Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Παπαρήγα στην Ομόνοια: Η λαϊκή εξουσία θα διαγράψει το χρέος


Anti-ntp:Σώπα ρε! ΑΛΕΚΑ ΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ;; ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ!!!

Το κλασικό «ισχυρό ΚΚΕ, αντεπίθεση λαέ» και το πιο φρέσκο «τέρμα πια ο εμπαιγμός, ανθρώπινος δεν γίνεται ο καπιταλισμός» ήταν τα δύο συνθήματα που κυριάρχησαν κατά τη λήξη της χθεσινής μαζικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην Ομόνοια, με κεντρική ομιλήτρια τη γενική γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Η συγκέντρωση ήταν ογκωδέστερη και σαφώς πιο ενθουσιώδης από την αντίστοιχη της Μ. Δευτέρας στο....

Σύνταγμα, με πολίτες κάθε ηλικίας, αλλά και την ΚΝΕ να ξεχωρίζει τόσο για τη μαζική της παρουσία όσο και για τις -συχνότερες από κάθε άλλη φορά- διακοπές της ομιλίας, με συνθήματα. Οι διοργανωτές ανέπτυξαν τη συγκέντρωση στη μισή πλατεία Ομονοίας (η άλλη μισή παρέμεινε άδεια), έτσι ώστε ο κόσμος να απλωθεί και στους γύρω δρόμους: Στη Σταδίου μέχρι τη γωνία με Αιόλου, στην Αθηνάς μέχρι την αρχή της πλατείας Δημαρχείου και στην Πειραιώς μέχρι τη συμβολή με τη Σωκράτους.

"Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει, αλλάξτε εσείς την επιλογή σας"

Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε το αίτημα για εκλογές τώρα, «για να καταφέρει ο λαός ένα πρώτο βαθύ πλήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα» και κάλεσε τα «δοκιμαζόμενα εργατικά λαϊκά στρώματα που ακολούθησαν το ΠΑΣΟΚ» να μη δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για τις κυβερνητικές «εσωτερικές φιλονικίες», αφού «όπως κι αν ανακατευθεί η τράπουλα, στο κόμμα, στην κοινοβουλευτική ομάδα, ενδεχομένως και στην κυβέρνηση, αυτό το κόμμα δεν αλλάζει. Εσείς πρέπει ν’ αλλάξετε επιλογή». Πρόσθεσε ότι το ίδιο «ισχύει και για την ΝΔ και τα γεννήματά της». Επισήμανε πάντως ότι «όποια κυβέρνηση και αν προκύψει θα κάνει τα ίδια και χειρότερα», μια και «εντός του συστήματος οι επιλογές είναι συγκεκριμένες». Γι' αυτό «έχει σημασία η συμπαράταξη με το ΚΚΕ», ώστε από την επομένη των εκλογών, να είναι «στο πόδι ο λαός, για να κάνει πιο βαθειά την επιτυχία του».

Χαρακτήρισε τραγελαφικά τα γεγονότα «που ζήσαμε χθες, από την πρόθεση του πρωθυπουργού για παραίτηση, από την ετοιμότητα Σαμαρά για κυβέρνηση συνεργασίας, ως και την κατάληξη στη φάρσα του ανασχηματισμού». Και συνέχισε: «Προσπερνάμε τον ανασχηματισμό - οπερέτα, δεν έχει καμία σημασία ποιος υπουργός φεύγει και ποιος μπαίνει. Η συναίνεση ναυάγησε προσωρινά, θα την ξαναεπιχειρήσουν, αφού άλλωστε υπάρχει η βάση, η συμφωνία στήριξης της καπιταλιστικής οικονομίας και η διαχείριση της κρίσης σε βάρος του λαού. Στη διαδικασία συναίνεσης συνδράμουν και μικρότερα κόμματα, καθώς ιδεολογικά δεν τα χωρίζει χάσμα, ούτε με το ΠΑΣΟΚ ούτε με την ΝΔ». Δεν παρέλειψε να επικρίνει και τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδοντάς του συμβολή στη διαδικασία συναίνεσης «με τον δικό του τρόπο», δηλαδή «με τη θέση του για αριστερή διαπραγμάτευση εντός των κανόνων της ΕΕ» και «για αριστερό τραπεζικό σύστημα στο έδαφος του καπιταλισμού».

"Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας προς τον λαό"

Κάλεσε τους εργαζόμενους να πετάξουν «στο καλάθι των αχρήστων τις απειλές ότι αν δεν συμμορφωθεί ο ελληνικός λαός με το Μνημόνιο και τα άλλα Μνημόνια που έρχονται, με το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, θα χρεοκοπήσει, θα βρεθεί δίχως συντάξεις και μισθούς».

Στο θέμα του χρέους έκανε μία διαφορετική προσέγγιση: «Αντί να περιμένουμε πότε θα πέσει η μια ή άλλη δόση, που έτσι και αλλιώς ο λαός θα την πληρώσει, αντί να ζαλιζόμαστε ανάμεσα στις διάφορες προτάσεις, τι να πουληθεί και τι να μη πουληθεί, αντί να ταλανιζόμαστε με την δήθεν ανανεωτική αριστερή πρόταση να διαχωρίσουμε το χρέος σε νόμιμο και μη, ενοχοποιώντας το λαό, ας κάνουμε όλοι εμείς ένα αποφασιστικό βήμα: Να αναδείξουμε τι χρωστάνε στο λαό οι επιχειρηματικοί όμιλοι, τα μονοπώλια, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, και βεβαίως τα αστικά κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Στο σημείο αυτό ξεσήκωσε τους χιλιάδες συγκεντρωμένους, υψώνοντας τον τόνο της φωνής της: «Να μη πληρώσει δεκάρα ο λαός. Με τα δικά του χέρια να πάρει πίσω ό,τι του χρωστάνε και του ανήκει. Χρωστάνε από την κλεμμένη υπεραξία στην παραγωγική διαδικασία, στην βιομηχανία και την αγροτική παραγωγή. Χρωστάνε στους εργαζόμενους στον τομέα του εμπορίου, των υπηρεσιών, δημόσιων και ιδιωτικών, χρωστάνε στη μεγάλη πλειοψηφία των μισθωτών σε μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις. Χρωστάνε τον τεράστιο πλούτο που έχουν συσσωρεύσει στα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας και αλλού. Χρωστάνε από την ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων, από τις ελλείψεις στον τομέα προστασίας των ανέργων. Χρωστάνε όλα όσα έχει πληρώσει η ελληνική λαϊκή οικογένεια για την παιδεία, υγεία, πρόληψη, υγιεινή και ασφάλεια, στα βαρέα και ανθυγιεινά. Χρωστάνε τους άδικους άμεσους και έμμεσους φόρους. Χρωστάνε τα τεράστια ποσά για πολεμικούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς χάριν του ΝΑΤΟ και των τοπικών πολέμων».

