Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΜΑΤ. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.


“Ο πατήρ μου έως άρτι εργάζεται, καγώ εργάζομαι”.


Ιωάννης

Δεν έχει σημασία αν πιστεύει κάποιος στον θεό των χριστιανών ή όχι. Δεν έχει σημασία αν κάποιος θεωρεί την εργασία ευλογημένη ή όχι. Σημασία έχει ότι η εργασία είναι σημαντική. Είναι σημαντική γιατί επιτρέπει στον άνθρωπο να μην εξαρτάται από άλλους. Επιτρέπει στον άνθρωπο να στηρίζεται στα χέρια του και στο μυαλό του ώστε να αποκτά όλα εκείνα που του επιτρέπουν να ζει τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Να ζει ικανός να σχεδιάζει το....

μέλλον του όπως αυτός το φαντάζεται.

“Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή”. Ποιος δεν έχει ακούσει αυτήν την φράση από τα πολύ πρώτα χρόνια της ζωής του στο σχολείο; Το σύστημα λοιπόν από πολύ νωρίς μας διδάσκει την αγιότητα της εργασίας ασχέτως αν στην συνέχεια – όχι σπάνια – μας οδηγεί στην αθλιότητα της ανεργίας. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή λοιπόν.

Εύκολα συνάγεται από τα ανωτέρω, ότι ο άνθρωπος όχι μόνο πρέπει να επιδιώκει να εργαστεί, αλλά ότι θεωρητικά πρέπει να είναι ευτυχισμένος όταν εργάζεται μιας και του δίνεται η δυνατότητα να προσφέρει στον εαυτό του και σε αυτούς που αγαπά όλα εκείνα που κάνουν την ζωή να φαίνεται και να είναι πιο όμορφη.

Ακόμη πιο εύκολα, όμως, συνάγεται ότι ο άνθρωπος εκτός του ό,τι θα πρέπει να είναι δυστυχής όταν είναι άνεργος, θα πρέπει – εύλογα – να είναι δυστυχής ακόμα και όταν εργάζεται με τρόπο που δεν επιθυμεί. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορείς παρά να είσαι δυστυχής όταν ξοδεύεις το 1/3 του χρόνου σου σε μια δραστηριότητα που δεν σου αρέσει. Δραστηριότητα καθημερινή, ίδια και απαράλλαχτη, την μια μέρα πάνω στην άλλη. Αν δεν είσαι δυστυχής, τότε είσαι απαθής. Αν δεν είσαι απαθής τότε είσαι εθισμένος στο να βλέπεις τον χρόνο να κυλά.

Ας πούμε… πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος που ανήκει στην ομάδα των ΜΑΤ; Αισθάνεται καλά; Αισθάνεται περήφανος; Αισθάνεται ότι προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο; Αισθάνεται ότι μπορεί να αποτελέσει υπόδειγμα για τα παιδιά του και να τους αναλύσει την χαρά της δημιουργίας και της πρωτοβουλίας που πρέπει ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να προσλαμβάνει από την δουλειά του;

Αισθάνεται μήπως καλά, γιατί στο τέλος της βάρδιας του μπόρεσε και πρόσφερε κάτι στους πελάτες του και τους έκανε χαρούμενους; Αισθάνεται μήπως καλά, γιατί αποτελεί μέλος μιας ομάδας συνεργατών οι οποίοι έφεραν εις πέρας μια εργασία συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και όφελους; Αισθάνεται μήπως περήφανος, γιατί στο τέλος της ημέρας κατόρθωσε να κάνει το αφεντικό του περήφανο που τον έχει στην δούλεψή του;

Αισθάνεται καλά όταν αμείβεται με 800 ευρώ και δέρνει κόσμο αμειβόμενο με 400 ευρώ; Μήπως αισθάνεται προνομιούχος υψηλόμισθος; Αισθάνεται μήπως περήφανος όπως οι αγράμματοι αμερικανοί των γκέτο που πάνοπλοι σκοτώνουν φτωχούς Ασιάτες; Αισθάνεται μήπως - και λίγο γόης – σαν τον ταυρομάχο που “κατατροπώνει” τον ναρκωμένο και μισό-δηλητηριασμένο ταύρο;

