Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ…


Δεν έβαλε το συμφέρον της χώρας. Δεν άκουσε τις φωνές των οργισμένων πολιτών. Δεν λυπήθηκε μια χώρα που αποτέλεσε πηγή πολιτισμού και ήθους στο παρελθόν. Άκουσε την μάνα του, κορυφαίους υπουργούς -προδότες και έβαλε την ταφόπλακα της Ελλάδας μια και καλή… Θα ανεβάσει νέα λαμόγια για να διορίσουν και εκείνοι τους «πελάτες» τους. Για να κλέψουν και να πουλήσουν ότι έχει μείνει σε αυτήν την χώρα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τρέμει τα μεγάλα αφεντικά του, που μόλις έμαθαν ότι θα φύγει το τσιράκι τους, νευρίασαν. ‘Ωρες επί ώρων άφησε τον κόσμο να πιστεύει ότι υπάρχει λύση. Και μετά βγήκε και είπε στην ουσία ότι δεν θα γλυτώσουμε το ξεπούλημα. Την εξαθλίωση. Την ανεργία. Την φτώχεια.
Ανακοίνωσε ότι θα βγάλει όσους υπουργούς του αποτελούν εμπόδιο, και θα βάλει νέα, ορκισμένα σε αυτόν και στην νέα τάξη πραγμάτων ανδρείκελα. Ανθρώπους που δεν θα έχουν την παραμικρή τσίπα για αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα τους επόμενους δραματικούς μήνες.
ΜΠΡΑΒΟ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ…
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας παίξουμε κρεμάλα...
Ποιό γράμμα λείπει...;

Προ_ότης Ισ_αήλ Ηλί_ιος

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

Ανώνυμος είπε...

Δε καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να τους λέμε ανθρώπους...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ρε που να σας πιασει ολους κοψιμο που να τρεχετε και να μην φτανετε κι εσεις και τα παιδια σας ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Κ...ΤΡΥΠΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΜ ΜΠΟΡΕΙ..ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.