Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Σχετικά με την συνολική μας συμπεριφορά ως προς τα προϊόντα


ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ COCA COLA ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ?ΤΟ 78% ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η COCA COLA,EINAI ΓΕΝΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ KAKOΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΞΑΝΑΠΙΕΙ COCA COLA.ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΜΕ,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ........
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΩΛΑ,ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 1 ΜΑΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΖΩΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ,ΜΗ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
\
Αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγοι άνθρωποι φίλε μου τα ξέρουν αυτά.
Οι περισσότεροι μπουνταλιάζουν στα χορευτικά σοόυ, στα καλιστεία, και στα ριάλιτι μαγειρικής.
Και μια μέρα θα ξυπνήσουν και όλα θα έχουν τελειώσει.

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον δεν θα τυρανιούνται εγκεφαλικά μέχρι εκείνη τη μέρα

Ανώνυμος είπε...

Η Greenpeace έχει συντάξει οδηγό μεταλλαγμένων ο οποίος είναι διαθέσιμος δωρεάν στο διαδίκτυο. Εκεί γίνεται μια πρώτη αξιολόγηση των εταιρειών που παράγουν προϊόντα ζωικής προέλευσης.Είναι αρκετά χρήσιμο κατά τη γνώμη μου αν και δυστυχώς πλέον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη λύση είναι τα βουνά