Όταν γυρίζει σπίτι του και τον ρωτάει η γυναίκα του πώς ήταν σήμερα στην δουλειά, τι μπορεί να λέει άραγε; “Άσε γυναίκα… σήμερα έριξα ένα βρωμόξυλο, τα γάμησα τα γερόντια”. Αισθάνεται μήπως περήφανος ως άλλος Σπαρτιάτης, μιας και η λακωνικότητά του εξαντλείται στις 3 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ που επιτρέπεται να πει: ΟΧΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΙΑΤΑΞΤΕ.

Πώς στο διάολο μπορεί να αισθάνεται;

Αισθάνεται δυστυχής επειδή δεν του αρέσει αυτό που κάνει αλλά δεν έμαθε ποτέ να κάνει κάτι άλλο; Αισθάνεται απαθής ώστε να εξαναγκάσει τον εαυτό του να μην αισθάνεται δυστυχής; Αισθάνεται καλά επειδή μπορεί και αποδεικνύει την “ανωτερότητά” του;

Μήπως αισθάνεται – και είναι ΖΩΟ – επειδή τον μεταφέρουν με κλούβα; Μόνο τα ζώα τα μεταφέρουν με κλούβα. Μόνο τα αρνιά και τα γουρούνια τα μεταφέρουν με κλούβα μην γνωρίζοντας που στο διάολο πάνε. Και επειδή η ακακία είναι συνώνυμη του αμνού, μάλλον σαν γουρούνι πρέπει να αισθάνεται.

Ας πούμε… πώς αισθάνεται ο αστυνομικός που συνοδεύει την γυναίκα του βουλευτή, του επιχειρηματία ή του δημοσιογράφου στα πολυκαταστήματα και της κουβαλάει τις ζαρτιέρες και τα κυλοτάκια; Πώς αισθάνεται όταν συνοδεύει τον Ρέππα στο εστιατόριο και την στιγμή που ο Ρέππας με τον Μπόμπολα καταπίνουν τους αστακούς αυτός στο παραδιπλανό τραπέζι κρυφοπίνει κανά ποτήρι νερό για να ξεβρωμίσουν τα χνώτα του από την πείνα;

Βέβαια θα ήθελε κι αυτός να πεί στην γυναίκα του να αγοράσει αυτά τα στριγκάκια αλλά πώς να το πεί ο πεινάλας που 2 σώβρακα της γυναίκας του Πάγκαλου κοστίζουν όσο η δόση από το Hyundai του;

Ας πούμε… πώς αισθάνεται ο αστυνομικός όταν ακούει στις ειδήσεις το εξής: “Με λυντσάρισμα απειλήθηκε ο πρωθυπουργός αλλά τελευταία στιγμή φυγαδεύτηκε από τους άντρες της προσωπικής του φρουράς”; Δηλαδή, εκείνη την στιγμή τι λέει; “Κοίτα να δείς γυναίκα, ήμουν κι εγώ σ’ αυτήν την φρουρά”.

Πώς μπορεί άραγε να αισθάνεται αυτός που προσφέρει προστασία στον βιαστή του;

Αν του αρέσει που προστατεύει τον βιαστή του, τότε είναι άρρωστος, και δικαιούται ο βιαστής να του βιάσει την οικογένεια μέχρι την ρίζα.

