Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Κάλεσμα για την άμεση συγκρότηση Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Κάλεσμα για την άμεση συγκρότηση Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

Κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων, με την επιβίωση της ίδιας της χώρας και του λαού της να έχει τεθεί πλέον ολοφάνερα στην ημερήσια διάταξη, αλλά και με μεγάλο μέρος της εργαζόμενης κοινωνίας να κινητοποιείται μαζικά ενάντια στο καθεστώς, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα η αγανάκτηση των πολιτών να μετατραπεί σε πολιτική απόφαση.
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Στην αδιαλλαξία και την αποκτήνωση του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, πρέπει να αντιτάξουμε την οργανωμένη πάλη του ίδιου του λαού. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: με την συγκρότηση ενός μετώπου της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ικανό να κερδίσει τον αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει με τις μαζικές κινητοποιήσεις στην πλατεία συντάγματος και αλλού μέσα στην χώρα.
Εμείς που υπογράφουμε το παρών κάλεσμα αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) . Στόχος του Μετώπου είναι η πολιτική οργάνωση της αποφασιστικότητας που αποδεικνύει στην πράξη σήμερα ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.
Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:

• Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
• Η τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.
• Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
• Η έξοδος από το ευρώ με την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
• Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδας και με σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
• Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
• Η αλλαγή του μονομερούς προσανατολισμού της χώρας και την απαλλαγή της από τα ασφυκτικά δεσμά που της έχουν επιβληθεί.
Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι η πάλη για την κατάκτηση της δημοκρατίας. Η διάσωση της χώρας και του λαού δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον λαό στον «γύψο» ούτε με «εθνικές» ή «υπερκομματικές» κυβερνήσεις εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Η διέξοδος από την κρίση απαιτεί περισσότερη και όχι λιγότερη δημοκρατία.
Απαιτεί τον λαό στο προσκήνιο, όχι θεατή και θύμα των εξελίξεων.
Απαιτεί μια νέα εξουσία με τον λαό στα κέντρα των αποφάσεων και όχι ένα διεφθαρμένο σύστημα κυβερνητικής απολυταρχίας, όπως είναι σήμερα.
Απαιτεί την κατάκτηση της δημοκρατίας μέσα από την αυθεντική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κάλεσμα πιστεύουμε πώς τώρα είναι η ώρα για να οικοδομηθεί ένα τέτοιο Μέτωπο του ίδιου του λαού, που θα απαντήσει αποτελεσματικά σε όλους τους αιφνιδιασμούς και τους σχεδιασμούς του επίσημου πολιτικού συστήματος και των επικυρίαρχων.

Μόνο με τη δημιουργία αυτού του μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου ολόκληρου του λαού για τη διάσωση και την αναγέννηση της χώρας μπορούμε να ξεφύγουμε από τον καταθλιπτικό μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας και της υπερχρέωσης. Αυτό είναι σήμερα το κυρίαρχο εθνικό, πατριωτικό και συνάμα ταξικό καθήκον για τον εργάτη, τον αγρότη, τον μικρομεσαίο.

Ένα τέτοιο μέτωπο δεν μπορεί να είναι υπόθεση οργανώσεων, ή κομμάτων, αλλά αφορά το σύνολο του λαού πέρα και πάνω από κομματικές τοποθετήσεις και εντάξεις. Ούτε μπορεί να συγκροτηθεί ως άθροισμα οργανώσεων, ή ως μέσος όρος πολιτικών ιδεολογιών.

Το Μέτωπο είναι ανοιχτό σε όλους με μοναδική προϋπόθεση την συνειδητή στράτευση στους βασικούς στόχους του. Συγκροτείται στη βάση της αυτοκέφαλης οργάνωσης κατά τόπους δουλειάς και γειτονιές.

Καλούμε όλες τις πρωτοβουλίες και κινήσεις που υπάρχουν ανά την Ελλάδα να στρατευθούν στην συγκρότηση του Μετώπου. Καλούμε κάθε έντιμο αγωνιστή που κινητοποιείται στο κίνημα των πλατειών, κάθε πολίτη που ανησυχεί για την τύχη της χώρας του, κάθε εργαζόμενο που δοκιμάζεται από την κατάσταση να αγκαλιάσει και να κάνει δική του υπόθεση τη συγκρότηση του Μετώπου.

Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες, θα συγκληθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με σκοπό την επίσημη ίδρυση και την έκδοση ιδρυτικής διακήρυξης του Μετώπου.

18/6/2011

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ


68 σχόλια:

Anentaxtos είπε...

