Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Το μεσοπρόθεσμο σφαγείο καταψηφίζεται καθημερινά»


«Το μεσοπρόθεσμο σφαγείο καταψηφίζεται καθημερινά»Εκλογές και απεμπλοκή από το Μνημόνιο ζήτησε ο Τσίπρας

Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα - σφαγείο καταψηφίζεται καθημερινά από χιλιάδες διαδηλωτές στις πλατείες και στους δρόμους της χώρας, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε και πάλι λόγο για κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας. «Ο χρόνος της έχει ήδη τελειώσει και ο γαντζωμένος στην καρέκλα του Πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο βουλιάζοντας τη χώρα σε ένα βαθύ τέλμα», υποστήριξε ο κ Τσίπρας για να προσθέσει στη συνέχεια:


«Πρέπει να γνωρίζουν και η κυβέρνηση και όλοι όσοι επεξεργάζονται σενάρια δημοκρατικής εκτροπής, ότι μία και μόνο επιλογή υπάρχει. Να ακουστεί το αίτημα του λαού για δημοκρατία. Με προσφυγή στις κάλπες και ένα πρόγραμμα απεμπλοκής της χώρας από το μνημόνιο και τα δεινά που έχει επιφέρει στον ελληνικό λαό».
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α τελικα τσιρακια του τσιπρα ειστε! οκ,συνεννοηθηκαμε,. αντε να πεφτουν οι μασκες

Ανώνυμος είπε...

2:28 καλα χαζος εισαι???

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΔΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΟΡΙΛΟΓΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΩ! ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΠΑΡ'ΌΛΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΩ!! ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, Ή ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑ 12 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ + ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ!!! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΑ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!!!!!

mike_tsifo είπε...

σθμφωνω με τον 12:57 αυτο να μην εκανε το συριζα και θα ειχε 15 %

Ανώνυμος είπε...

2:28 Ρε σας πήραμε χαμπάρι όλους. Ο διχασμός των Ελλήνων, πάνω στον οποίο επενδύετε και στηρίζονται όλα τα οικονομικά συμφέροντα της νέας τάξης τελείωσε. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Στο καλό, και πάρτε και δεξιές και αριστερές μούντζες. Και όσους και να φυτέψετε ξανά τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερά θα είναι σαν τη μύγα στο γάλα. ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

μαγκεσ κανενασ απο τους 301 με τον καρολο ξανα στην βουλη ολοι στο γουδι

Ανώνυμος είπε...

γαμιετε το πασοκ η νδ το λαος ολα τα γαμωκουμουνια τα λαθρολαγνα γαμιουνται επισης οι φασιστες οι αναρχικοι οι αντιεξουσιαστες και οτι εχει σχεση με κοματα και παραταξεις . ζητω η ΕΛΛΑΔΑ ξυπνηστε