Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τώρα τι υπάρχει δηλαδή;


Γεωργιαδη και αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχει κομμουνισμο ολος ο πλανητης. Οταν 2-3 Τράπεζες και 2-3 Πολυεθνικες ελεγχουν την παγκοσμια οικονομια αυτο δεν είναι Κεντρικός Σχεδιασμός της Οικονομίας;

Για να δω τι θα μου απαντησεις..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ακόμη με τον Άδωνη ασχολήστε;

Ανώνυμος είπε...

αν θέλεις απάντηση στο ερώτημά σου καλύτερα να μπεις εδώ:http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/index.php

Ανώνυμος είπε...

δε μας χέζεις ρε νταράλα.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kozaninet.gr/?p=12538

Διάβασε το παραπάνω μπας και ξεστραβωθεις και μαθεις την ιστορια σωστα, καραγκιόζη...

adonis είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Η τεράστια συγκέντρωση δυνάμεων σε ορισμένες Τράπεζες και στις Πολυεθνικές είναι καταστροφική. Ονομάζεται Παγκοσμιοποίησις και την σιχαίνομαι. Το ότι όμως δεν γουστάρω την παγκοσμιοποίηση αυτό δεν σημαίνει ότι θα αυτοκτονήσω κιόλας; Η στάσις πληρωμών και η επιστροφή μας στην δραχμή υπό καθεστώς χρεωκοπίας, είναι αυτοκτονία. Η πείνα που θα πέσει θα κάνει την Ελλάδα του Μνημονίου, να μοιάζει με παράδεισο. Αυτό μάλλον δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη. Ελπίζω να μήν χρειαστεί να το ζήσουμε, αν και όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και λιγότερο αισιόδοξος είμαι. Τώρα θα έπρεπε ο λαός μας να είναι ενωμένος στην προσπάθεια να μήν πέσει η Χώρα, όμως οι δυνάμεις του λαϊκισμού φαίνεται ότι θα επικρατήσουν για μία εισέτι φορά και οι επόμενες γενιές θα αναρωτιούνται πώς έκαναν τότε οι έλληνες τόσο τρομερό λάθος, όπως αναρωτιόμαστε εμείς για τις Εκλογές του 1920, το Οίκαδε, την εκστρατεία στην Άγκυρα που οδήγησαν την Ελλάδα των Δύο Ηπείρων και των Πέντε Θαλασσών στην Μικρασιατική Καταστροφή.

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΨΗΝΕΤΑΙ" ΕΥΚΟΛΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ,ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ".ΤΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.