Και συνέχισε: «Το χρέος πολλαπλασιάζεται και γιγαντώνεται, γίνεται ανυπολόγιστο, παίρνοντας υπόψη κάτι που κανένα κόμμα δεν αποτιμά πλην ΚΚΕ: Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους που οφείλουν στο λαό είναι ότι χτύπησαν αλύπητα τον παραγωγικό πλούτο και τις παραγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας, που είναι πολύ περισσότερες σε σύγκριση με αυτά που γνωρίζει ο λαός. Δυνατότητες που μπορεί να εξασφαλίσουν στο λαό δουλειά, κοινωνική και πολιτική προστασία, δημοκρατικά δικαιώματα κλπ. Υπάρχουν παραγωγικές, αναπτυξιακές δυνατότητες σε ορυκτό πλούτο με πολλές εφαρμογές, σε όλους σχεδόν τους κλάδους της βιομηχανίας, σε όλους τους κλάδους της αγροτικής παραγωγής, στην ναυτιλία στην αλιεία. Αναπτυξιακές δυνατότητες για τον κοινωνικό λαϊκό τουρισμό στο εσωτερικό και εξωτερικό, στην επιστήμη και την έρευνα υπέρ των λαϊκών αναγκών, αναπτυξιακές δυνατότητες που δεσμεύει το κεφάλαιο σήμερα και τις αξιοποιεί για δικό του αποκλειστικό όφελος με συνεχή ένταση της ταξικής εκμετάλλευσης. Αναπτυξιακές δυνατότητες που δεσμεύει και υποθηκεύει η ΕΕ, οι ανισόμετρες συμφωνίες με άλλα καπιταλιστικά κράτη και στρατιωτικές συμμαχίες. Αυτό το χρέος δεν πρόκειται να καταβληθεί στον λαό, ούτε από μια κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή κυβέρνηση, ούτε από τον ψευδεπίγραφο συνασπισμό των προοδευτικών δυνάμεων με κεντρικό πυρήνα την ενότητα της Αριστεράς.

Δεν αξίζει να περιμένει ο ελληνικός λαός με ευχέλαια ή με μούντζες και γενικόλογα συνθήματα «όλοι φταίτε», πότε θα εκταμιευθεί η μια ή η άλλη δόση που θα την πληρώσει ο λαός εκατό φορές παραπάνω. Αυτό το δυσθεώρητο χρέος δεν πρόκειται να επιστραφεί ούτε με αγώνες, ούτε με διαμαρτυρίες στις πλατείες. Αυτό το χρέος θα το εισπράξει ο λαός μόνος του παίρνοντας στα χέρια του την εξουσία, την ιδιοκτησία, με κοινωνικοποίηση και λαϊκό συνεταιρισμό, με αποδέσμευση από την ΕΕ, με εργατικό - λαϊκό έλεγχο από τα κάτω προς τα πάνω, με λαϊκό κοινοβούλιο εκλεγμένων από τους τόπους δουλειάς ,τις οργανώσεις των συνταξιούχων, των μαθητών, φοιτητών σπουδαστών, με πανεθνικό σχεδιασμό που καταργεί κάθε μορφή ανεργίας».

Πλατείες και «αγανακτισμένοι»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο κίνημα του Συντάγματος και τις πλατείες των «αγανακτισμένων». Αφού επισήμανε ότι «κάθε μορφής διαμαρτυρία, κάθε σταγόνα στο ήδη ξεχειλισμένο ποτάμι της λαϊκής οργής μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα», πρόσθεσε: «Στις πλατείες δεν βρίσκονται μόνο αδικημένοι. Εμφανίζονται ως οργισμένοι στις πλατείες και τα λόμπι ισχυρών οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, που προπαγανδίζουν δήθεν έξυπνες λύσεις. Επίσης εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων συγκεκριμένου ρόλου, πρώην - ενδεχόμενα και νυν - συνεργάτες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ζυμώνουν λύσεις εκσυγχρονιστικές και δήθεν ανανεωτικές, με ένα σκοπό: Να ανανεώσουν τη μόστρα και τίποτε να μην αλλάξει. Να αντιπαραθέσουν το αυθόρμητο στο οργανωμένο κίνημα. Ένα πράγμα πρέπει να αποτρέψουμε: Να αναζωογονούνται μάταιες ελπίδες που θα φέρουν νέο κύμα επικίνδυνης απογοήτευσης και αποστράτευσης».