Α ΡΕ ΚΑΖΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ "ΣΟΦΟ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ) ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ..???

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?? ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

KOITA ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

Anentaxtos είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ
ΛΥΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΩΡΓΑΝΟΜΕΝΟ.ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:36,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.
Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια λεει κατι λαθος ο ανθρωπος???δειχνει εναν αλλο δρομο μπαινει μπροστα και ζηταει να οργανωθουμε για να ακουστουμε!!!!καλη η πλατεια αλλα ως ποτε????θα καταντησουμε γραφικοι δε μας ακουνε....ηρθε η ωρα να τους μπουμε για τα καλα στο ματι.,..

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον ειπε αληθειες.αυτο και μονο τον κανει ανθρωπο.εξαλλου ολεσ οι θεσεις που εκφραζει ειναι προς το συμφερον του λαου.μηπως ομως εισαι βολεμενος και πετας λασπη για να θολωσεισ τα νερα ανεχταχτε οεοοοο

Ανώνυμος είπε...

Ας εβλεπε οτι θελει ρε..ας το ειχε σχεδιασμενο..εμενα με νοιαζει να ειναι σωστος και να κανει αυτα που λεει!τον παρακολουθω πολυ καιρο..

τι περιμενουμε δηλαδη?υπαρχουν 2 τροποι να αλλαξεις τα πραγματα, ενας ειναι το πραξικοπημα ο αλλος ειναι να ζητησεις στηριξη του λαου..

που το κακο?αφου δε βγαινει αλλος μπροστα ας βγει αυτος..ειδαμε και το θεοδωρακη...δε θελουμε ατομα να μας πουνε οτι ειναι προδοτες οι αλλοι, το ξερουμε αυτο.Θελουμε ατομα να μας οργανωσουν και να δωσουν λυση

Anentaxtos είπε...

@4:45 μ.μ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ.

ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ (Ο Χ Ι ΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ) ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ...

Ανώνυμος είπε...

κάποιος πρέπει να ηγηθεί , ρε παιδιά! ας ενωθούε όλοι μαζί κι ας είναι ο καζάκης μπροστά ή οποιαοσδήποτε άλλος..δεν έχει σημασία....
αυτοί οι προδότες που μας κυβερνάνε, κάνουν ότι σδεν μας ακούνε, ότι δεν καταλαβαίνουν τον λαό...δεν μας υπολογίζουν! δεν αρκεί να μαζευόμαστε στις πλατείες ....ως πότε άλλωστε;;;
ούτε στις απεργίες ίδρωσε ποτέ το αυτό των κβερνώντων, ούτε με διαδηλώσεις που μέσα σε λίγη ώρα τις διαλύουν με τους τρόπους ΄που όλοι γνωρίζουμε...
ας ενωθούμε όλοι μαζί, ας βγούν ένα-δυο άνθρωποι μπροστά, να καθοδηγήσουν τον λαό, μέχρι να πέσει αυτό το κάθαρμα και η παρέα του και να ξεκουμπιστεί το μνημόνιο και ύστερα έχει ο Θεός!
ποτέ δεν μας άφησε ο θεός....τώρα θα μας αφήσει;;;
μόνο να είμαστε ενωμένοι!!!!!
ελλάς ή τέφρα

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

επιτελουσ καποιοσ πρεπει να ηγηθει

Ανώνυμος είπε...

Η αντιδραση των πολιτων, εαν δεν μετασχηματιστει σε κατι πιο οργανωμενο με στοχο και πολιτικες θεσεις τοτε θα εκφυλιστει.ΛΕΜΕ ΝΑΙ!!!!!!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

παιδια μην ψαρωνουμε, μην εισοπεδωνουμε τα παντα και μην λογομαχουμε μεταξυ μας εχουμε κοινα συμφεροντα... Ο Καζακης εινα ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ και υποστηριζει αυτο που πρεπει να γινει ΧΤΕΣ... Επιστροφη στη δραχμη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??
ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ??ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ??
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ?????
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ????????????
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ.....
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??????
Υ.Γ:ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.16(ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

ωραιος 6.04 μια χαρα τα ειπες!!ετσι ειναι!!!ελεος με αυτον τον βλακα,τον συμφεροντολογο...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 6¨04 η βολεμενος χοντρα εισαι η πρασινοσκουφησ του κερατα.......παρε τα λαμογια αφεντικα σου απο το μπουρδελο και αδειασε μας τι γωνια.να κανει οτι θελει ο καζακης τουλαχιστον προδοτης σα τα αφεντικα σου και σενα δεν ειναι

Ανώνυμος είπε...

