Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Δείτε την προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας… (βίντεο)


Έχουν επιδοθεί τα πράσινα παπαγαλάκια να υποβαθμίσουν την πρόταση του Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση, έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι μια τέτοια πρόταση δεν υποστηρίζεται από την Ε.Ε.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μεταφράζουν λάθος ή κατά το δοκούν τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής..
Θα μου πείτε μπορεί να μην ξέρουν καλά αγγλικά…
Είναι μια εκδοχή.
Ξέχασαν όμως ότι υπάρχουν και βίντεο, που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά κυρίως του τι έχει ειπωθεί.
Δείτε λοιπόν στο βίντεο τι ακριβώς είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Amadeu Altafaj, για το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.
Μια διευκρίνηση πριν δείτε το βίντεο η λέξη speculate/ing, δεν σημαίνει πάντα και κατ ανάγκη “σπέκουλα”. Είναι απλά μια από τις πολλές ερμηνείες της λέξης.
Υ.Γ
Διαβάστε τώρα τι δήλωσε ο βουλευτής Ν. Βρεττός χθές στην χθές στην  Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση.
Ντίνος Βρεττός (Αττικής): «Γιατί να χαρίσουμε τον όρο «επαναδιαπραγμάτευση» στην ΝΔ, αφού η επαναδιαπραγμάτευση είναι η μόνη σταθερά και θα κρατήσει μέχρι τέλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι η επαναδιαπραγματευση του μνημονιου ,διοτι δεν λυνει κανενα προβλημα.Μονο να μας παραμυθασει εχει σαν στοχο. Το προβλημα ειναι το ιδιο το χρεος (αυτο ειναι το αιτιο και το μνημονιο το αποτελεσμα) ,και για αυτο το πολιτικο συστημα δεν λεει λεξη, κανει την παπια.Αυτο ομως που περισευει απο ολους ειναι η υποκρισια, το θρασσος και το ψεμμα.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον η σωστή ερμηνεία της λέξης στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι: εικάζω-εικασία