Αν δεν του αρέσει που είναι αναγκασμένος να σώζει τον βιαστή του τότε δεν είναι δυστυχής. Είναι ΜΑΛΑΚΑΣ. Θα ήταν δυστυχής αν δεν είχε άλλη επιλογή. Η επιλογή υπάρχει και είναι μόνο μία. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Να παραιτηθεί για να σώσει την αξιοπρέπεια του αρχικά και το τομάρι του στην συνέχεια. Διότι μόλις μπορέσει και ανακάμψει ο ελληνικός λαός είναι βέβαιον ότι θα πάρει στα χέρια του την λίστα με τα ονόματα των “προσωπικών φρουρών”. Την λίστα με τα ονόματα των “ανδρών ασφαλείας”. Δεν μπορεί… Τόσες φωτογραφίες υπάρχουν με τους βουλευτές και τις προσωπικές τους φρουρές. Όταν αλλάξουν τα πράγματα – που σίγουρα θα αλλάξουν – τι θα γίνει τότε; Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει… “δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, το γάλα των παιδιών μου, χρωστούσα το στεγαστικό” και τέτοιες μαλακίες.

Δεν σημαίνει ότι επειδή με την πτώση της χούντας οι βασανιστές της ΕΑΤ-ΕΣΑ χάθηκαν στην ανωνυμία, θα συμβεί το ίδιο και τώρα. Και εκείνοι ένστολοι ήταν και διαταγές εκτελούσαν. Ποια η διαφορά τους τους με τους σημερινούς ένστολους των ΜΑΤ; Και οι τωρινοί διαταγές εκτελούν.

Τι θέλουμε να πούμε…

Υπάρχει περίπτωση αυτή η φάτσα που κυκλοφορεί σε όλο το ίντερνετ να μπορέσει να χαθεί στο πλήθος;


Και γιατί άραγε – αραιά και πού – η συνδικαλιστική αρχή των αστυνομικών εκδίδει δακρύβρεχτες ανακοινώσεις όπου μεταξύ άλλων μας αναφέρουν ότι δεν είναι ορντινάντσες; Γιατί άραγε κοτζάμ άντρες κάθονται και κλαίνε σαν τις δαρμένες πουτάνες; Κακώς. Και πολύ κακώς μάλιστα. Γιατί είναι και πουτάνες εφόσον για τον ξεφτιλισμένο μισθό τους ολημερίς και οληνυχτίς είναι αναγκασμένοι να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν και είναι και δαρμένες γιατί στην Κερατέα φάγανε τόσο ξύλο που αγάλλιασε η ψυχή τους.

Και τώρα θα μου πείτε… τι να κάνουμε; Δουλειά είναι και αυτή. “Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή” άλλωστε.

Σωστή ερώτηση. Αλλά αφορά άλλους εργαζόμενους. Όχι αυτούς.

http://kommatoskylo.blogspot.com/

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτές τις δουλειές από ανάγκη, όπως και του αστυνομικού και πολλές άλλες.
Συγνώμη, εκ μέρους όλων των εργατών, υπαλλήλων, χειρωνακτών κλπ. που δεν μπορούν να μάθουν κάτι άλλο, που δε μπορούν να σπουδάσουν κάτι άλλο.
Έχεις δίκιο, δικαίωμα στην ύπαρξη όπως και στην εργασία πρέπει να έχουν μόνο όσοι προσφέρουν και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.
Οι υπόλοιποι στον Καιάδα.
Λυπούμαστε αν δε μοιάζουμε στο συγγραφέα του άρθρου, και αν δεν του μοιάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε μου ένα μαντολίιιιιινοοοοο για να δείτε πως πονωωωωωωω!!!!
Αν μου πει κάποιος, πως οι άντρες των ΜΑΤ έχουν και ψυχολογικά, που βαράνε χωρίς έλεος, θα πεθαααανω, που λεει και ο Λαζόπουλος.
Μάγκεςη λύση είναι παραίτηση, ταμείο, στην σειρά για να ψάξει δουλεία και αν δεν βρει τότε αεροπλάνο και guten morgen Deutschland!!!
Σιγά μην μας πιάσον τα κλάματα για τα κομπλεξικά βουτηρόπαιδα που μόνο σε ομάδα, σαν άλλη αγέλη λύκων μπορεί να αισθάνεται φουσκωμένο σόβρακο.
Να πάνε να γμηθούν και αυτοί και τα σπίτια τους που θα τους συμπονέσουμε, τους σκληρά εργαζόμενους κηφήνες του κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη....αυτος π το εγραψε ειναι για μενα χειροτερος απο τους ματατζιδες..!!!και βλεπει τα πραγματα μονοπλευρα!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 3:21. Εισαι πολυ μαλακας. Και μεγαλος κιολας. Ξερεις παντου υπαρχει βρωμια αλλα και παντου υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Υπαρχουν οι Μπατσοι αλλα υπαρχουν και οι Αστυνομικοι, ακομα και στα ΜΑΤ. Οταν μαθεις να ξεχωριζεις αυτες τις 2 λεξεις, δηλαδη οταν θα μαθεις ελληνικα τοτε να γραφεις σε blog αχριστε.

