Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας


ΔΕΙΤΕ: Το μήνυμα που άφησε
Χάκερ επιτέθηκε στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να βγει εκτός λειτουργίας το site. Ο χάκερ υπέγραψε ως Ορέστης.

Μπαίνοντας στη σελίδα, αντί της κανονικής, είχε αναρτηθεί βίντεο με πλάνα από τις κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων», ενώ ακολουθούσε και το εξής κείμενο:



Πηγή φωτογραφίας: zougla.gr

«ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Είμαστε εδώ δυνατοί και πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας θάψει πλέον κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε
θέλουμε τα όνειρα μας με σάρκα και οστά, θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!»

Από τις 17:30 και μετά η ιστοσελίδα «έπεσε» προφανώς για να την επιδιορθώσουν





Πηγη





4 σχόλια:

fanlob είπε...

ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΗ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ? ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΤΟ "ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ" ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

μπορει να ειναι μεγαλος σε ηλικια και πρεπει να τον σεβομαστε αλλα παπουλια θα ερθει και σε σενα η ωρα σου..κοντος ψαλμος..

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε αυτός δεν είναι που έβαλε υπογραφή να ανοίξουν τα σύνορα για τους Λαθρομετανάστες γάμησέ τα......................το παιδί ενός εβραίου όπως λέει και ο χατζάρας.........τι γίνεται ρε παιδί μου δεν υπάρχει ένας Έλληνας στο κοινοβούλιο????

Ανώνυμος είπε...

Πιθανώς προσέλαβε μια κινεζική hacker. Hackers μας δεν έχουν ακριβώς