λαθραιος εισαι εσυ και τα αφεντικα σου βλακα.αλλα οποιος εχει φαει παρεα με παγκαλο δεν εχει τι αλλο να πει.............πρωτα τα αφεντικα σας στη κρεμαλα και μετα εσεις σκουλικια

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΟΙΕ 6.09:
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ(ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΖΑΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ(ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΤΡΙΤΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ(ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ 'ΤΣΟΠΑΝΟΣ' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ........
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ
ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκ του αποτελέσματος κρίνεται κανείς. Πάλη, μέτωπο, λαός.., πού τα έχουμε ξανακούσει αυτά;
Τώρα υπάρχουν μόνο Έλληνες!
Όλα τα άλλα είναι ταμπέλες, και όχι ιδιότητα, και άρα εκ του πονηρού!
Ωραία ηχούσες στα αυτιά μας στην αρχή λέγοντας αλήθειες,
αλλά τώρα ακούγεσαι ιδιοτελής, δηλαδή σα να θέλεις να κερδίσεις κάτι απο αυτή την ιστορία!

Unknown είπε...

Ο anentaxtos εδώ που τα λέμε να μην τον αδικούμε για αυτά που λέει
Αυτά που τραβήξαμε από όλους τους πολιτικούς δεν ξέρουμε ποιόν να πιστέψουμε
Είμαστε πλέον καχύποπτοι , από την μια καλό είναι και αυτό ,
Από την άλλη ώμος anantexte κάποιος πρέπει να κάνει κάποια αρχή ,
Το θέμα είναι να μην μασάμε πλέων και να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ποιος είναι εντάξει και ποιος όχι

Να κάνουνε οι αγανακτισμένοι εδώ και τώρα ένα κώμα στην πλατεία όπως είναι
Να συντάξουνε ένα καταστατικό να δώσουνε σύρμα σε όλες τις πλατείες να εκλέξει ο κόσμος αντιπροσώπους να τους στείλουνε στην Αθήνα στην πλατεία στο σύνταγμα και να είναι κάτι πιο οργανωμένο , έτσι δείχνει ότι η κάθε πλατεία είναι κάτι το ξεχωριστό ενώ αυτό που λέω νομίζω είναι πιο οργανωμένο και η γροθιά που δημιουργείται μπορεί να γκρεμίσει το κακό

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ...
Ή ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?ΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ρε 6.27 μη καρφωνεσε καταλαβαμε οτι εισαι πακετας και επιχηριματιας που τοσο καιρο μας επινες το αιμα.εχεις σηνηθισει στη ρεμουλα και το κλεψιμο τοσα χρονια και σου ειναι δυσκολο.........αντε ανοιξε τα ματια σου γατακι βαρεθηκαμε τοσα χρονια τα κοματοσκυλα να βγαζουν κυβερνησεις,ειρθε η ωρα του λαου να αποφασισει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ?

Σιγαλας Μακαριος είπε...

αντε παλι τα τσουτσεκια και οι εγκαθετοι...
τραβατε απο δω ρε ξεφτιλισμένοι

Ανώνυμος είπε...

Αλβανία του Χοτζα, χούντα και κατοχή έχουμε τώρα. Με τους φίλους μου άνεργους, με τον αδελφό μου στα πρύθυρα της ανεργίας, με εμένα στο εξωτερικό γιατί θα ήμουν και εγώ άνεργος, με 1.75 τι βενζίνη (όταν έφυγα είχε 1.63), με τα τρόφιμα στα σουπερ μαρκετ να ακριβαίνουν συνεχώς και τα κοράκια έτοιμα να αγοράσουν την Ελλάδα μισοτιμής (κάτι που δεν είχαν καταφέρει ότι παρελθόν με τα όπλα). Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι η προοπτική της Ελλάδας με 500 εκ χρέος είναι ολοένα προς το χειρότερο, καταστρέφοντας όχι μόνο τη γενιά μου αλλά τουλάχιστον και την επόμενη μέχρι να σκάσει πάλι μια κρίση χρέους και να έχουμε πάλι τα ίδια. Ε, λοιπόν καλή η πλατεία αλλά το χαοτικό πράγμα δυστυχώς δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά απέναντι από ένα από τα πιο οργανωμένα καθεστώτα υποδούλωσης και προδοτών. Γιατί περί προδοτών πρόκειται αφού ξέρουν ότι ακόμα και να ξεπουλήσουν όλη την Ελλάδα το χρέος θα παραμείνει.
Ε, λοιπόν Καζάκης κύριοι. Ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα για να οδηγηθούμε κάπου αλλού. Ξεκάθαρος λόγος με επιχειρήματα και αποδείξεις που δεν χωρούν αμφισβήτηση από το καθεστώς. Δε φοράει γραβάτα και ξέρει τις οικονομικές πουστιές που παίζονται από τα μέσα. Αν και φοβάμαι ότι συνεχίζοντας να μιλάει θα τον φάει καμιά CIA, αφού ο Γιωργάκης πρέπει πάση θυσία να ολοκληρώσει τις business με το ξεπούλημα του πλούτου της Ελλάδας.
Καζάκης και ξερό ψωμί, εκτός και αν ξέρετε κάτι καλύτερο που θα μπορούσε να οδηγήσει το χάος να αγωνιστεί για μια καλύτερη προοπτική, γιατί μόνο για καλύτερη προοπτική μπορούμε να αγωνιζόμαστε τώρα, αφού καλύτερες μέρες δεν πρόκειται να υπάρξουν σύντομα στην Ελλάδα όποιο δρόμο και να τραβήξει.