Υπαρχουν και ανδρες των ΜΑΤ που πραγματικα εγραζονται για τον πολιτη και τον προστατευουν. Χυνουν το αιμα τους για κατι μαλακες σαν του λογου σου.

Στον αντιποδα υπαρχουν και οι καλοθελητες που ειτε τα παιρνουν για να κανουν τις βρωμοδουλιες των αφεντικων τους ειτε απλα ειναι ψυχασθενεις και το κανουν τσαμπα.

Το σημαντικο ειναι οτι δεν μπορεις να βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο καζανι. Δεν μπορεις να βαζεις ταμπελες επειδη κρατας την ανωνιμοτητα σου. Εχεις τα αρχιδια? Πηγαινε πες τους το καταμουτρα. Αλλα ολοι εχετε μαθει να ταμπελοποιητε ολους τους αλλους αφηνοντας τον ευατο σας στην απ'εξω. Δεν παει ομως ετσι μαγκα του γλυκου νερου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και εν συνεχεια να σου πω και κατι αλλο. Μαθε τις δυσκολιες που εχει αυτο το επαγγελμα και μετα μιλα. Πισω απο καθε αστυνομικο ( και οχι μπατσο) κρυβεται μια οικογενεια που ζει με 800 ευρω.

Και αν χρειαζεται αυτοι να αλλαξουν δουλεια και να παραιτηθουν επειδη δεν προσφερουν τιποτα, εσυ πρεπει να αυτοκτονησεις γιατι προσφερεις μονο μαλακιες.

Και αν καποιος πρεπει να φυγει απο την Ελλαδα τοτε μαλλον πρεπει να ετοιμασεις τις βαλιτσες σου Επαναστατη του Φραπε και του καναπε!. Γελοιε!

Modestus είπε...

