Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η απαγορευμένη ταινία – σταθμός από την δίκη της Νυρεμβέργης, για τις θηριωδίες στην Ελλάδα



  • Αύριο με την “Δημοκρατία” οι εικόνες που πρέπει να κρατήσουμε στη μνήμη μας, για να θυμόμαστε ποιούς αντιμετωπίζουμε
Δεν συνηθίζουμε να διαφημίζουμε εφημερίδες και ένθετα. Αυτό που κατάφερε όμως η “Δημοκρατία”, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, αξίζει να μπει σε κάθε Ελληνικό σπίτι.

Η ταινία που τράβηξε παράνομα και με κίνδυνο της ζωής του ο Άγγελος Παπαναστασίου και.... προβλήθηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης, θα δίδεται αύριο μαζί με την εφημερίδα. Η ταινία που ποτέ δεν κυκλοφόρησε αφού όπως
 αποκαλύφθηκε, οι δοσίλογοι της κατοχής έμελλε να είναι οι μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοπαράγοντες της “απελευθέρωσης” ακόμα και σήμερα!

Η Ελλάδα δεν έπρεπε να διεκδικήσει τα δάνεια και τις αποζημιώσεις. Έπρεπε να ξεχάσει, να χρεωθεί για να αγοράζει Siemens και υποβρύχια. Να εκλέγει Σημίτηδες και στο τέλος να δεχτεί την ταύτιση του πατριωτισμού με τον ναζισμό για να βγουν όλα τα λαμόγια λάδι. Εξαιρετική πρωτοβουλία, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δείτε τι γράφουν οι
"Aδιάβροχοι" για το ίδιο θέμα:Η ελληνική απάντηση σε Bild και Focus

Αγαπητά εγγόνια των SS. Οι δημοσιογράφοι, όταν θέλουν να κριτικάρουν την πολιτική χωρών δεν πρέπει να περιορίζονται σε φωτομοντάζ (Αφροδίτη της Μήλου – Focus) και κιτρινογραφήματα (Bild). Καλό είναι να παρουσιάζουν απτά στοιχεία και ντοκουμέντα. Η «Δημοκρατία» σάς αφιερώνει τα ανατριχιαστικά πλάνα της Κατοχής και τα τεκμήρια για τις πολεμικές επανορθώσεις που οφείλει η χώρα σας, δίχως ίχνος μοντάζ ούτε πολλά λόγια και φανφάρες. Τα λουκάνικα που ρίχνετε στους καταπίονές σας είναι πληρωμένα με το αίμα και τα δάκρυα των προγόνων μας. Σ’ αυτά να απαντήσετε, αν μπορείτε.

Με την εκτίμηση που σας πρέπει,

Έλληνας «απατεώνας».
ΥΓ: Το DVD της εφημερίδας δεν χρειάζεται να το πάρετε, εσείς ειδικά. Μην σας βάζουμε σε έξοδα. Οι Τεύτονες και οι Ούνοι δεν φημίζονται για την αφιλοχρηματία τους. Το αρχικό φιλμ από το οποίο προέρχεται το DVD προβλήθηκε στην Δίκη της Νυρεμβέργης το 1947 για να τεκμηριώσει τις αγριότητες των προγόνων σας. Αναδιφήστε στα αρχεία σας. Μπορεί να σας ξέμεινε καμιά κόπια.