Ανώνυμος είπε...

καποιοι εδω μεσα δειχνουν οτι εχουν φαει για τα καλα τη τρομοκρατια των ΜΜΕ και αυτο γιατι εινα ιαλβανοκεφτεδες με 0 μορφωση...

θα γινουμε λεει αλβανια και τετοια.. οτ ιακουει απ τον κωνστα δηλαδη..απορω αυτη η δημοκρατια απο παντα εδεινε ψηφο σε ολους?η για να ψηφισεις επρεπε να αποδειξης τουλαχιστον οτι δεν εισαι τελειος στοκος..

να μου πεις οτι εινα ιδυσκολο απο προτεκτορατο να γινεις ανεξαρτηοτος και μπορει να εχουμε θερμα επεισοδια με γειτονες (στημενα βεβαιως απο τα αφεντικα μας) να το δεχτω.. αλαλ να λες ανοησιες και οτι μαλακια ακους απο τα ΜΜΕ χωρις να εχεις τη παραμικρη ιδεα του τι σου γινεται δε το δεχομαι

Ανώνυμος είπε...

6.48 ΛΟΙΠΟΝ
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 ΑΤΟΜΑ(ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ!!!!
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ..
ΠΕΜΠΤΟΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΩ!!
ΕΚΤΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ...
ΔΕΙΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ,ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΤΖΙΔΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΤΟΥ...
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ???ΟΤΑΝ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΕΝΙΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ???ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ????ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ.....
ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ!!!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
Υ.Γ:ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ανώνυμος είπε...

παιδια εφυγαν πολλα ορθρογραφικα λογω οτι το εγραψα γρηγορα και εν θερμο και λογω της κακιας συνηθειας των greeklish, δυστυχως δε μπορω να κανω επεξεργασια.. ο 7:12 ειμαι

Ανώνυμος είπε...

εσυ 7:14 μιλας με επιχειρηματα?εσυ ξεκινησες να βριζεις το καζακη χωρις ενα επιχειρημα..εξηγησε μας λοιπον γιατι θα γινουμε αλβανια κα ιτ ιξερεις εσυ ως ανθρωπος του εμποριου?δως μας τα φωτα σου..

αν καποιος εδω εβαλε ταμπελες και μαλιστα υβριστικες χωρις κανενα επιχειρημα εισαι εσυ

Ανώνυμος είπε...

παρατηρησα και κατι αλλο..οσοι εινα ικατα της κινησης γραφουν με κεφαλαια, σα να φωναζουν, σα να θελουν παση θυσια να περασουν την αποψη τους..απεγνωσμενοι...ενω οι αλλοι ακουγονται ανακουφισμενοι..ηρεμοι με ελπιδα πλεον..
τυχαιο?δε νομιζω..σε καποιους πειραξε πολυ η κινηση αυτη..καποιοι αρχιζουν να χεζονται πανω τους

Ανώνυμος είπε...

ο καζακης δεν εμφανηστηκε τωρα 6¨48....απο το 2000 τα ελεγε αλλα η χουντα των μμε ποτε δε θα εβγαζε το καθε καζακη στον αερα να μη ταραξει το ονειρο σας.οι λαθρομεταναστες ειναι προβλημα αλλα μεγαλητερο προβλημα τωρα ειναι οι προδοτες που κυβερνουν.για πες μας εισαι ευχαριστημενως με τη κατασταση που υπαρχει στην ελλαδα?ολα πανε καλα?

Ανώνυμος είπε...

