Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αντώνης Σαμαράς: "Οτι λέω στην Ελλάδα είναι για προεκλογικούς λόγους" !!



Ήταν λίγο πολύ γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα οτι ο Αντώνης Σαμαράς άλλα λέει στο εσωτερικό της Ελλάδας (στα πρόβατα δηλαδή) και άλλα στο εξωτερικό στις ιδιωτικές συνομιλίες με τους ξένους ηγέτες. 

Δείτε τον διάλογο του Αντώνη Σαμαρά με τον Γάλλο πρωθυπουργό όπως αποκαλύψανε οι Γάλλοι δημοσιογράφοι!

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο τον συμφοιτητή, συγκάτοικο και ....
φίλο του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Παιδί του ίδιου πολιτικού συστήματος που απλώς προσπαθεί να πάρει και αυτός λίγο την καρέκλα της εξουσίας μόλις ολοκληρώσει "το έργο του" ο ΓΑΠ.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού Canal+ κ. Κεφαλά, την επομένη της συνάντησης του γάλλου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ -σε έκτακτη επίσημη ενημέρωση από συνεργάτες του κ. Φιγιόν στους δημοσιογράφους- αναφέρθηκε ότι ο γάλλος πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Σαμαρά: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».

Σε παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης διέψευσε τον συγκεκριμμένο διάλογο.

Η κ. Κεφαλά απάντησε ότι η Γαλλία δεν είναι Ελλάδα, δεν υπάρχουν παραπολιτικά και διαρροές και ήταν επίσημη ενημερώση!

tro-ma-kti-ko

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα το καταλάβατε ότι ο Σαμαράς λέει ψέματα και υπόσχεται φούμαρα; Λίγο να παρακολουθήσεις την τακτική και πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ το τελευταίο διάστημα καταλαβαίνεις ότι κοροϊδεύει τον κόσμο. Πότε θα ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός και θα σταματήσει να ψηφίζει τους ψεύτες και λαϊκιστές πολιτικούς;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βγάζετε ένα πατριώτη ηγέτη? το σύστημα είναι ξεκάθαρα στην Ελλάδα ανθρωποκεντρικό..

Anestis Zioulis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anestis Zioulis είπε...

"Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία περί τούτου κυρία.." για να θυμηθώ μια ατάκα απο παλιά ελληνική ταινία.

Όσοι πιστεύουν ότι οι υπάρχοντες πολιτικοί είναι ικανοί για το οτιδήποτε πέραν των εντολών των αφεντικών τους, δεν διαβάζουν και δεν έχουν κριτική σκέψη.

Εαν ψηφίσετε τους ίδιους σε επερχόμενες εκλογές.. το κρίμα στο λαιμό σας.

υ.γ. ο ύπνος είναι αναγκαίος για την αποφυγή γραμματικών/ορθογραφικών λαθών. :)

e-ego είπε...

Ο Καρατζαφέρης φταίει.
Όχι-όχι, ο Γεωργιάδης...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΣΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΝΔ?

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

KOSTAS είπε...

Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε: ΟΧΙ στα λαμόγια οποιουδήποτε χρώματος. Μόνο Πατριώτες (που αγαπάνε και νοιάζονται για τον Ελληνισμό)χρειαζόμαστε. Υπάρχουν κάποιοι και τώρα (δυστυχώς πολύ λίγοι και φιμωμένοι)αλλά θα προκύψουν και άλλοι στη πορεία. Κριτική σκέψη χρειάζεται ψυχραιμία και αισιοδοξία η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα σύνορά μας στο χάρτη είναι βιοτή και τρόπος ζωής που οφείλουμε εμείς πρώτα να (ξανα)θυμηθούμε και να πιστέψουμε. Είναι δύσκολο να μας νικήσουν και το ξέρουν. Συνεχίζουμε αγωνιστικά χωρίς ηττοπάθειες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

manos2626 είπε...

Χωρις να εχω καμια συμπαθεια στον Σαμαρα που πιστευω οτι ειναι απλα μια αλλη εκδοση του Τζεφρυ,εγω παντως αμφισβητω την ειδηση μονο και μονο γιατι την εβγαλε το ΣΚΑΙ.Η Κεφαλα ειναι η ανταποκριτης του ΣΚΑΙ στην Γαλλια οποτε δεν την θεωρω και πολυ αξιοπιστη

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΥΨΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΟΧΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ .ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ -ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ- ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ -ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

σκεφτηκατε ομως το ενδεχομενο οτι αυτα μπορει να τα ειπανε επισημα για να σταματησουνε την ανοδικη πορεια του σαμαρα μετα το ζαπειο2....????οτι οντως υπερασπιζεται αυτα που ανακοινωσε και δεν τους αρεσει γιατι θελουν να βαλουν χερι στη δημοσια περιουσια αλλα με τον τροπο του γαπ και οχι του σαμαρα....??????τελος τελος τα οικονομικα ειναι και το αντικειμενο του!!!!και γιατι να θελει να κανει τα ιδια με αυτον που ειναι τωρα /.....???για να φαει ακι αυτος ξυλο....???γιατι στο τελος ο γαπ εαν συνεχισει θα τις φαει!!!!!!!!!τουλαχιστων ο σαμαρας ειναι ανθρωπος που παιρνει αποφγασεις!!!!!!ακομα και το 93 που εριξε το μητσοτακη ειχε τα αντερα και το εκανε!δεν κρινω εαν επραξε σωστα η οχι αλλα για τον ευατο του εκανε την επανασταση του!!!!πηρε σοΒΑΡΗ πολιτικη αποφαση που τον αφησε εξω απο την πολιτικη ζωη του τοπου τοσα χρονια!!!!!!!δεν σκεφτηκε την καρεκλα του!!!θθα δειξει....??!!ειναι μια αποψη και αυτη...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛ... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ
ΟΙ ΠΑΠ.. ΚΟΜΜΕΝΕΣ!!!