Και αμέσως μετά, προειδοποίησε: «Τα μάτια ορθάνοιχτα και ξύπνια. Αντιλαϊκά σενάρια μεταμφίεσης του σάπιου εκμεταλλευτικού πολιτικού συστήματος υπάρχουν πολλά, ετοιμάζονται στο παρασκήνιο, δοκιμάζονται ακόμα και στους δρόμους και στις πλατείες, πριν τις εκλογές και το βράδυ των εκλογών που έτσι και αλλιώς θα γίνουν γρηγορότερα. Παγίδες στήνονται στον λαό πολλές με το μαστίγιο, ακόμα και με λίγο καρότο.

Η συμμαχία είναι όρος για να ανατραπεί ο αντιδραστικός συσχετισμός. Όχι μια οποιαδήποτε συμμαχία με τον θολό τίτλο προοδευτικές, αριστερές δυνάμεις, εκσυγχρονιστικές και ανανεωτές, αλλά μια συμμαχία των αντιμονοπωλιακών, αντιιμπεριαλιστικών, αντικαπιταλιστικών δυνάμεων, συμμαχία που ενώνεται για την πάλη κατά της εξουσίας των μονοπωλίων, για την λαϊκή εξουσία».

"Θυμηθείτε τί λέγαμε"

Στη συνέχεια επικαλέστηκε τις θέσεις που πήρε το κόμμα σε κορυφαία ζητήματα τα τελευταία χρόνια, για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της ότι το ΚΚΕ και «το κοινωνικό λαϊκό μέτωπο των κοινωνικών ριζοσπαστικών οργανώσεων που συσπειρώνονται στην συμμαχία ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ και ΜΑΣ» έχουν «πρόταση, εμπειρία και σταθερή μαχητικότητα χωρίς τα επικίνδυνα , καιροσκοπικά ζίγκ-ζάγκ». Είπε η κ. Παπαρήγα: «Θυμηθείτε τι λέγαμε το 1992 με τη Συνθήκη του Μάαστριχ. Ήμασταν το μοναδικό όχι, όλοι οι άλλοι εναντίον μας. Δεν κρατούσαν ούτε μισή επιφύλαξη για τις συνέπειες από την ενσωμάτωση. Θυμηθείτε τι λέγαμε για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ και την κατάργηση συνόρων. Θυμηθείτε τι λέγαμε για την επερχόμενη κρίση, όταν όλα τα άλλα κόμματα χαίρονταν για την είσοδό μας στην ΟΝΕ. Θυμηθείτε το σύνθημά μας «ούτε μια μετοχή σε ιδιώτες». Θυμηθείτε ότι ήμασταν το μόνο κόμμα που ανοιχτά και απερίφραστα λέγαμε πως η κρίση στα Ίμια αποτέλεσε σημείο αρνητικής στροφής, καθώς η τότε κυβέρνηση Σημίτη έκανε βήμα πίσω στις απαιτήσεις και τις διεκδικήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Θυμηθείτε ότι πριν τις εκλογές λέγαμε ότι έρχεται θύελλα, ότι υψώσαμε πανώ στην Ακρόπολη «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε» ότι ζητήσαμε από το λαό να απαντήσει με πόλεμο στον πόλεμο».

"Έτοιμο και ώριμο όσο ποτέ το ΚΚΕ"

Τέλος διακήρυξε «ανοικτά και καθαρά» ότι το ΚΚΕ είναι «έτοιμο, ώριμο όσο ποτέ, να συναντηθεί με αγωνιστές και αγωνίστριες εργάτες και εργάτριες, υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, με νέους και γυναίκες που έχουν πια κατασταλάξει ότι δεν πάει άλλο ούτε με ΠΑΣΟΚ, ούτε με Νέα Δημοκρατία, για ένα μέτωπο συμμαχίας και συμπαράταξης στους αγώνες και στις εκλογές που σύντομα θα γίνουν, που πρέπει να γίνουν. Ποτέ δεν πήγαμε με το συντηρητικό ρεύμα, δεν υποχωρήσαμε στις πιέσεις, παραμένουμε αμετακίνητοι με τα συμφέροντα των εργαζομένων. Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού. Δείκτης ριζοσπαστισμού και λαϊκής χειραφέτησης σήμερα είναι η δύναμη του ΚΚΕ και η εμβέλεια του λαϊκού κοινωνικού λαϊκού μετώπου των δυνάμεων που αντιπαλεύουν καθαρά την κυριαρχία, την εξουσία των μονοπωλίων και τον λεγόμενο ευρωμονόδρομο.