7.12 ΛΟΙΠΟΝ
ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ...
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ
ΤΡΙΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (να μου πεις οτι εινα ιδυσκολο απο προτεκτορατο να γινεις ανεξαρτηοτος...)
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ)ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ(ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣ)ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ...
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ
ΑΚΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ....
ΠΕΜΠΤΟΝ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.....
ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
Υ.Γ:ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

7.27
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ
ΓΙΆΥΤΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ...

μπουκάλι.... είπε...

αυτές είναι οι απόψεις του καζάκη....
http://dimitriskazakis.blogspot.com/
και επίσημα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε δεν θέλετε ορισμένοι το νερό έχει μπει στο αυλάκι πριν την κίνηση του Καζάκη, τώρα απλά θα παρακολουθήσετε της εξελίξεις και ελπίζω να γίνουν αυτά που λέει

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μετωπα και ταξικους αγωνες ονειρευεται ο σταλινας,λες και ειμαστε στο 1944...

Για την λαθρομεταναστευση ομως κουβεντα...ε καλα τωρα!

Ανώνυμος είπε...

Με κάποια μορφή της Άμεσης Δημοκρατίας που θα έρθει ζητήματα όπως της λαθρομετανάστευσης και άλλα πολύ πιο σημαντικά δεν θα με τρομάζουν πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης προφανώς κάποιο ρόλο θα βαράει. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ξαφνικά εμφανίστηκε ένας αριστερός οικονομολόγος να σώσει την Ελλάδα, διότι η αριστεροί σύμφωνα με την ιδεολογία τους δεν πιστεύουν στα Έθνη. Άρα και στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια υποθέτω (χωρίς να έχω αποδείξεις) οτι υπάρχουν ξένες μυστικές υπηρεσίες από πίσω... Είναι τελείως αναξιόπιστος λόγω ιδεολογίας...

Ανώνυμος είπε...

7.17 ΛΟΙΠΟΝ
ΠΡΩΤΟΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΒΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ??
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 1)ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ),2)ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΑΣ,3)ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ,4)ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ(ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ),5)ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ,6)ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,7)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ,8)ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,9)ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ 10)ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΩΝ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
ΤΙ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑ ΞΕΔΡΑΧΜΗ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΡΑΧΜΗ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 7.31:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ(ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ..ΕΛΕΟΣ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ(ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ)
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ????ΑΥΤΟΙ Ή ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ????

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ...ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ, ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΦΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ....ερωτηματικο..! ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΩΘΕΙΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ....αλλο ερωτηματικο..!ΑΝΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΑΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...αυτα....!

Ανώνυμος είπε...

@ 8:10
Καλά επειδή “ίσως” δεν έψαξες για το ιστορικό του και τι προτείνει χαρακτηρίζεις κάποιον αναξιόπιστο επειδή είναι αριστερός και το βλακώδες συμπέρασμα ότι βρίσκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες από πίσω... τι να πω “μάλλον είσαι εγκάθετος”

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος με γνωσεις, κακαλα, απο τους πολύ λίγους, ελάχιστους, που κατανοεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα...

Τέτοιους θέλουμε να εκπροσωπουν την Ελλάδα σε περίοδο οικονομικού πολέμου...

Δεν φοβήθηκε να εκφράσει τις απόψεις του και όποιος θέλει μπορεί να τις βρεί...

Με το ζόρι κανείς δεν συμμετέχει...

Ανώνυμος είπε...

βλάκα επιχειρηματία που γράφεις με κεφαλαία έχω να σου πω τα εξης

1. Δεν έχεις τις στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις για να υποστηρίζεις άρνηση στην επιστροφή στη δραχμή

2. Ο κλάδος σου πίνει αίμα εργαζομένων με μισθόυς 500ευρώ και 12 ώρα καθημερινά

3. Έχετε βολευτεί τσογλάνια τοσα χρόνια με τα κλεψιματά σας στη φορολογία, και μην μου λες εμένα οτι δεν εχεις κλέψει αυτα αλλου!

4. Πόθεν έσχες σε όλους ανεξαρτήτως και μην ακούω βλακειες αναβολής κτλ

5. Τώρα σε πείραξαν οι αλλοδαποί; τόσα χρόνια που τους πληρώνατε να σας κάνουν τις χαμαλοδουλειές ήταν καλοί; εννοείτε πως η Ελλάδα δεν αντέχει αλλους αλλα πριν κάνατε μοκο γιατι ειχατε συμφέρον

6. Ασε τον Καζακη ησυχο γιατι είναι απο τους λίγους ντόμπρους και αληθινούς στη χώρα βλάκα!

7. Το χρόνιο κωλοκαθεστώς σας θα πέσει θέλετε δεν θέλετε, θα το ρίξει ο λαός γιατί αρκετα σας ανεχτηκε ολους.

