Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Βασίλης Μαρκεζίνης, ο επόμενος πρωθύπουργός της Ελλάδας (;)



ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Βασίλης Μαρκεζίνης βολιδοσκοπείται εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια, από το Μέγαρο Μαξίμου και το Κρυφό παρακράτος (που ειναι υπερανω κομμάτων) για την θέση του πρωθυπουργού. Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο γνωστός οικονομολόγος φαίνεται πως... 
αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που καταρχήν γίνεται αποδεκτό.

1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ σε καποια συγκυβέρνηση...


Για πατήστε εδώ να δείτε τι λέμε γι αυτόν 1 χρόνο τώρα.


ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ε ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!!!! ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ΒΑΣΙΚΑ...... ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΕ.... ;-)

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε επιτέλους την αναμετάδοση απο το Σύνταγμα,εντάξει και εμένα μου αρέσει αλλά δεν θέλω να το ακούω συνέχεια και υποχρεωτικά,όποιος θέλει ας επιλέγει να το ακούσει.

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ΤΑ ΛΕΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ! Δεν κραζουμε τιποτα χωρίς λόγο... ελπίζουμε τις επόμενες μερες να αναλύσουμε. προσωρινά ακούστε και ψάχτε!!! Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...
Ένα πράγμα σαν τον παγκαλο στρατηγό και τον γιο του.... ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ο Μαρκεζινης θα ηταν ο ιδανικος υπουργος Εξωτερικων,απεναντι στην αλεπου τον νταβουτογλου.

Unknown είπε...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..........

Unknown είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ 10:30 ΟΤΙ 1ΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ 2ΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ!ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΠΕΣ! ΤΑ ΜΑΛΑ.

Ο Τσάβεζ είπε...

@9:54
Μακάρι να τον έβαζαν τον Μαρκεζίνη φίλε αλλά δεν θα τον βάλουν και ξέρεις γιατί; Γιατί αν μπει πρωθυπουργός αυτός σήμερα σε δυο χρόνια θα έχει πάει τα ποσοστά του 60%. Γι'αυτό δεν θα τον βάλουν τελικά, γιατί θα χάσουν τα τζάκια για πάντα την εξουσία.

Διάβασε το βιογραφικό του και άσε στην άκρη τα του πατέρα του που πολλοί τον είχαν άχτι τότε και γι'αυτό του σέρνουν τα μύρια όσα σήμερα ενω υπήρξε αξιολογότατος πολιτικός.

Κυκλοφορούν ευρέως δύο βιβλία του. Πάρε και διάβασε κάποιο να έρθεις σε επαφή με την πολιτική του σκέψη. Ο άνθρωπος είναι κορυφή, αιώνες μπροστά από όποιονδήποτε άλλον θέλουν να μας φορέσουν για κυβερνήτη σήμερα.

Νέοι και νέες Μαρκεζίνη δαγκωτό. Αν θέλετε αξιοκρατία, πρόοδο και ελπίδα για το μέλλον!

Αν θέλετε να σκατοσφουγγίζετε τον κώλο του κάθε γραμματέα της ΠΑΣΠ και της ΟΝΝΕΔ για να σας διορίσει σε κανένα δήμο εποχικό προτιμήστε άλλον, π.χ. τον τραπεζίτη τον Παπαδήμο.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια ο Μαρκεζίνης είναι ό, τι πιο ελπιδοφόρο για τη πατρίδα μας.
Και μόνο που τον ειρωνεύτηκε ο ...ανκορμαν Χατζηνικολάου ανέβηκε 100 φορές παραπάνω στην εκτίμησή μου!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ. ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΑΚΑΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΜΠΛΟΓΚ!!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΠΑΙΣΙΟΥ!!!

ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛΤΕΡ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!! ΤΡΕΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..........ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΤRIX ..ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ....ΘΑ ''ΔΕΙ'' ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ!...ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.....''THEY LIVE''

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

@11.49
Ο γέροντας είναι ΆΓΙΟΣ κανονικότατα φίλε μου!
Οι αγιορείτες είχαν αντιδράσει στους αστικούς μύθους που έστησαν κάποιο και μάλιστα με ανακοίνωση που δημοσίευσαν ΨΑΞΤΟ!
αλλά πέρα από αυτό, σου μιλάω από προσωπική πείρα ,πως όσο αγαπάει τον πιστό εξίσου αγαπάει και βοηθάει τον άθεο!!!

Ο Τσάβεζ είπε...

@11:34
Πότε τον ειρωνεύτηκε ο Χατζηπαπάρας. Υπάρχει το βίντεο στο δίκτυο;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 11.34, δεν ξέρω για βίντεο, αλλά αυτό έγινε σήμερα στο δελτίο του άλτερ, άσε μου ήρθε να κάνω εμετό με δαύτον!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΙΑΣ .ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ....

Ο Τσάβεζ είπε...

Δεν καταλάβατε πατριώτες ο τόπος είναι γεμάτος αστέρια. Συνηθίσαμε να βλέπουμε την πλέμπα των βοθροκομμάτων και των βοθροκάναλων εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή μια ζωή και το αγνοούμε αυτό.

Ο Μαρκεζίνης αν ποτέ ερχόταν στην εξουσία θα το άλλαζε αυτό. Απλούστατα επειδή αυτός είναι αξία. Είναι αναγνωρισμένος στο εξωτερικό με περγαμηνές και τίτλους και όχι κομπλεξικός λαπάς σαν π.χ. τον Χατζηπαπάρα και την πλειοψηφία των πολιτικών σήμερα.

Πολιτικοί που το μόνο που κυττάνε είναι να κρατήσουν τον τόπο στην μετριότητα επίτηδες για να μπορούν να ικανοποιούν έτσι την εξουσιομανία τους αλληλοδιαδεχόμενοι εαυτούς και αλλήλους στους διάφορους κρατικούς θώκους.

delta είπε...

Για όλους όσους επικρίνουν τον πατέρα Μαρκεζίνη ας ψάξουν όχι σε φήμες αλλά σε ιστορική βιβλιογραφία.
α) συνεργάστηκε με τη χούντα με σκοπό να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές και να επαναφέρει ομαλά τη δημοκρατία!
β) ήταν ένας από τους σπουδαιότερους και μεθοδικότερους επιστήμονες-ιστορικούς.
γ) είναι κρίμα να ξεχνάμε οτι ήταν αυτός που επί Παπάγου στα 1953 αποφάσισε ως υπουργός Συντονισμού 2 σημαντικά μέτρα. Την υποτίμηση της δραχμής, η ισοτιμία της οποίας προς το δολάριο από 15.000 πήγε στις 30.000 (ακολούθησε σε λίγο η περικοπή των τριών μηδενικών) και την απελευθέρωση των εισαγωγών.
Μια υποτίμηση που αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη και με διεθνή ακόμη μέτρα!

ΥΓ. Δυστυχώς, τον βρίσκω πολύ καθαρό άνθρωπο για να του δώσουν πολιτικό αξίωμα.

Fidei Defensor είπε...

Παίδες, ο Χατζηνικολάου είναι το παιδάκι των Βαρδινογιαννέων και της Ντόρας (όλο χαμογελάκια και φρου φρου όταν τη βγάζει στο άλτερ, τυχαίο; δε νομίζω!), συνεπώς να πάει στα τσακίδια, χεστήκαμε για τη γνώμη του.

@ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Άκουσε να δεις φίλε, δεν ξέρεις τι σου γίνεται ούτε περί Σπύρου, ούτε περί Βασίλη Μαρκεζίνη. Μάλλον εσύ πρέπει να ξυπνήσεις!

