Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Επισημάντε ως "Ανεπιθύμητο" το προπαγανδιστικό βίντεο του Γιωργάκη



Κίνηση κατά του προπαγανδιστικού σπότ, ''20 μήνες αγώνας''

http://youtu.be/Rb5E-qCQR7Q..αυτό είναι το πηγαίο link του γνωστού προπαγανδιστικού σποτ: ''20 μήνες αγώνας',' μιας κυβέρνησης που υποτιμά πλέον ανοιχτά τη νοημοσύνη μας και έχει βαλθεί με ψέμματα και ....απειλές τύπου: ''ή πώληση περιουσίας, ή υψηλή φορολόγηση'', να ξεπουλήσει την περιουσία του Έλληνα πολίτη με εκβιαστικό τρόπο.

Εδώ μπορούμε λοιπόν όλοι μαζί να δώσουμε ένα ισχυρό επικοινωνιακό χτύπημα μεσώ ενός διαύλου όπως το YouTube, που δεν μπορούν να ελέγξουν ή να λογοκρίνουν και πραγματικά δίνει ίση ελευθερία έκφρασης - αντιπαράθεσης σε όλους.

Ας επισημάνουμε με μια απλή κίνηση, κάνοντας κλικ στο σημαιάκι κάτω απ'το βίντεο, το σποτ αυτό ως ''Ακατάλληλο'' με την αιτιολογία ''Ανεπιθύμητο - Απατή'' ή ''Ανεπιθύμητο - Παραπλανητικό Κείμενο'' και να δείξουμε εμπράκτως ότι δεν περνάνε πλέον τα ψέμματα και η προπαγάνδα τους. Έτσι θα πετύχουμε την αποκαθήλωση του σποτ από το YouTube, ενδεχομένως και το κλείσιμο ενός προπαγανδιστικού καναλιού τους και τοv εξευτελισμό που τους αξίζει..."

...όσοι από εσάς δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στο YouTube, δυστυχώς δε θα μπορέσετε να κάνετε επισήμανση ενός video ως ακατάλληλο ώστε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.Γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε, δίνοντας απλώς ένα e-mail και ένα ''όνομα χρήστη'' , μια διαδικασία που διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Δυστυχώς επίσης δεν μπορούμε να γράψουμε και σχόλια κάτω από το video της ντροπής, γιατί οι ''δημοκρατικές'' ιδέες που πρεσβεύουν τους επέβαλε να απενεργοποιήσουν αυτή την επιλογή (για ευνόητους λόγους... )

''με μια απλή κίνηση, αν μαζευτούμε αρκετοί , μπορούμε να τους ξεφτιλίσουμε όπως ξεφτιλίζουν και αυτοί την αξιοπρέπειά μας''

''Wainspoten''

6 σχόλια:

alhimistis είπε...

Οι αξιολογήσεις για αυτό το βίντεο έχουν απενεργοποιηθεί.

Μιχάλης Αλμπάνογλου είπε...

Οι αξιολογήσεις για αυτό το βίντεο έχουν απενεργοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!!!! ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ανώνυμος είπε...

πατε εκει που ειναι η σημαια διπλα απο το "αποστολη".Πατατε τη σημαια(κλικάρετε δηλ.)και σου λεει να επιλεξεις ενα λογο για το οποιο θεωρεις ακατάλληλο το βιντεο.Απο τη λίστα που εμφανιζει πας με τον κερσορα στο ανεπιθυμητο και δεξια σου βγαζει και αλλη καρτελα.Εγω έβαλα απάτη.

Ανώνυμος είπε...

Το έκανα ήδη....η αλήτρα δεν έχει απενεργοποιήσει μόνο τα like/dislike έχει σταματήσει να επιτρέπει σχόλια...τα έκοψε όσα εγραψα για να του τα ώσω 2 μερες τώρα....γαμώ το σπίτι σου πρακτορίσκε, θα ψοφήσεις !!!!

dimitriskavalos είπε...

Σίγουρα παίρνεις κάποιο είδους ναρκωτικών και σίγουρα σκληρών βεβαίως βεβαίως...
Γιατί μόνο εσύ τα βλέπεις αυτά κ. πρωθυπουργέ...(σε λέω και κύριο πανάθεμα σε )...

Έγραψα αυτό το σχόλιο και δεν εμφανίζετε.