Ο αδερφός μου είναι αστυνομικός (ειδικός φρουρός), για να δείτε για ποια αλητεία μιλάμε και υπεύθυνη είναι η ηγεσία της αστυνομίας και κατ' επέκταση της πολιτείας, έβγαλαν μια εγκύκλιο που ζητούσε στους αστυνομικούς να βγάλουν το εθνόσημο γιατί λέει προκαλούσε (άκουσον, άκουσον). Ο αδερφός μου φυσικά αρνήθηκε και το φοράει ακόμα παρότι κινδυνεύει να φάει διοικητικό πρόστιμο 100-200 ευρώ, αλλά μου λέει άφησε τους να σφυράνε εγώ δεν το βγάζω.
Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί ίδιοι λοιπόν και δεν το λέω γιατί είναι αδερφός μου. Κάποιοι από εμάς μεγάλωσαν με αρχές που θέλουμε να τις μεταδώσουμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά, όπως μας τα κληρονόμησαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Αγάπη για την πατρίδα, την οικογένεια, την θρησκεία και τον συνάνθρωπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω σπεύσαν αρκετοί ένστολοι ή φιλο-ένστολοι να τοποθετηθούν με σχόλιο. Θα απευθυνθώ σε εσάς λοιπόν και θα σας πω πως απ'ότι βλέπω αδυνατείτε να αντιληφθείτε τι εννοέι ο αρθρογράφος. Δε με απασχολεί αν προσωπικά εσείς που σχολιάσατε εργάζεστε για το καλό του πολίτη ή όχι. Κι εγώ πολίτης είμαι και έχω να σας πω ότι το όλο θέμα περί πρωτοβουλίας έχει να κάνει με το αν κάνετε από μόνοι σας έργα για το κόσμο ή αν περιμένετε να σας τα υπαγορέψουν άλλοι. Οι οποίοι άλλοι τυχαίνει να είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Αυτό που με απασχολεί λοιπόν, είναι το πως ο καπιταλισμός σας έκανε υποχείρια του εκάστοτε "κυβερνόντα"(-ΠΡΟΔΟΤΗ), τα οποία παίρνουν και τη μορφή του προστάτη τους ταυτόχρονα, οποτεδήποτε κληθείτε να το κάνετε. Αυτό κύριοι δε μπορείτε να το αρνηθείτε. Και να γνωρίζετε επίσης πως υπάρχει κι άλλος κόσμακις εκεί έξω που ψάχνει μια δουλειά για τα προς το ζειν, από νοοτροπία όμως και μόνο δε ψάχνεται για δουλειές μισθοφορικές.
Έχω την ελπίδα πως μέσα από τέτοιου είδους άρθρα ίσως να καταφέρει ο λαός να ξαναπάρει τους ένστολους με το μέρος του, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια σας βλέπω πως σας αρέσουν μόνο τα άρθρα που σας χαιδεύουν τα αυτιά.. Σοβαρευτείτε κύριοι, ο καιρός απαιτέι αλλαγή στη νοοτροπία όλων μας. Φιλικά, ένας συμπολίτης σας

Ανώνυμος είπε...

3:57, Επιμένω, πως όποιος δεν γουστάρει τον μισθό, την στολή και ότι άλλο υπάρχει εκεί μέσα, απλά την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Τώρα το αν είμαι μαλάκας όπως λές, συμφωνώ. Είμαι!!!!!
Είμαι μαλάκας γιατί μην έχοντας τι να βρω στην Ελλάδα με πτυχίο Ανώτατης σχολής δεν βρήκα την λύση των 800 ευρώ και την έκανα για άλλες πολιτείες!!!
Θα μπορούσα σαν γιός πρώην Αστυνομικού την δεκαετία του 80 να είχα κάνει το λάθος!!! δεν το έκανα γιατί δεν πιστεύω στο παραμύθι της κοινωνικής προσφοράς.
Βλέπω τους κουραδόμαγκες της πλάκας να χτυπάνε με τα γκλοπ και μου έρχεται αναγούλα!!!
Κανένας τους δεν πρόκειται πότε να αφήσει τα λίγα αλλά σταθερά γιατί είδε να ανοίγει το κεφάλι του πολίτη που δίκαια διαμαρτήρετε. Όλοι βολεμένοι μέσα στην στολή και δώστου δάκρια για την ποτάνα την κενονοία!!!!!
Όλοι ίδιοι είναι, και αν δεν είναι τους κάνουν σαν τα μούτρα τους. Γιατί, κανένα από τα τσογλανάκια με τα ροπαλάκια δεν θέλει να αλλάξει κάτι. Μόνο όταν κάποιος συνάδελφος πέφτει νεκρός ή τραυματίζετε, τότε βγαίνουν οι μύξες των συνδικαλιστών και μας τα κάνουν κουδούνια.
Αν θέλουν να αλλάξουν κάτι να βγούν με όνομα και υπογραφή και να δηλώσουν πως είναι αντίθετοι με τις μαλακίες που τους βάζουν να κάνουν, για να δει και ο κόσμος ποιος από όλους αυτούς διαφέρει.
Και όσον αφορά τις μαλακίες που γράφεις περί 2 πλευρών, τι εννοείς δηλαδή?
Πως υπάρχουν αυτοί που βαράνε και γελάνε και υπάρχουν και αυτοί που κάτω από το κράνος κλαίνε και ζητούν συγγνώμη?
Βρε δεν πάνε όλοι στο διάολο και εσύ μαζί τους αφού τόσο πολύ τους κάνεις κέφι!!!
Ήθελα να κάνω στα παιδάκια με τα ροπαλάκια και μια ερώτηση.
Αν ο μισθός σας ήταν 3000 ευρώ τον μήνα θα βαρούσατε ποιο χαλαρά ή θα θα σταματούσατε ως δια μαγείας να έχετε ψυχολογικά?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥ....ΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ή ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ? ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΠΡΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε εισαι πανιβλακας. Σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι εχεις παρει πτυχιο ΑΝΩΤΑΤΗΣ ζχολης γιατι αυτο προυποθετει φυσικα στοιχοιωδης λογικη πραγμα που δεν το εχεις...
Βλαμμενε ξαναλεω. Δεν βαρανε ολοι τους. Δεν ειναι πουλημενοι ολοι τους και τα σπανε. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ κανουν οτι μπορουν για να προστατευσουν εναν μαλακα σαν και εσενα που τους βριζεις ηλιθιε. Αλλα μ'αρεσει που εχεις και πτυχιο. Μαλλον πτυχιο βλακειας εχεις.

