Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ένας τραπεζίτης αποκαλύπτει την αλήθεια


Δείτε το βίντεο!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

malakas.

Ανώνυμος είπε...

ti paparis!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αρχκίδχια
Γιατί το μουνί δεν λέει ότι η Αμέρικα ίδρυσε παράρτημα της Τράπεζἀς της BofA (Bank of America)?

BANK OF AMERICA
35, Panepistimiou St.,
105 64 Athens
Tel 2103251901-19, Fax 2103231376

Ανώνυμος είπε...

Ενα γεμιστιρα απο καλασνικοφ θες παλιοπουστα σιχαμενε αρρωστε μπασταρδοσκατομασονε εσυ και το πουτανοσυναφι σου και η ωρα αυτη θα ερθει.

Ανώνυμος είπε...

gamw tin maswnia sas evraiomaswnoi satanistes

Ανώνυμος είπε...

Αγάμητος ο τύπος

Ανώνυμος είπε...

και ομως αυτη ειναι η αληθεια που ζουμε
γαμο το κερατο τους!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΥΡΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΣΟΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Άραγε τυχαίο που αυτές οι θέσεις ολοένα και συχνότερα βγαίνουν στο φως; Σκοπός τους είναι να φοβήσουν τους ανθρώπους με σκοπό να τους καθηλώσουν εντελώς και δεν είναι το χρήμα ο σκοπός τους αλλά η άσκηση εξουσίας και χειραγώγησης της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ο τυπος αυτος οσο μασωνος κι αν ειναι μας εδωσε χρησιμες πληροφοριες

manos2626 είπε...

αυτος ο τυπος ρε παιδια ηθοποιος ειναι δεν ειναι τραπεζιτης.απλα κανανε το βιντεο σαν αναπαρασταση απλα για να μας ενημερωσει με πιο ρεαλιστικο τροπο.

tommy είπε...

Πριν αρχίσετε να τον βρίζετε τον άνθρωπο χώρις λόγο αύτος είναι ηθοποιός οχι ο william montague the 3rd λέγετε michael daviot απλά τον υποδύεται και στην ουσία μας λέει κάποια πράγματα που ο ίδιος δεν θα μας έλεγε ποτέ έχεις δει κανένα τραπεζίτη να λέει οτι σε κλέβω η σε εξαπατώ δεν χρειάζεται να στο πει απλά το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΠΑΡΚΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ)ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 1:14 ΣΥΜΦΩΝΩ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ(ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ-ΡΟΘΤΣΙΛΔ) ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ? ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ? ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι το διεθνές κατεστημένο του χρήματος και των όπλων, δηλαδή των τοκογλύφων που δανίζουν τα κράτη (τους λαούς) και με τα εκατοντάδες Δις ευρώ τόκων που εισπράτουν το χρόνο, ρουφούν την παραγωγή των λαών. Το χρέος μας είναι 340 Δις και οι τόκοι είναι 220 Δις, ενώ πήραμε δάνεια μόνο 120 Δις. Έτσι ρουφούν τη ζωή των λαών της γης.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα!