Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

λεπτό προς λεπτό τις συγκεντρώσεις των συνδικάτων και των "Αγανακτισμένων" και τις εξελίξεις σχετικά με την κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου.


Live από Σύνταγμα..... Πατήστε στον τίτλο να δείτε

28 σχόλια:

kotsos_gr είπε...

Μπορείτε να πείτε την πόρνη να σκάσει??? Τι το πέρασε??? Για πολυτεχνείο??? Δε θα τους περάσει. Μαλακίες σαν και αυτές δεν πρόκειται να ξαναγίνουν. Δεν πηγαίνουμε εκεί ούτε για λεφτά ούτε για δουλειά ούτε για φαί. Για την Ελλάδα μας πηγαίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

thanatos sta kommounia

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΓΑΠ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

To θεμα ειναι να μην την παρουμε κατεστραμενη ομως...

kotsos_gr είπε...

Μην βιάζεστε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η κυβέρνηση θα πέσει και θα εφαρμοστεί το Plan B(Σαμαράς). Έχουμε δρόμο ακόμη. Αλλά φυσικά αυτό αποτελεί αρχή. Και η αρχή είναι το ήμιση του παντώς.

kotsos_gr είπε...

Όταν έλεγα σφάξιμο στα αναρχιδάκια, κάποιοι με λέγαν ρατσιστή. Φάτε τους στη μάπα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

τα καταφερνουν καλα τα προβωκατορικα πουσταρια να χαλασουν την συγεντρωση και να διωξουν τον κοσμο.ελπιζω και ευχομαι να μην λυγισει ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

na deirei o kosmos tous pliromenous anarxikous

Ανώνυμος είπε...

na pw kati asxeto alla kai sxetiko re pedia, kai na pesei i torini kivernisi tou tzefri pios kaliteros tha ton diadextei?kai o samaras entolodoxos tis lesxis einai.kai fanerothike oti auta pou elege gia miosi tou fpa itan proeklogika psemata stin praksi tipota den tha allaksei an den vrethei enas pragmatikos politikos igetis na vgei mprosta kai na pataksoume tin diaploki !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

να επαναδιαπραγματευτουν οχι να ειναι εντολοδοχοι των πουστομασονων.η ιρλανδια κρατησε μισθους και συνταξεις δεν τα ξεπουλησε ολα.το ξερουμε οτι ειναι εντολοδοχοι σιχαματα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κατσουμε να μας παρουν τα σωβρακα.

Ανώνυμος είπε...

exw oi evraioi kai oi masonoi apo tin Ellada

Ανώνυμος είπε...

den einai plhrwmenoi anarxikoi...astinomikoi einai ntumenoi koukouloforoi...tahmatasxalites einai...!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι τους εχουν και φωτογραφιες αλλα και βιντεο. τα σκουλικια τα ταγματασφαλιτικα.

Ανώνυμος είπε...

Αστινομικι ειναι,και μαλιστα του πασοκ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μία είναι η λύση. νέο κίνημα οι αντι-κουκουλοφόροι. Τουλάχοστον 500 άτομα που μόλις βλέπουν κουκουλοφόρους θα τους δίνουν ξύλο και κατευθύαν μέσα για προσαγωγές.. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ
ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΑΠΛΑ...
ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

bgalte re afton ton psevdo pou milaei eleeooooooooooooos

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κάτω στο Σύνταγμα.Δεν θα τους περάσει.Και όρμηγμα σε όποιον φοράει κουκούλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ'' ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ! ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ..ΟΥΣΤ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.... !

''Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

ZHTΩ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ!!
ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

lentis είπε...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΥΡΕΤΟΥΝΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ.ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

paidia na jerete oti oi sionistes apla daneistikan thn lexh.(sion)psaxte video na deite oti akomh kai oi evraioi einai enantion ton sioniston....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΜΑΛΙΑΣ,ΣΤΑΔΙΟΥ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ,ΡΙΖΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι τοσο ευκολο απο την στιγμη που υπαρχει αντισταση να περασουν οτι μετρο θελουν οι πουστομασονοι.Να κυρηξουν παρανομο και καταχρηστικο το δανειο που ειναι οντος ετσι και να πουνε οτι θα παρουνε τα παπαρια μας κι ας αρχισουμε απο την αρχη παλι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1890 ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ" ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ .ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ENTAΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ! ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΩΔΙΑ!!! ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!! ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ!!!! Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕ!!!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ!! ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ DOUBLE PENETRATION!!! H ΚΑΛΥΤΕΡΑ ALL TOGETHER PENETRATION!!!

Ανώνυμος είπε...

pou einai re h ellhnikes shmaies kompleksikares

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ.
Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1821
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