Ο Σπύρος Μαρκεζίνης ως Υπ. Συντονισμού ήταν αυτός που με την υποτίμηση της δραχμής το 1954 έδωσε πνοή στην ελληνική οικονομία, όχι ο Καραμανλής ή κάποιος άλλος, ο Μαρκεζίνης! Πάμε τώρα και στα της δικτατορίας. Ο Μαρκεζίνης ανέλαβε στις 8/10/1973 πρωθυπουργός, με την προϋπόθεση να επανέλθουν οι στρατιωτικοί στους στρατώνες, για μια ομαλή μετάβαση από τη δικτατορία στον κοινοβουλευτισμό μέσω εκλογών, τις οποίες ο ίδιος και με δική του ευθύνη θα διενεργούσε στις 14/2/1974. Οι στρατιωτικοί επέστρεψαν στους στρατώνες. Μόνο ο Παπαδόπουλος έμεινε, ο οποίος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγγυάτο τη μη ανάμιξη των στρατιωτικών στα πολιτικά δρώμενα.

Δυστυχώς όμως, ο Μαρκεζίνης απέτυχε γιατί:

(1) οι πολιτικοί αρχηγοί Κανελλόπουλος (Δεξιά), Μαύρος (Κέντρο) και Κύρκος (Αριστερά), αντί να συνδράμουν στο έργο του Μαρκεζίνη, τον τορπίλισαν.
(2) συνέβησαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου (δες βίντεο του UntoldTruth1 στο youtube)

Τέλος, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή πριν από 7-8 χρόνια, ο Κύρκος(!) είπε πως "κακώς δεν υποστηρίξαμε τον Μαρκεζίνη", συνεπώς ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΠΟΥΝΑΣ; Το ότι είχαμε δικτατορία σε πείραξε; Σήμερα δηλαδή τι έχουμε; Καμιά φοβερή δημοκρατία;

Αυτά, για την Ιστορία, περί Σπύρου.

Ο Sir Βασίλειος τώρα, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει Υπ.Εξ. το συντομότερο δυνατόν. Για πρωθυπουργός δεν ακούστηκε ποτέ, για Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ακουστεί, αλλά φρόντισε η κωλοφυλλάδα της Ντόρας η Καθημερινή να τον ειρωνευτεί και να τον κράξει για να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα της! Κωλομητσοτάκαινα! Το θέμα δεν είναι εκεί όμως. Δε μας ενδιαφέρει να γίνει πρωθυπουργός ή Πρόεδρος Δημοκρατίας. Υπ.Εξ. όμως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ! Ή έστω σύμβουλος του οποιουδήποτε Υπ.Εξ.! Αμφιβάλλω αν έχεις διαβάσει έστω μια λέξη από το βιβλίο του "Μια Νέα Εξωτερική Πολιτική για την Ελλάδα", και θα βγεις να μας πεις ότι κι αυτός είναι πουλημένος ή προδότης; Την παλεύεις ρε φίλε; Πραγματικά την παλεύεις; Σε πειράζει μήπως το ότι βγαίνει μέσω του Mega και των εκδόσεων Λιβάνη και τα λέει; Αν τα έλεγε μέσω ANT1 ή Alter ή μέσω Νέας Θέσεως ή Kontra θα ήσουν ικανοποιημένος; Ή μήπως σε πειράζει ότι είναι Sir και έχει επιτελέσει σύμβουλος πόσων κυβερνήσεων (βρετανικών, γαλλικών, γερμανικών);

Στο αν θα του γίνει πρόταση ή αν θα δεχτεί, θα συμφωνήσω κι εγώ πως δεν πρόκειται να δεχτεί, αν υπάρχουν ΠΑΣΟΚοΝΔκράτες στην εξουσία, διότι όπως πολύ σωστά έχει λεχθεί, αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το λύσουν.

@akerman

πες τα Χρυσόστομε!

Αυτά από εμένα, γεια σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΡ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν'ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ..... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ ΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.