Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το Μικροτσίπ είναι πλέον Πραγματικότητα


Δείτε το βίντεο!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να το βαλετε ξερετε που ζωα

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα ειναι τοσο μ..... να το βαλει?

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος - Άναξ

Το ζήτημα είναι τι θα κάνει κάποιος αν του επιβάλουν το δίλλημα :
Βάζεις το τσιπ ή είσαι τρομοκράτης?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΕΙΣ : ΑΝ ΣΑΣ ΣΒΗΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ (ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ (ΣΤΟ ΤΣΙΠ ΕΝΝΟΕΙΤΕ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ..? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΩΡΑ....?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.47 ma ti paparies les twra!!!!!!!!!!
tote ta xrei einai pseftika afou mporoun kai ta svinoun.
malakies twra

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε κανείς πως ο "γιατρός" μιλάει σαν ρομπότ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ RFID ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΞΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΜΕΣΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ?ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ?
ΕΤΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΦΤΕΣ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΠΛΕΚΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΣΑΙ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ειναι ο σατανας

Ανώνυμος είπε...

Οι αναφορές των συναντησεων των Bilderberg απο το Wikileaks.
http://bilderberg2011.com/2010/wikileaks-publishes-bilderberg-1955-1957-1958-1960-1962-1963-and-1980-reports/
Επίσης να και ένας χάρτης της παγκόσμιας κυβέρνησης. Χτυπήστε το δυκτιό τους.


http://bilderberg2011.com/wp-content/uploads/2010/06/wordlgov1.pdf

Διογένης είπε...

Δεν πολυκατάλαβα τον τίτλο της ανάρτησης. Πλέον είναι εκατοντάδες χιλιάδες (πιθανότατα έχουμε πιάσει την τάξη των εκατομμυρίων) εκείνοι που έχουν εφοδιαστεί το εμφυτεύσιμο τσιπ. Άλλοι το πήραν με ανείπωτη χαρά, άλλοι υποχρεώθηκαν να το πάρουν, πχ. για την εργασία τους. Τέλος πάντων.

Πριν από μερικά χρόνια διαβάζαμε στις FAQ της ιστοσελίδας της εταιρείας "VeriChip Corporation":
"Οι ρίζες του VeriChip ανιχνεύονται στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, όταν οι πυροσβέστες της Νέας Υόρκης έγραφαν τους κωδικούς αναγνώρισής τους (σσ: ελεύθερη μετάφραση του "badge ID numbers") στα στήθη τους, για την περίπτωση που θα βρίσκονταν τραυματισμένοι ή αναίσθητοι. Ήταν προφανές ότι υπήρχε μια απεγνωσμένη ανάγκη για προσωπικά στοιχεία σε επείγουσες καταστάσεις και ότι ένα ενέσιμο μικροτσίπ RFID θα μπορούσε να βοηθήσει τους ασθενείς. Σε στενή συνεργασία με την Applied Digital, τον Δεκέμβριο του 2001 ιδρύθηκε η VeriChip, ως πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική, για να παράγει και να εμπορεύεται το εμφυτεύσιμο σκεύασμα (επίσης γνωστό ως "VeriChip™"). Η εταιρεία έλαβε την έγκριση από την FDA (σσ: η υπηρεσία ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ) για την ιατρική εφαρμογή της συσκευής τον Οκτώβριο του 2004, και σήμερα, το μόσχευμα έχει εμφυτευθεί σε πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο."

Φαντάζομαι πως έχετε υπ' όψιν τις συνεντεύξεις του Aaron Russo; "There's gonna be an event, Aaron..." υποτίθεται πως τού είχε πει τον Οκτώβριο του 2000 ο Nicholas Rockefeller. Δεν μπορώ να ξέρω αν οι εν λόγω συνεντεύξεις ήταν στημένες, πάντως, τα γεγονότα εξελίχθηκαν όπως τα έλεγε ο Russo. Λετε να ξέρουν οι Ροκφέλλερ τίποτε περισσότερο από εμάς;...

Σήμερα δεν υπάρχει εταιρεία με το όνομα "VeriChip Corporation", πλέον λέγεται "PositiveID Corporation". Είχα κρατήσει αυτό το μέρος των FAQ, επειδή μου άρεσε... Σήμερα υπάρχουν τα ακόλουθα, που είναι παρόμοια:
http://www.positiveidcorp.com/about-us.html (τελευταία παράγραφος)

Υπάρχει ένα τουλάχιστον βιβλίο, μέσα από τις σελίδες του οποίου υποτίθεται πως αποδεικνύεται ότι πίσω από τη "VeriChip Corporation" βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Διογένης είπε...

Το ξέχασα. Πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ ψηφίστηκε νομοσχέδιο, βάσει του οποίου υποχρεώνονται όλοι οι Αμερικανούς πολίτες να λάβουν το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ. Στα πλαίσια της υγείας τους, φυσικά... Πολλοί και διάφοροι αντέδρασαν. Δεν γνωρίζω τι απέγινε με αυτήν την υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες θελει προσοχή, μπορούν να μας το εμφυτεύσουν χωρίς να το καταλάβουμε.. ως μια απλή αντιμικροβιακή ένεση, ωμος στην πραγματικότιτα να περιέχει το εμφύτευμα!

Ανώνυμος είπε...

Στα αρρωστα μυαλα τους να βαλουν το κωλοτσιπ τους οι σκατομασονοι, τα βρωμοπουσταρια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται το βαλαν στο διαβατήριο μας. Και για την κάρτα πολίτη που αλλού θα την δοκίμαζαν εκτός από Ελλάδα. Εδώ δεν λέει κανείς τίποτα. Και να λέει δηλαδή δεν κάνει κανείς τίποτα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής. Το τσιπακι τι σχέση έχει με τον σατανισμο, τον αντιχριστο και το 666. Ναι θα κατέβει ο αντιχριστος και θα ψάξει μόνο αυτούς με τσιπακια γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να καταστρέψει τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Το τσιπακι μονο με τον αντιχριστο εχει σχεση

Ανώνυμος είπε...

Ας τα βάλουν όλοι οι νεοταξίτες στο κώλο τους, νάχουν και εφεδρεία.
Εγώ ΠΟΤΕ, όχι για θρησκευτικούς λόγους, άλλωστε είμαι "Άθρησκος", αλλά για λόγους Ελευθερίας της προσωπικής μου ζωής.
Ας με πουν τρομοκράτη.
Στα αρχ..ια μου.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο KISSINGER ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΤΕ ? ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΧΥΜΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΣΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ? ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..