Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: "Μαζί τα φάγαμε... η διαφθορά γενικεύθηκε επί Σημίτη" (βίντεο)



Δείτε το βίντεο!
Παρά την προπαγάνδα των Πασόκων δημοσιοκάφρων ότι ο Πάγκαλος πήγε πριν μερικές μέρες στη Ελβετία προκειμένου να φέρει πίσω λίστα με Έλληνες που έχουν αδήλωτες καταθέσεις... ο πραγματικός λόγος ήταν άλλος:


Να μας βρίσει και να διαβάλλει τους "διεφθαρμένους" Έλληνες όπως ....
έκανε ο αρχηγός του μόλις έγινε Πρωθυπουργός και το ΜΕΓΚΑ και ο Καψής το φόρτωνε στο Καραμανλή...
Δείτε τον Πάγκαλο στην Ελβετία πριν μια εβδομάδα:

πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..........http://greek-square.blogspot.com/

Modestus είπε...

Μάλλον πήγε να τακτοποιήσει και τις δικές του τις καταθέσεις εκεί για παν ενδεχόμενο. Ας πει και για τα 200 χιλιάρικα λογαριασμό στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου που έκανε το γραφείο του.

SuperAtheos είπε...

και όμως κάπου πρέπει να παραδεχτουμε οτι ο πάγκαλος έχει και κάποιο δίκαιο, σαν λαός είμαστε για τον π...

fst είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ? ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ Η ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΛΩΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΔΗΛΩΝΕ 100. Κ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ 1 ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΛΩΝΑ ΕΓΩ ΟΣΟ Κ ΤΑ 100 ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ... Κ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΔΙΝΕ Κ ΛΙΓΑ ΕΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

NICK είπε...

...Εσείς και οι γραικύλοι κομματικοί σας στρατοί τα φάγατε, κι όλοι εμείς που είμαστε έξω από το φαγοπότι,οι μισθωτοί του Ιδ.Τομέα που φορολογούμασταν πάντοτε κανονικά, που δεν είχαμε τη δυνατότητα να αποκρύψουμε τίποτε, που υποχρεωνόμασταν από τους υπαλλήλους σας να πληρώνουμε γρηγορόσημα και φακελάκια, που δεν προχωρούσαμε σε καταγγελία των διεφθαρμένων λακέδων σας -γιατί τους καλύπτατε αφού μαζί τα τρώγατε-, όλοι εμείς, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΕ....ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΖΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ. ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΑΣ ΓΟΜΑΡΙΑΑΑΑ!!!!!!