Και ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ προσπαθουν να αλλαξουν κατι. Με καθε συλληψη ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ νιωθουν καλα που ξερουν οτι ενας εμπορος ναρκωτικων θα βρεθει πισω απο τα καγκελα (ασχετα αν τον αφησουν ελεθευρο η κανει χειροτερα μεσα στην φυλακη - πραγμα περαν των δυνατοτητων του) Αλλα ακομα και οταν μπει καποιος κλεφτης σπιτι μας και φωναξουμε τους προδωτες και τους μαλακες οπως τους αποκαλεις και τους πιασουν ειμαστε τοσο ζωα που ουτε ενα ευχαριστω δεν θα πουμε.

Οσο για τον μισθο παλιομαλακα υπαρχουν ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ που κανουν αυτη την δουλεια γιατι πιστευουν σε αυτη κι ας παιρνουν 800 ευρω.

Και κατι αλλο χαζοχαρουμενε.
'' Αν θελεις να αλλαξεις τον κοσμο Θα πρεπει να αλλαξεις πρωτα τον ευατο σου.'' Γκαντι

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ απο αυτους εχουν αλλαξει. Εσυ τι εκανες?

Σημειωση προς το Blog: Εαν συνεχισετε παιδια να κανετε τετοιου ειδους αναρτησεις τελειως υποκειμενικες και για την συγκεκριμενη τελειως προσβλητικη θα χασετε πολους αναγνωστες αλλα και το κυρος σας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!! ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ!!!

Kostas είπε...

5:28, εσύ πρέπει να είσαι ένα από τα παιδάκια με τα ροπαλάκια!!!!
Κοίτα επειδ΄γή το να αμισβητείς είναι το ένα μέρος και το άλλο είναι να τρως την μάπα σου, στείλε Ε-maιl στο kostaspar62@gmail.com, για να ανταλάξουμε μερικά συοιχεία και στην συνέχεια θα σου τρίψω το πτυχίο μου στην μούρη. Αν βέβαια έχεις τ' αρχίδια να το κάνεις!!
Μέχρι τότε κοίτα να απειλείς έμμεσα εδώ μέσα, πως θα την κάνεις γιατί μερικά άρθρα δεν τα πολυγουστάρες, δημοκράταρε μου εσύ.
Περιμένω για να δω τι είσαι τέλος πάντων

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι
καμία απολύτως δουλειά δεν είναι ντροπή....απλά σε όλες τις δουλειές υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε κάνουν να ντρέπεσαι για τι δουλειά που κάνεις...Το σημαντικότερο είναι μετά το πέρας της εργασίας σου, όποια και να είναι αυτή, εσύ ο ίδιος να νιώθεις καλά με την συνείδησή σου.

Ανώνυμος είπε...

13 Ιουνίου 2011 5:07 μ.μ.