8. Ολοι οι ελευθεροι επαγγελματίες κλεβουν μην το παίζεις παρθένα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!!!!

Ο Τσάβεζ είπε...

Εμπρός Καζάκη προχώρα!

Ιδρυσε το "λαϊκό μέτωπο" που ονειρεύεσαι και εθνικοποίησε τα όλα στην Ελλάδα!

Όλα "εθνικά" ακόμα και οι νιγηριανές στη πιάτσα στη Σόλωνος με κουπόνι του "λαϊκού μετώπου" θα δουλεύουν!

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς μόνον το αίμα κινεί την ιστορία.Ο έλληνας για να συνέλθει θα πρέπει πρώτα να περάσει απο το ποτάμι του αίματος.Μόνο τότε θα ξαναρχίσει να σκέφτεται με την καρδιά του και όχι με τον εγκέφαλό του που είναι τώρα μολυσμένος με νοητικούς ιούς αποχάυνωσης.ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:34 είμαι εγκάθετος από ποιούς; Από την δεξιά; Σε πληροφορώ οτι δεν πιστεύω ουτε δεξιά ουτε αριστερά. Πιστευω στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει ιδεολογία. Οσο για την αναξιοπιστία που λές είναι γνωστή η θέση των αριστερών περι καταργησης των Εθνών. Δεν το λέω εγώ, το δηλώνουν οι ίδιοι. Κατα συνέπεια πως είναι δυνατόν κάποιος που δεν πιστευει στα Εθνη να θέλει να σώσει κάποιο Εθνος; Δεν "πατάει" με την λογική. Η μόνη λογικη εξηγηση που δίνω είναι οτι ίσως να παίρνει εντολές από κάπου... χωρις να έχω αποδείξεις. Αυτο είπα, δεν είπα τιποτα κακό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ (ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ? ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ? ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ?ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΡΕ, Η ΠΙΟ ΕΥΦΟΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΘΜΕ ΒΑΨΕΙ.
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΚΤΖΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΤΟΣ.ΤΑ 300 ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΥΤΕΥΣΕΙΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΗΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ.ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ: ΛΑ.Ο.Σ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..

ΡΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΕΟ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Να σου θυμίσω 12:26 οτι η Δαμανάκη παρουσιάστηκε στο Πολυτεχνείο σαν ΣΩΤΗΡΑΣ και τελικα μάθαμε μετα από 35 χρόνια οτι ήταν πράκτορας της Μοσσαντ. Το ίδιο και ο Αντρέας του 1980. Υπάρχει έγγραφο στο διαδίκτυο. Κάνε μια αναζήτηση θα το βρείς.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ

Ο Τσάβεζ είπε...

@1:43
Έγραψες!

Ανώνυμος είπε...

Καζακη βγες και πεστα στο Συνταγμα τη μερα που θα ψηφιζουν το μνημονιο! Τοτε θα σε ακουσει ολη η Ελλαδα! Κανε την πλατεια εκεινη τη μερα μια τεραστια αμεσοδημοκρατικη λαικη συνελευση! Ιδρυσε την νεα Πνυκα! Γινε η σπιθα που χρειαζεται για να αναψει η φωτια του ΔΙΚΑΙΟΥ που θα αποτεφρωσει ολα τα λαμογια-προδοτες-πατριδοκαπηλους!
Καλυτερα ξερο ψωμι και λευτερια παρα €500 και σκλαβια!

Ανώνυμος είπε...

Μου είναι τελείως αδιάφορο εαν ο Καζάκης είναι αριστερός.Οι απόψεις του με ενδιαφέρουν (με κάποιες από τις οποίες μάλιστα δεν συμφωνώ) και όχι η ιδεολογία του. Είναι σαν να μας λένε μερικοί ότι επειδή ο Παναγούλης ήταν αριστερός δεν πρέπει να τον μνημονεύουμε ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να μας απαλλάξει από τον Παπαδόπουλο. Ξυπνάτε, η σωτηρία της πατρίδας ΔΕΝ είναι υπόθεση της δεξιάς ή της αριστεράς, είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

7:57 μ.μ. και για την Εκκλησία δεν λέει κάτι, τη μεγαλύτερη αφορολόγητη μπίζνα.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ...

Manolis είπε...

