Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΗ»...!!!


Η μεταφορά του κ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στη θέση της κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ αποτελεί κυρίως την προστασία του από την πλήρη απαξίωση που του άξιζε.
Τα κύρια χαρακτηριστικά των ενεργειών του κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σαν υπουργός οικονομικών είναι:

1. . Ρύθμιση του 10+1 στο χρηματιστήριο που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

2. . Η πώληση των cds του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου μετά από άγνωστες πιέσεις ώστε σήμερα να έχουν χαθεί περίπου 25 δις ευρώ.
3. .Η σταδιακή διαπόμπευση της χώρας σε ότι αφορά την πτώχευση με αποτέλεσμα να χάνεται η αξιοπιστία στην αγορά με αποτέλεσμα την προοδευτική άνοδο των sprents.
4. .Η μη εκταμίευση δανείου εκείνη την εποχή που τα sprents ήταν στις 140 μονάδες βάσης.
5. .Οι κρυφές συζητήσεις για την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
6. . Η δημιουργία ανασφάλειας στον ελληνικό λαό με την απειλή του περιστρόφου στο τραπέζι που έλεγε διεθνώς ο Πρωθυπουργός.
7. . Η αδυναμία οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών για την είσπραξη των εσόδων.
8. . Η προσπάθεια να χαριστούν από τη βουλή 25 δις ευρώ σε οφειλέτες στο Ελληνικό δημόσιο.
9. Η αύξηση του ΦΠΑ από 21 σε 23%.
10. Η ενίσχυση των τραπεζών με ακόμα 22 δις ευρω.
11. Η αδυναμία να πεισθούν οι Έλληνες επενδυτές να κρατήσουν τα χρήματα τους στη χώρα μας.
12. Η δημιουργία επενδυτικής ανασφάλειας στη χώρα μας με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλες χρηματιστηριακές αξίες στο εξωτερικό.
13. Η ενθάρρυνση των Ελλήνων τραπεζιτών να εμπλακούν στην διαδικασία των cds και να ποντάρουν υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδας.
14. Ην πρόκληση ευρωπαϊκής διαταραχής στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που κερδοσκοπούσε σε βάρος της Ελλάδας με αποτέλεσμα να χάνουν την αξία τους τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου.
15. Το Κλείσιμο περίπου 150.000 επιχειρήσεων.
16. Η δημιουργία περίπου 700.000 ανέργων.
Όλα τα παραπάνω τα έκανε ένας υπουργός μέσα σε 20 μήνες, προκαλώντας τον διασυρμό της χώρας και την απαξίωση του λαού της.
Σε ποια άλλη χώρα αν γινόταν όλα αυτά την επομένη αυτός ο άνθρωπος θα ήταν υπουργός και θα παρακολουθούσαμε σήμερα την παραλαβή νέου υπουργείου;
Το αντικείμενο του κύκλου των ανωτέρω εργασιών ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των δύο τρις ευρώ.


ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!!
Στο νέο υπουργείο που ήρθε ο κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εντός των προσεχών δύο ετών πρέπει να παρθούν οι σημαντικότερες αποφάσεις που θα δώσουν ανάσα στη χώρα για τα επόμενα 50 χρόνια όπως:
1. Καθορισμός της ΑΟΖ
2. Έναρξη διαδικασιών υποθαλάσσιων ερευνών για τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
3. Διεθνείς διαγωνισμοί ανάθεσης μελετών.
4. Διεθνείς διαγωνισμοί ανάθεσης ερευνών.
5. Διεθνείς διαγωνισμοί ανάθεσης αξιοποίησης του πλούτου.
Το αντικείμενο των εργασιών και της παραγωγής προϊόντων ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό του ενός τρις ευρώ και τα κέρδη για τη χώρα μας θα είναι περίπου 350 δις ευρώ.
Με την απειλή του χρέους, τα κέρδη θα ισοσταθμιστούν με το χρέος και ενώ η Ελλάδα είναι η ποιο πλούσια χώρα του κόσμου ο λαός θα είναι στην πείνα.
Είναι τυχαίο που οι ΝΟΡΒΗΓΟΙ έχουν αγοράσει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 300 δις ευρώ και ενδιαφέρονται για την δουλειά.
Είναι τυχαία η επίσκεψη του υφυπουργού κ. ΜΑΝΙΑΤΗ πρόσφατα στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1. Το γλυκό και αλαζονικό αγόρι με το τσαχπίνικο στυλ, που δίνει την εντύπωση του αφελή, μήπως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και απλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του;
2. Μήπως ο άνθρωπος που σε μια βουλευτική θητεία θα κάνει μια πολύ καλά οργανωμένη δουλειά με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω να δοθούν στα αφεντικά του για εξόφληση του «ψευτοχρέους»;
3. Μήπως αφού τελειώσει όλα αυτά θα μεταφερθεί στην Ευρώπη σε ένα κεντρικό πόστο ενός διεθνούς οργανισμού και θα τον θεωρούμε όλοι εμείς οι «αφελείς» Έλληνες σαν τον εθνοσωτήρα ΠΑΠΑΔΗΜΑ;
4. Είναι τυχαίο ότι στον κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σήμερα παρέχονται ύψιστα μέτρα ασφάλειας;
Τέλος, αν αυτόν σήμερα τον άφηναν μέσα στο πλήθος του συντάγματος πιστεύει κανένας ότι θα έβγαινε ζωντανός;
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και θα έχει και από πρώτο χέρι αποψη για την κλιματική αλλαγή που επιφέρουν οι ψεκασμοί στην ατμόσφαιρα ώστε να ενημερώσει τα αφεντικά του για την πρόοδο των εργασιών