Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ακατανόητη η απόφαση του ΣτΕ!!!!


Το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι ίσως το μοναδικό Ανώτατο Δικαστήριο σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε όσες χώρες πήγε το ΔΝΤ, το οποίο έκρινε ότι συνάδει με το Σύνταγμα η μείωση των μισθών και των συντάξεων των πολιτών, με το σκεπτικό ότι προέχει να πληρωθούν τα δημόσια χρέη στους τοκογλύφους.

Πρόσφατα, τα ανώτατα δικαστήρια της Λετονίας, της Ουγγαρίας της Ρουμανίας κ.λ.π., έκριναν εντελώς αντίθετα απότο δικό μας Συμβούλιο της Επικρατείας, με αποτέλεσμα το ΔΝΤ να κάνει πίσω, καθόσον δεν μπορούσε να επέμβει στα εσωτερικά δίκαια των χωρών αυτών.

Όμως το δικό μας Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε αφενός ότι είναι συνταγματικό να κόβονται μισθοί και συντάξεις, αφού προφανώς, κατά το Συμβούλιο της Επικρατείας, η πληρωμή του χρέους ακυρώνει το Σύνταγμα και !!!!! και αφετέρου ότι δεν έχει καμία σχέση η τρόϊκα με τα σκληρά μέτρα που λαμβάνονται.

Προφανώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει ακούσει καθόλου για…. τους εκβιασμούς που μας κάνει η τρόϊκα ότι θα μας χρεοκοπήσει αν δεν λάβουμε τα συγκεκριμένα μέτρα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι τοκογλύφοι. Ούτε έχει ακούσει ότι πιέζεται, με μία απαράδεκτη ανάμειξη στα εσωτερικά μας θέματα, μέχρι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συναινέσει!!!

Αναρωτιόμαστε, σε τι διαφέρει η καταπίεση και ο εκβιασμός κατοχικών δυνάμεων σε βάρος ενός λαού, από την καταπίεση και τον εκβιασμό της τρόϊκας. Δεν είναι αυτό κατάργηση της Εθνικής Κυριαρχίας;;

Παρόλα αυτά το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε ότι όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας μας και ότι η τρόϊκα δεν έχει καμία ανάμειξη με τα μέτρα που λαμβάνονται.

Κρίνετε εσείς φίλοι μας και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Πηγη


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι πουλημένοι και φαιδροί αλήτες του ΣτΕ δεν θα πρέπει κάποτε να πληρώσουν ακριβά για την απαράδεκτη αυτή απόφασή τους;

Ανώνυμος είπε...

Απροκάλυπτα ο Μπένι (Βενιζέλος) ειχε πει οτι θα κανει δικαστηριο με δικούς του δικαστες οι οποιοι θα διωξουν τον Πουλιανο απο το σπηλαιο των Πετραλώνων, οπως και εγινε.
Ετσι και τωρα η συνθεση του συμβουλιου ηταν μασονοι δικαστες μιλημένοι και συμφωνοι με τις επιταγες του αφεντη τους.
Το πολιτευμα μας ειναι στυγνη δικτατορια.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

σωστα τα λεει το στεπ τι δεν καταλαβαινετε?σου λεει το μνημονιο ειναι προγραμμα δημοσιονομικης πολιτικης μεταξυ της τροικα και της κυβερνησης.τα επωδυνα μετρα τα παιρνει η κυβερνηση για να μην μειωσει το κρατος.για να μην θιξει επουδενι τους δημοσιους υπαλληλους και τους καρεκλοκενταυρους συνδικαλιστες.αντι να καταργησουν αχρηστους οργανισμους και να απολυσουν δημοσιους υπαλληλους(πρασινο κομματικο στρατο)γαμανε τον ιδιωτικο τομεα με φοροεπιδρομη και το 16% ανεργια ειναι ανεργια ιδιωτικου τομεα.πληττονται ανεπανορθωτα οι επιχειρησεις,αλλες κλεινουν με λουκετο,αλλες συρρικνωνονται και γεννιουνται στρατιες ανεργων ενω δεν εχει απολυθει ουτε ενας δημοσιος υπαλληλος.Αυτη ειναι η διαχειριση της χρεοκοπιας που κανει το πασοκ.Ξεζουμιζουν τον λαο για να διατηρηθουν οι γραφειοκρατες που βαζουν σφραγιδες και συμπληρωνουν χαρτομανι.αυτη ειναι η παραγωγη πλουτου της ελλαδας υπηρεσιες και χαρτομανι.Να απολυσουν 300.000 αχρηστους που εχουν κατσικωθει στην αθηνα και να γυρισουν στα χωρια τους καινα ασχοληθουν με γεωργικες καλιεργειες και να ελευθερωθουν ετσι ποροι οι οποιοι να πανε στην εκβιομηχανιση της χωρας και της ανοδου της γεωργιας.Τωρα που θα ξεκινησουν οι ιδιωτικοποιησεις και ο ιδιωτης θα κανει αξιολογηση του εργατικου δυναμικου του οργανισμου θα δειτε ποσο πλεοναζων προσωπικο θα παει σπιτι του.Το παραμυθακι της μονιμοτητας του δημοσιου και της ελλειψης ρισκου και της χαλαρωτητας μας τελειωσε