Τους λάθρομετανάστες τους έφερε στην Ελλάδα ο Καζάκης ή το υπάρχον σύστημα; Τους λάθρομετανάστες τους πληρώνει "μαύρα" ο Καζάκης ή οι "μικρομεσαιοι" επιχειρηματίες για να γλυτώνουν ασφαλιστικές εισφορές, να πλουτίζουν οι ίδιοι και να φεσώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία; Με την επιστροφή στη δραχμή τι θα κάνουν οι λαθρομετανάστες που θέλουν ευρώ που έχει αντίκρισμα στις πατρίδες τους; Θα κάτσουν εδώ να δουλεύουν για δραχμές; Ανένταχτε, πώς ακριβώς έχεις στο μυαλό σου ότι θα λειτουργήσει η χώρα; Θα κυβερνάται από 10.000.000 Έλληνες; Ο κάθε ένας θα κοιτάζει πρώτα το ατομικό του συμφέρον, να είσαι σίγουρος. Αν ερχόταν ο Αλέξανδρος ο Μέγας να κόψει τα λαρύγγια αυτών των λαμόγιων και να κυβερνήσει, τι θα του λέγατε; Θέλουμε άμεση δημοκρατία, σήκω φύγε;Και για να μην παρεξηγηθώ, επειδή Μεγάλοι Αλέξανδροι δεν υπάρχουν σήμερα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να πετάξουμε τα λαμόγια και δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε πότε θα ξυπνήσει η πλατεία. Πρέπει να γίνει τώρα, πριν να είναι αργά. Μετά βάζουμε στο τραπέζι τρόπους διακυβέρνησης, έλεγχο στους κυβερνώντες κλπ. Αν διώξουμε αυτούς, μπορούμε να διώξουμε και τον Καζάκη αν αυτός πράττει εις βάρος του Ελληνικού λαού. Hellas orthodoxy επειδή σε παρακολουθώ, τα επιχειρήματα σου ενάντια στον Καζάκη είναι ότι είναι Κομμουνιστής, κι ότι το βασικό ζήτημα είναι αν είανι λαθρολάγνος. Προέχει να ξεφορτωθούμε τους Νεοταξίτες που έφεραν εδώ τον κόσμο αυτό που του διέλυσαν τις πατρίδες τους. Εξάλλου βλέπω ότι οι Σοροεπαναστάτες της αμεσοδημοκρατίας δεν αρέσκονται στο Μέτωπο του Καζάκη (βλ. ανένταχτο) και εσύ άθελά σου τους υποστηρίζεις

Ο Τσάβεζ είπε...

Το μέτωπο του Καζάκη είναι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Καταλάβετέ το. Ο τύπος είναι ανένταχτος κομμουνιστής και αυτά που λέει είναι ένα αναμάσημα διαφόρων παραλλαγών της κομμουνιστικής ιδεολογίας και πολιτικής οικονομίας.

Διαβάστε το τι τράβηξαν επί δεκαετίες τα κράτη του ανατολικού μπλοκ από τους διάφορους "καζάκηδες" και μετά πειτε ότι "δεν με νοιάζει αν είναι κομμουνιστής ο καζάκης, εμένα με νοιαζει να ακούγονται ωραία στα αυτιά μου αυτά που λέει".

Ωραία πράγματα έλεγε και ο Γιωργάκης πριν τις εκλογές μετά όμως και αφού έκλεψε την ψήφο μας επήδηξε.

Ε λοιπόν είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οι κομμουνιστές είναι μεγαλύτεροι ψεύτες από τους σοσιαλιστές και όσον αφορά το πήδημα τα προσόντα τους είναι πολύ μεγαλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Manoli η Νέα Τάξη είναι η συνέχεια του κομμουνισμού (ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ). Πως είναι δυνατόν να ξεφορτωθείς τους Νεοταξίτες (Νεοκομμουνιστές) με ηγέτη τον κομμουνιστή Καζάκη. Είμαστε σοβαροί; Δεν συμβαδίζουν με την λογική αυτά που λες...

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε παλιά μια γειτόνισα αλβανίδα και μας έλεγε ιστορίες της εποχής του Χότζα. Μας έλεγε λοιπόν οτι όταν δούλευαν στα χωράφια κοντά στα σύνορα για να μην την "κοπανήσεις" για Ελλάδα σε σημάδευαν άντρες με αυτόματα την ώρα που δούλευες. Αν ήθελες να κάνεις την "ανάγκη" σου πήγαινες σε ένα παραβάν (προχειρη τουαλέτα) και απ έξω ήταν ένας και σε σημάδευε με το αυτόματο. Από βασανιστήρια βγάζανε τα νυχια και έβαζαν μέγκενη στο κεφάλι μέχρι που σε τρυπουσαν τα σίδερα και πέθαινες. Είχαν ανθρώπους σε υπόγεια (τύπου Κωσταλέξι) με μακρια μαλλια ως τα πόδια και νύχια πολύ μακρια τεράστια. Οταν περπατούσες στο δάσος βρωμούσε πτωματίλα και κρατουσαν την μύτη τους.

