Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο στρατιώτης…


Γράφαμε το μεσημέρι ότι ο ΓΑΠ είναι πιστός μέχρι τέλος στην υπηρεσία των αφεντικών του. (βλ. εδώ) Οι εξελίξεις μας επιβεβαίωσαν. Ο Παπανδρέου ήταν πρόθυμος να εγκαταλείψει ΜΟΝΟ αν εξασφάλιζε ότι η πολιτική ξεπουλήματος που ξεκίνησε θα συνεχιζόταν απρόσκοπτα. Τόσο ταγμένο στρατιώτη βλέπει εαυτόν ο πρωθυπουργός στην πολιτική της διάλυσης της χώρας.
Για τον κόσμο δεν αλλάζει τίποτα. 3 βδομάδες στους δρόμους οι Έλληνες πραγματοποιούν την πιο ουσιαστική αντίδραση ικανή να διαλύσει όλους τους ανθέλληνες που θέλουν να μας υποδουλώσουν. Συνεχίζουμε καθημερινά μέχρι να φύγει η χολέρα που μας πλακώνει…
αἰέν ἀριστεύειν
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο προϋποθέσεις που πρότεινε ο Σαμαράς είναι να είναι πρωθυπουργός πρόσωπο κοινής αποδοχής και όχι ο ΓAΠ και βεβαίως να είναι κοινής αποδοχής και υπουργοί σε υπουργεία - κλειδιά
και 2oν η κυβέρνηση συνεργασίας να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο.
Πιθανόν το τηλεφώνημα να έγινε εις την ελληνική γλώσσα και ο Jeffry δεν κατάλαβε το περιεχόμενό της ,υπό την πίεση της κατάστασης.
Από την άλλη πιθανόν η μάνα του να τον μάλωσε και το παιδί αναγκάστηκε να παραμείνει διαβάζοντας ένα επιμελημένο διάγγελμα (3 ωρες το συνέτασσαν).
«Παρά τη στάση μου (1ο τηλεφώνημα:Στη διάρκεια της 20λεπτης συνομιλίας του με τον κ. Σαμαρά, εμφανίστηκε "ανοιχτός" ακόμη και σε ενδεχόμενο να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός.), αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την όλη αυτή προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους πολιτικής και εθνικής ευθύνης(Σαμαράς είπε στο σημερινό πρωθυπουργό "Γιώργο, να πάμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά όχι με εσένα στο τιμόνι, διότι έχεις χάσει την εμπιστοσύνη και της κοινωνίας και των αγορών".) Πριν καν συζητηθεί (ο Σαμαράς περιμένει ακόμα το 2ο τηλεφώνημα....),και η ουσία, τέθηκαν δημοσίως όροι (πιθανόν εννοεί τον Καρατζαφέρη που τον άδειασε στα κανάλια) που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί, διότι κρατούν τη χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και εσωστρέφεια, ενώ το μείζον εθνικό θέμα είναι η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους»
Και συνεχίζει:
«Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες για την πατρίδα (λείπει το "μας",πιθανόν την USA εννοεί), για την οικονομία( βλ.λέσχη Βilderberg), για τους πολίτες, για αξίες(Mασωνικές - Σιωνιστικές). Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες των πράξεών μας απέναντι στη χώρα. Εγώ θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, το δρόμο του καθήκοντος(εννοεί να καταστρέψω ότι έχει απομείνει,βάσει των διαταγών), μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη(τηςBilderberg) και τον Ελληνικό λαό(O ελληνικός λαός τώρα που κολλάει δεν κατάλαβα)».

Βρε ουυυυυυυυστ, παλ..π.στα!
Με νεκροσέντουκο και αστερόεσσα να σε στείλουν από κεί που ήρθες.
Κάθαρμα.