Καμία συναίνεση! Να απορρίψει ο λαός το σύνθημα να σώσουμε την εθνική οικονομία. Η οικονομία είναι ταξική, υπάρχουν οι εκμεταλλευτές, υπάρχουν και οι εκμεταλλευόμενοι. Αν η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ του λαού εξαρτάται σήμερα σε μεγάλο βαθμό από τα εργατικά λαϊκά στρώματα που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, που στήριξαν τις ελπίδες τους στην ΕΕ, στα κοινοτικά πακέτα στήριξης. Χρειάζεται σήμερα να βγούν συμπεράσματα, να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος μπροστά στην αυταπάτη, ή την απογοήτευση και το φόβο. Εμείς είμαστε έτοιμοι για μια νέα φάση ριζοσπαστικής και ανατρεπτικής συμμαχίας. Δεν είμαστε απαλλαγμένοι από ελλείψεις και αδυναμίες, έχουμε την θέληση να τις πολεμήσουμε αλλά πρέπει να έχουμε και την απαιτούμενη κοινωνική και πολιτική δύναμη».

πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ. Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ. ΔΕΙΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ ΠΡΩΤΗ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΙΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΑΣΑ 2 ΘΕΙΟΥΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ.

manos2626 είπε...

κοιταξτε εδω και το λαμογιο τον Παντελη Οικονομου που εγινε υφυπουργος οικονομικων...πριν γινει ειχε στο σαιτ του αυτο σχετικα με το μνημονιο...http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:noevg08n6SkJ:www.poikonomou.gr/site/news/details.php%3Fmid%3D329+http://poikonomou.gr/site/news/details.php%3Fmid%3D329&cd=1&hl=en&ct=clnk&source=www.google.com

με το που πηρε υπουργειο το διεγραψε απο το σαιτ του...μπειτε στη σελιδα του στο φεησμπουκ και κραξτε το λαμογιο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΙΣΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ....ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΣΚΗΝΕΣ , ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ , ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(Z.O.G.)..EΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η Αλέκα και το κόμμα του Μαϊλη, μέρος του αστικού συστήματος διαχείρισης, δεν πρόκειτε ποτέ να εκπληρώσει τον ιστορικό του ρόλο. Γιατί ακριβώς αποτελεί μέρος της συνδιαχείρισης, έχει διακριτό ρόλο και απολαμβάνει πλουσιοπάροχες αμοιβές επ'αυτού.
Ο ρόλος αυτός, που είναι ένας ρόλος εκτονωτικής βαλβίδας της λαικής δυσαρέσκειας, πλέον αρχίζει και αμφισβητείται.
Ο ίδιος ο κόσμος ξεπερνά το κόμμα που θα έπρεπε να φροντίζει για την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης του, γιατί δεν μπορεί να τον καλυψει.
Το αυθόρμητο ξέσπασμα έβγαλε τον κόσμο στο δρόμο. Και ο δρόμος γεννά τις συνειδήσεις.
Από τις συνειδήσεις αυτές τελικά μετά από μια επίπονη διαδικασία θα προκύψει και το νέο κόμμα σαν μια μορφή οργάνωσης και συντονισμού των δυνάμεων μας.
Το ΚΚΕ ας κινείται νωχελικά μεταξύ σταλινισμού και σοσιαλδημοκρατίας... Είναι απολίθωμα

Χαβας

Ανώνυμος είπε...

ρουφιανα χαβα σε πετυχα παλι!!!! ο εραστης σου ειμαι!!!!
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