Αυτά για να μαθετε τι εστί κομμουνισμός...

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζω να πιστεύω ότι τα κομματόσκυλα δεν έπαψαν να υπάρχουν και συνεχίζουν το έργο τους ειδικά αν βλέπουν να απειλείται η ύπαρξή τους

Έχουμε μάθει για δεξιούς αριστερούς μέσους και όλα τα καθίκια που έχει βγάλει το σάπιο πολιτικό σύστημα.
Αυτός τουλάχιστον βρίσκετε έξω από αυτό, και αυτά που λέει απαιτούν κάκαλα που σπανίζουν σήμερα.
Αυτά μου είναι αρκετά για να των εμπιστευτώ.

Ο Τσάβεζ είπε...

Ναι εμπιστεύσου τον "σπίρτο" μου εσύ!

Ανώνυμος είπε...

<>
Γεωργίου σπήκινγκ...

Κάποιες εφημερίδες του περιθωρίου, και περιοδικά του αμυντικού χώρου. Έγραφαν για τα τεκταινόμενα στην Θράκη απο το 1992.
Ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος ήρθε σε επαφή με το πρόβλημα, μέσα απο τις εκπομπές του Χαρδαβέλα πέρυσι.....

Κάποιοι έλεγαν πως οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι τρελό φέσι, χωρίς αντίκρυσμα. Και οικονομικά εύρωστες χώρες, μετά απο αγώνες στριμώχτηκαν.Κάποιος μάλιστα είχε προφητεύσει πως μετά τους αγώνες μας περιμένει ΔΝΤ !!!
Ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος δεν το έχει καταλάβει ακόμα, ούτε προβληματίζετε για την καταστροφή -εγκατάλειψη των τόσων Ολυμπιακών έργων.

Κάποιος είπε (να πούμε πως την πήρε ο αέρας)
Ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος τον βγάζει ακόμα βουλευτή, και τόσους άλλους άχρηστουςπροδότες.

Απο τις εκπομπές του Κώστα Χούντα Το 2000 ο Κόλμερ ο καθ. Θάνος ο Σοφιανόπουλος φώναζαν. ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.
Ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι ήταν αυτό . τον καιρό που έπρεπε να αντιληφθή τι του στήνανε χαιρόταν που θα γίνει Ευρωπαίος...

Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ξεχάστηκε μετά απο βομβαρδισμό προπαγάνδας όλων των συγκροτημάτων ενημέρωσης, ότι η οικονομία είναι μέσα στο σκληρό πηρύνα της Ευρώπης. ώστε να καθοδηγηθεί το πόπολο για να δεχτεί το Ευρώ.
Ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος ήταν εκεί και χαιρόταν σαν αυστραλοπίθηκος νομίζοντας πως ξημερώνει μια (καλύτερη μέρα).

Ξεχνώντας το αιγαίο την μετανάστευση, την εγκληματικότητα, τους <> που μονίμως απο τηλεοράσεως του τρύπαγαν το μυαλό. Χρησιμοποιώντας ως πρόφαση την ΕΕ για κατάργηση παρελάσεων, άβατο αγίου όρους, γάμους ομοφυλόφιλων, απαλειφή ιστορίας, καταπολέμηση ξενοφοβίας (ανύπαρκτης) Κ.Α.Π. Ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος είχε ήδη μάθει να ζεί παράνομα και άτιμα, συναλασόμενος με ότι σάπιο του συστήματος για μην τον πούνε ΜΑΛΑΚΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ !!!
ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ - ΑΠΑΤΡΙΣ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ - ΔΕΙΛΟΣ - ΕΓΩΙΣΤΗΣ - ΔΗΘΕΝ - ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ -........

Εξακολουθεί ο μαζάνθρωπος-ψηφοφόρος να ψάχνει κυβέρνηση. Μή έχοντας αντίληψη ποιός είναι τι θέλει τι αξίζει στη ζωή του. Ποιός τον κυνηγά και ποιός τον επιβουλεύεται. Εξακολουθεί ο μαλάκας να κάνει πειράματα, αντι να μάθει να σκέφτεται. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ. ΡΕ ΑΥΣΤΡΟΛΟΠΙΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΟΜΠΑΡΣΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 2:37 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ?
ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ. Η ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?