Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ένα καλό σχέδιο που δεν λογαριάζει τον... νοικοκύρη


 Προσπαθούν να μας σκλαβώσουν… τι λέτε; Θα το καταφέρουν;

Η μόνη ελπίδα μας για ανατροπή αυτής της παγκόσμιας μεθόδευσης είναι ότι οι "άνθρωποι" αυτοί, όντως έχοντας μεγάλη πια οικονομική κατ' αρχήν και πολιτική στη συνέχεια εξουσία, τόλμησαν να συλλάβουν στα άρρωστα μυαλά τους και να μεθοδεύσουν, ολοκληρωτικό σχέδιο παγκόσμιας οικονομικής και ουσιαστικής διακυβέρνησης.


Ο τρόπος που το μεθοδεύουν, είναι η εσωτερική διάβρωση και απαξίωση όλων των λειτουργιών, έτσι ώστε μόνοι μας να ζητήσουμε τη σωτήρια μας από αυτούς.
Είναι ακριβώς ο ίδιος τρόπος που τα ανδρείκελά τους απαξιώνουν ότι θέλουν να αρπάξουν τα αφεντικά τους, κάνοντάς το "μη βιώσιμο" με αποτέλεσμα να κάνουν τους αφελείς να αλαλάζουν, "ας το δώσουμε σε ιδιώτες, να γλιτώσουμε αφού δε λειτουργεί", χωρίς καν να σκέφτονται, ποιοι το έκαναν να "μη λειτουργεί", ποιοι θα ωφεληθούν από αυτό, ποιος τελικά ήθελε να πάρει κάτι που δε λειτουργεί και γιατί αμέσως μετά και ξαφνικά λειτουργεί και είναι βιώσιμο!!!

Αποτέλεσμα είναι, να βάλουν τους εαυτούς τους ταυτόχρονα στο στόχαστρο όλων αυτών που προσπαθούν να υποδουλώσουν παγκόσμια και να κινδυνεύουν να πάθουν ό,τι έπαθαν όλες οι αυτοκρατορίες, όταν η αλαζονεία τους ξεπέρασε τις δυνατότητές τους.

Γιατί, αυτός ήταν ο μόνος λόγος που από την ακμή πέρασαν όλες στη παρακμή. Η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων τους και η λάθος εκτίμηση των αντίπαλων τους.
Παράλληλα, πάντα είχαν την υποστήριξη όσων δεν επηρεάζονταν από τις επιθέσεις τους και περίμεναν να έχουν την εύνοιά τους, αφού πίστευαν πάντα ότι η εξουσία των σύμμαχων τους θα ήταν παντοτινή.

Τώρα όμως, λίγοι έμειναν να πιστεύουν ότι έχουν να πάρουν κάτι από αυτούς, αν και όταν καταφέρουν τελικά να φέρουν σε πέρας το σχέδιό τους για παγκόσμια διακυβέρνηση. Οι περισσότεροι πια έχουν έρθει σε κατάσταση άμυνας απέναντί τους, γιατί έχουν δει πια με τα μάτια τους τα αποτελέσματα των μεθοδεύσεών τους.

Ας ελπίσουμε, ότι για μια φορά, την ύστατη στιγμή, σαν από θαύμα, θα νικήσει το καλό και όχι το κακό, όπως πάντα γινόταν ως τώρα.

Και δεν αφήνω αυτή μου την ελπίδα σε ό,ποιον θεό (σκέψη ουτοπική για κάποιους), αλλά στην συλλογική αφύπνιση και στο συλλογικό αίσθημα αυτοσυντήρησης, που οι ίδιοι οι επιτιθέμενοι προκαλούν ταυτόχρονα, σε πολλές χώρες, ίσως και ηπείρους.

Γνωρίζω ότι και αυτό είναι παιδιάστικο, αλλά δεν είναι τουλάχιστον ουτοπικό.

Φανταστείτε μόνο ότι πολλές αυτοκρατορίες "έπεσαν", μόνο και μόνο γιατί λίγοι τόλμησαν να αντισταθούν και να πουν την αλήθεια... πως τελικά ο βασιλιάς είναι γυμνός...

Λοιπόν κύριοι, εσείς που πιστεύετε ότι οι γραβάτες, οι σπουδές, ο πλούτος, οι υποκρισίες, η διαπλοκή, τα ψέματα, οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και το να στέκεσαι πίσω από την κουρτίνα τραβώντας και αφήνοντας τις κλωστές των ανδρείκελών σας, θα σας φέρουν στη παγκόσμια διακυβέρνηση… ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Αναγνώστης
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια θα νικήσει το καλό,όπως νικάει εδώ και αιώνες. Αρκεί να το πιστεύσουμε και να δούμε την επιβίωση τούτης της χώρας ......

"Οι 'Ελληνες είναι τρελοί μα έχουν Θεόν φρόνιμον" ,έλεγε ο Κολοκοτρώνης.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