σερβίας και Λέκκα στο κέντρο της Αθήνας. Άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι, χτυπώντας τον από πίσω κατά την διάρκεια φραστικού επεισοδίου, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης.

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, διαγνώστηκε με μετατραυματική αμνησία και φέρει εκδορές στο μάγουλο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπαιξε απίστευτο θέατρο ο τύπος για να γλυτώσει το ξύλο. Όσοι δουν το βίντεο θα καταλάβουν.

Και για να μη ξεχνιόμαστε για το τι κουμάσι είναι κι αυτός:

http://parallhlografos.wordpress.com/2011/06/16/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-video/

Modestus είπε...

Έτσι μαζί με τους πολιτικούς και τα τσιράκια οι δημοσιοκάφροι να παίρνουν σιγά σιγά το μερτικό από το ξυλίκι που τους αναλογεί για να μάθουν να ασκούν ψυχολογική βία στον κοσμάκη. Καθίκια του κερατά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε φίλε για το βίντεο καλά έχετε δει λιπόθυμο κάποιον και μετά απο 10 δευτερόλεπτα να συνέρχεται;;;; Ρε μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί τα μουνιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα του κανανε που καριολη!!

Ανώνυμος είπε...

ειδα το video απο χθες 4-5 φορες.Δεν ειδα πουθενα να τον χτυπανε.Απο τον φοβο του ξαπλωνετε μονος του κατω καποια στιγμη.Εφαρμοσε το "play dead".To κανουν πολλα ζωα στην φυση απο ενστικτο αλλα και μερικα καλα εκπαιδευμενα σκυλια.
Ολα τα υπολοιπα περι αμνησιας κλπ προσωπικα δεν τα πιστευω.

kotsos_gr είπε...

1:34 συμφωνώ μαζί σου απλά θα συμπληρώσω για το play dead. Το εφαρμώζει επίσης και ένα είδος όντων, αχαρακτήριστων ακόμη, οι οποίοι ανθούν στην μεσογειο και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Οι ντόπιοι αναφέρονται σε αυτά τα όντα ως "γλύφτες" καθώς τα όντα αυτά βγάζουν το ψωμί τους γλύφοντας κατουρημένες ποδιές και εκτελώντας διαταγές από πατερούλιδες.

Ανώνυμος είπε...

το γνωστο παραμυθι: μαμα βαβα, ουαααα ουααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα να μην τον λυπαται ενας; Ουτε ενας; Χαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Με μια καρπαζια εκανε τον ψοφιο κοριο η λουγκρα!!!
Που να παει και στον πολεμο ο παλιοπουστας!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν τον χτυπησε κανεις.μονος του σωριαστηκε και καλα για να γλυτωσει το ξυλο.