Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανοί απαιτούν.



Εκδηλώθηκε ο Γερμανός.  Θέλει την γη μας για να παρκάρει τις απούλητες σαβούρες της χώρας του.  Θέλει γη, γιατί η Βόρεια Αφρική είναι μακριά και ταραγμένη.  Θέλει να μας χώσει ΑΠΕ γιατί είναι σίγουρος ότι δεν μπορούμε να ζούμε χωρίς ρεύμα. Θα μας δώσει δάνεια, εάν συμμορφωθούμε.











Χαίρεται που είναι σε θέση να εκβιάζει... Και να πάρει λίγη εκδίκηση...  Τα ίδια αποβράσματα που έκαναν μαζικές δολοφονίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  Τα ίδια υποκείμενα που ειδικεύονται σε αντίποινα εναντίον αμάχων, γέρων, γυναικών και παιδιών. Τότε ανακύκλωση μαλλιών και χρυσών δοντιών, τώρα Πράσινη Ανακύκλωση.





Κούνια που σε κούναγε #g&!(*%$#%&^#...  Διάβασε τι κάνει η δικιά σου χώρα εδώ,  και δις ιζ Πάρτα και συγγνώμη για το άντε.

Οι ασπρόμαυρες φωτό είναι από εδώ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA KAKALA MOU THA PAREI O SOIMPLE AUTOPROSWPWS THA TOU TA DWSW MIAS KAI EIMAI STHN XWRA TOU TON XEFTILISMENW!!!!!!OTI DEN KATAFERAN OI PAPOUDES TOUS ME TA OPLA PANE NA TO TELEIWSOUN AUTOI ME TO XRHMA RE VDELYGMATA TOU PLANHTH PROSKYNHMENOI AUTH THN FORA THA SAS PAREI H KATW VOLTA KAI ESAS KAI TA AFENTIKA SAS!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γράψτε επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Δεν σας διαβάζουμε!!!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΔΕΡΦΕ 5:38 ΣΩΣΤΟΣ...
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΟΜΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ...
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ...
ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ
YOU WILL TAKE FROM THE THREE THE LONGEST!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!! ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΩ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΤΣΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ 580 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ Α@@@@@Α ΜΑΣ.