Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σόιμπλε: Δώστε μας τον... "ήλιο"σας και θα τα βρούμε



Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.

"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.


Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.


"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.


Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.


"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.
Πηγη 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον πουλάμε 500 δις!!!Αν θέλει ας τον αγοράσει.

Ανώνυμος είπε...

agoraste prota ta arxidiamas kai meta blepoume mounopana

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12:04, δυστυχως εχουν αγορασει ηδη και τα 300 αρχιδια μας.

Ανώνυμος είπε...

Σορρυ, φιλτατε Ανωνυμε, τον πουλαμε 500 δις + τις αποζημιωσεις και τα κατοχικα δανεια 600 δις συν τους φορους που δεν πληρωσε η Χοχτιφ συν καποιες μιζουλες Ζημενς συν τα μπαταριμενα υποβρυχια μειον τον ΟΤΕ μας, καπου 3,60 τρις!!!
Να τ' αφήσω η θα περασει να τα παρει;
Ας [ξανα]ελθει ...να ..τα...παρει...

Ανώνυμος είπε...

Παντα μια ζωή οι Γερμανοι ψαχνουν για κοροιδα,και δυστυχως τα βρισκουν.
Καταλαβατε τι παιζει ετσι ?
Εχουν πει οτι για λογους ασφαλειας μεχρι το 2020 θα κλεισουν ολα τα πυρηνικα τους εργοστασια ηλεκτρικης ενεργειας,και ετσι απο που θα βρουν ρευμα ? Απο εμας τα κοροιδα και τσαμπέ μάλιστα.

Αιντε να χαθουνε πιά ,δεν υπαρχει κανεις να τους ξεχέσει τους Germania lager ?

Ανώνυμος είπε...

Να πάρετε τον ήλιο του πασοκ,όλο το πασοκ και όλα τα κόμματα της Ελλάδας να ησυχάσουμε...



A.V

Ανώνυμος είπε...

parte ta arxidia mas kai eimaste entaxei!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα παρετε τον πρασινο ηλιο για παντα μαζι σας...να σας συντροφευει κωλογερμαναραδες(ειστε και εργατικοι παναθεμα σας... ας μην ηταν οι μεταναστες απο αλλα κρατη να τους εκμεταλλευεστε για δεκαετιες κι ας μην εσβηναν τα κωλοχρεη σας οι εβραιοι τραπεζιτες της αμερικης που χρηματοδοτουσαν τοσο εσας οσο και τους υπολοιπους...να δουμε αν θα υπηρχατε σημερα να το παιζατε και οικονομικη δυναμη...ψοφιμια

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Τι έχει να μας πει ο Αδωνις για αυτή τη δήλωση? Δεν υπαρχουν μωρε τετοιες προθεσεις, για την Ελλάδα και τις συνταξεις υπογραφηκε το μνημοσυνο...
Λοιπόν Γερμαναρα, μόλις δωσετε τα 500 δις αποζημιωσεις πέρνα και μια βόλτα μετα να σου δώσουμε τα α....ια μας...

Kostas είπε...

Ρε ξεπλυμένε με το αναπηρικό καροτσάκι, αν θες τον ήλιο μας, ζήτα συγγνώμη για τους νεκρούς που είχαμε από τους παππούδες σου, έλα να φιλήσεις τα χέρια των γιαγιάδων που έχασαν τους άντρες τους από τα Γουρούνια και αφού δώσεις πίσω κάτι δάνεια που πήρατε το 40, κάτι πολεμικές αποζημιώσει, πληρώσεις κάτι δυνατά γαμήσια που κάναν τα παλικάρια μας στις γυναίκες των πατατοκεφτέδων συμπολιτών σου και δεν έχουν πάρει ακόμη αποζημίωση εκεί στα παραθαλάσσια, δώσε και καμιά χιλιάδα δις και τότε έλα να το συζητήσουμε.
Τ' αρχίδια μας μπορεί να στα δώσουμε, τον ήλιο μας μόνον αν κάτσει η πουτάνα που σας κυβερνά σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΕΦΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΒΡΩΜΑ

ΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μολών λαβέ σαξονική νυφίτσα.
Οταν οι πρόγονοί μου έφτιαχναν ναούς κάτω από το φώς του ήλιου, οι δικοί σου ζούσαν σε σπηλιές και τρέφονταν με σκατά μελάτα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΗ

dimitriskavalos είπε...

Πάρε τα α..... τα δύο!!! Σόιμπλε!!
Εκεί στη συννεφιά σας γουρούνια!!
Όπως είναι ο καιρός σας είναι και η ψυχή σας!!

Ανώνυμος είπε...

Αντι για τον Ηλιο μας,παρτε τον ΒΙΛΟ ΜΑΣ!
οι Κυπριοι ξερουν τι εννοω...

Ανώνυμος είπε...

εχω κατι οικόπεδα στον πλανητη Ηλιο.Τα πουλάω για να σώσω την Ελλαδα.Τα θελουν?Καπου εκει εχω και τα αρχ...α μου...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ,ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΛΑΕ...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

το μονο που θα παρετε κουφαλες γερμανοι και αλλοι ντοπιοι εφιαλτες πηλιογουσηδες προδοτες σαπιοκοιλιαδες κουραδομηχανες ειναι απο τα τρια το μακρυτερο...
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ (8.04) ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΟΝΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟΝ ΗΛΙΟ?ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.