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 8000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(10%).ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΤΕ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΣΕΙ.ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΒΟΔΙΑ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΝΥΠΑΚΟΗ,ΓΕΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΣΦΑΛΕΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Να μειωσουν επισης και τους δημους που εχει γινει η απολυτη ξεφτιλα.Καθε γαμωχωρι και ενας δημος και καθε δημοτικο συμβουλιο αμοιβει τον καθενα απο 1500 ευρω.Μονο ο νομος ατικης εχει 49 δημαρχεια ενω ολοκληρη Νεα Υορκη με 8 εκατομμυρια κοσμο εχει μοναχα ενα!Αυτες οι σπαταλες μας οδηγησαν εδω μαζι με την ασυδοσια στο συστημα υγειας,στα εξοπλιστικα του υπουργειου αμυνης κτλπ...λογικο ρε μαγκες να χρεοκοπησουμε

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Ειναι λαθος ολοκληρο το μοντελο κρατους που εφτιαξαν οι πανασχετοι και διεφθαρμενοι τοσα χρονια και ειναι 100% αντιπαραγωγικο και ελλειμματογενες.Το μοντελο μας οδηγησε στο μνημονιο και γιαυτο και το ΣΤΕΠ δεν εβγαλε αντισυνταγματικο το μνημονιο

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΡΩΕΣ!!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Heavy metal
από ποιούς πληρώνεσαι;

Ανώνυμος είπε...

η ντροπη ειναι δικη μας... αυτη τη στιγμη εχουν κατεβασει το "κυλοτακι" της ελλαδας και μεις καθομαστε και κοιταμε λες και δε ξερουμε τι πα να κανουμε... Θα τουσ αφησουμε να το κανουν ;

Οταν σε κοροιδευουν ΜΙΑ ειναι ντροπη τους...
Μα αν σε ξανακοροιδεψουν η ντροπη ειναι ΟΛΗ δικη σου.... ΘΑΝΑΤΟΣ ειναι η μονη ετυμηγορια που τους αρμοζει...

Ανώνυμος είπε...

Heavy metal πηγαινε να φιλησεις το χεράκι του Σόρος και μαζεψε τα μπογαλάκια σου για τα Σκόπια.
Εχεις μελλον εκει!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν δεί κανείς το ΑΚΡΙΒΕΣ περιεχόμενο της προσφυγής δεν μπορεί να κρίνει την απόφαση του ΣτΕ. Ας αναρτήσει κάποιος το κείμενο της προσφυγής.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Διογένης είπε...

Ελάτε ρε παιδιά, μην κάνετε έτσι! Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα... Ε, περίπου... Κάποιοι -σαν να ήξεραν (βρε τους μπαγάσες)- προετοίμασαν το έδαφος και το διατήρησαν "στρωμένο" μέχρι τις μέρες μας. Να υπενθυμίσω πως το 2008 τέθηκαν σε ισχύ ορισμένες αναθεωρημένες διατάξεις του Συντάγματος. Το άρθρο 28 παρέμεινε ως είχε.

"Tο άρθρο 28, όπως διαμορφώθηκε στην Αναθεώρηση 2001, ήταν προϊόν ώριμων σκέψεων και συμβιβασμών, όπως πρέπει να συμβαίνει με όλες τις συνταγματικές διατάξεις ... Το άρθρο 28 έχει κορυφαία σημασία." (Ευάγγελος Βενιζέλος, ο γνωστός και μη εξαιρετέος βούβαλος)

------------------------------------------------------
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Άρθρο 28 (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

1. Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.
2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
3. H Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Ερμηνευτική δήλωση:
Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
------------------------------------------------------

Συμπέρασμα; Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές θα μπουν στο χώμα.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

Μέχρι ν' αρχίσουν τα όργανα;
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/to-manifesto-tis-plateias.html

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον προηγούμενο που τα ειπε και πολυ χυμα και ωμά. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. 1) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΣΚΥΨΑΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ (ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ) ΚΑΙ 2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΩΜΟΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΛΑΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΟΝΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑΣ = ΚΟΨΙΜΟ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣτΕ . ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΠ. ΑΠΛΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.