Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του συλλογικά


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννης" στην Άρτα, ο καταξιωμένος και πασίγνωστος οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, καθήλωσε τους Αρτινούς που είχαν την τύχη να τον ακούσουν σήμερα το βράδυ, 13-5-2011.


Ο Δημήτρης Καζάκης, αφού ανέλυσε με το δυνατότερο περιεκτικό και σύντομο τρόπο τις αιτίες της σημερινής ελληνικής κρίσης, αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων που το εκπροσωπούν στην Ελλάδα και κατέληξε τονίζοντας τη μοναδική ρεαλιστική λύση: Άμεση στάση πληρωμών, κήρυξη του συνόλου του ελληνικού χρέους ως επαχθούς και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
http://www.monoplio.gr/




Σημείωση ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Ακούστε ιδιαίτερα απο το 0:55:24 εως το 0:55:54
<<εθνικη συνενόηση,πανστρατιά,,γιατι πρέπει να κάνουν ενιάιο μέτωπο ολόκληρου του πολιτικού σηστήματος,ενάντια στον λαο που δεν μπορεί να χάψει ακόμα οτι εκτός απο την σύνταξη του,εκτός απο το μεροκαματό του,εκτος απο την δουλειά του,χάνει και την χώρα του.Γίνεται μετανάστης στην ίδια του την χώρα.Και επειδή δεν μπορεί να το χάψει,πρέπει να εχει απέναντι του σύσσωμο το πολιτικό σύστημα για να το περάσει αυτό.>>
Αυτο το είχε πει,πολύ πριν τα κανάλια αρχίσουν να παπαγαλίζουν τα περί εθνικής συνενόησης...