Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γιατί ψέκαζαν και με τι;



masks_deesΑεροσκάφος της εταιρείας TRANSIT AIR (cargo) ψέκαζε στις 7 Ιουνίου με άγνωστη ουσία μεταξύ Καρύστου και Κέας, σε ύψος 37.000 ποδών. Μας ενημέρωσαν από συναρμόδια υπηρεσία, χωρίς όμως να μας πουν περισσότερα. Ίσως και να μη ....
γνώριζαν.
Πράγματα απίστευτα… Σε μια εποχή που δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα θεσμικού ελέγχου, καθώς την καταργούν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των θεσμών, αν ρωτήσουμε στην ΥΠΑ, θα μας πουν ότι δεν γνωρίζουν κάτι, ενώ στο αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, ακόμα και αν κατατεθεί ερώτηση στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απάντηση δεν θα δοθεί καμία.

Με ποια ουσία ψέκαζαν, επίσης δεν θα μάθουμε. Ούτε φυσικά τι επίπτωση έχει αυτή στη δημόσια υγεία.
Είναι πλέον σαφές, ότι οι θεσμοί ή «θεσμοί», προστατεύουν μόνο το σύστημα και ότι η επίκληση κάποιας ασαφούς «νομιμότητας» εκ μέρους του, μόνο τη σκοπιμότητα της συνέχισης της εγκληματικής του ασυδοσίας εξυπηρετεί.
Τελεία και παύλα. Τελικά, η λύση του προβλήματος της χώρας, μόνο από τις πλατείες μπορεί να προέλθει. 
Εκτός κι αν η εν λόγω εταιρεία μας απαντήσει επίσημα με τι ψέκαζε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και βέβαια για ποιο λόγο και στα πλαίσια ποιου προγράμματος.
Να περιμένουμε απάντηση;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ψεκαστικά περνάνε και στους απογόνους μας
Αν η γιαγιά μας χρησιμοποιούσε το 1960 ντι ντι ντι, σήμερα τώχουμε εμείς 50πλάσιο απότι τώχε η γιαγιά μας στο αίμα της

Ανώνυμος είπε...

2:36 μ.μ.
Εδώ δεν αντιδρά κανείς σε αυτά που είπε η Μπενάκη στον γαμημένο τον Παπούλια περί εθνικής αμεξαρτησίας

Ο Ελληνας θέλει μπράβο και όλα τα άλλα στα αρχίδια του
Πέρνουν τηλέφωνο τώρα στο ΚΟΝΤΡΑ και λένε τι καλές που είστε (ειναι 2 κοπελόιτες)
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΞΕΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΖΟΜΠΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΕΝΤΗΜΑ!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΨΗΛΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ?ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΟΡΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και στον εναεριο χωρο της Ξανθης ψεκαζαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ την ιδια ημερομηνια

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι φιλε 3:10 εχουν παρει το αντιδοτο.
Δεν τους πιανει!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Την εταιρία που ψεκάζει θα την βρείτε στο 3dsa.gr

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο KISSINGER ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΤΕ ? ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΧΥΜΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΣΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ? ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

και αυτο ειναι το διαφημηστικο της

http://youtu.be/YhyaT44MSJI

τα λενε ολα εκει...