13 Ιουνίου 2011 3:58 μ.μ.
===========================
Ρέ παιδιά, τί είναι αυτό πού έχουνε πάθει εδώ μέσα κάποιοι;

Μιλάνε λές καί είναι τίποτα σχολιαρόπαιδα πού το μόνο πού ξέρουνε καλά, καί τό έχουνε εμπεδώσει μέσα τους είναι η λέξη: μ@κ@κας !

Μ@κ@κας ο ένας, μ@κ@κας ο άλλος !

Κρίμα τον πολιτισμένο μέσον του PC πού έχετε καί την κοινονικοποίηση του forum σχολίων πού συμμετέχετε...

Καλά ρέ παιδιά, αυτές τίς λέξεις τίς λένε τα πιτσιρίκα καί κάποια τσογλάνια απ΄ έξω ( με το συμπάθειο δηλαδή καί χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά κανένα ).

Αλλά να τα λέτε κι΄ εσείς εδώ μέσα, σ΄ ένα blog μέ κάποιες ΕλληνοΧριστιανικές αρχές υποτίθεται πού έχει σιχαθεί την παραβατικότητα καί την εγκληματικότητα καί την ελέγχει καί όλοι την ελέγχουμε, να λέμε κι΄ εμείς τα ίδια;

Πολύ δεν πάει; Να μιλάμε δηλαδή γλώσσα πού χρησιμοποιούν τα τσογλάνια τής αλητείας;

Γιάννος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον συγγραφέα του Άρθρου.
Σκατά στα ζώα που παίρνουν το μέρος των ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ.

Οχι "κύριοι". Δεν είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια όσοι ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΣΜΟ. Είναι οι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ.

Η εργασία λένε είναι χαρά. Ωραία χαρά να δέρνεις κόσμο....

Όσο για τις μαλακίες ότι τρέφει την οικογένεια του και παπαριές να ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Και είναι ΕΝΝΗΛΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, άρα έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν (λέμε τώρα) και να επιλέξουν.

Ανώνυμος είπε...

eedrd

Ανώνυμος είπε...

AYTO POU PREPEI NA KANOUN TA STROUFMFAKIA AYTA POU EINAI EKSO APO TI VOULH ME TIS ASPIDES KAI TA GLOPS, EINAI STIS 15 TOU MHNA NA YPOXORISOUN KAI NA AFHSOUN TO LAO NA MPOUKARI STI VOULH NA TOUS PAREI O DIAVOLOS OLOUS TOUS ETHNOPRODOTES!!!, KAI OXI NA VARATE TON KOSMO MALAKES!!! AYRIO THEN THA EXETE NA FATE TA 900 POU PERNETE THA GINOUN 500 KAI OSOI EISTE APO EPARXIA KAI PLHRONETE ENOIKIO TON HPIATE KANONIKA. TO NA KRATAS MIA ASPIDA KAI ENA GLOP THEN EINAI EKSOUSIA EINAI MALAKIA!!!GIA NA FYLATE TOUS POULIMENOUS KAI ATHLIOUS!. EPITELOUS MALAKES KANTE PISO KAI ELATE ME TON LAO EINAI THEMA GIA TIN PATRIDA KAI GIA TO MELLON OLON MAS KSIPNISTE EPITELOUS...OLOI AUTOI OI ETHNOPRODOTES KAPOIA STIGMI THA DIKASTOUN GIA ESXATI PRODISIA......

Ανώνυμος είπε...

Κε διαχειριστά, μπράβο που δημοσιεύεις τέτοια άρθρα.
Στον πούτσο σου που θα χάσεις τα γουρούνια από αναγνώστες (αν σε διαβάζανε)!
Έχεις κερδίσει χιλιάδες άλλους, όχι αναρχικούς ή αριστερούς κατ΄ανάγκη αλλά ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους που δεν ψάχνουν για δικαιολογίες.
ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ: Βγάλτε τη σημαία από τις κλούβες, τη ντροπιάζετε ξεφτιλισμένα τομάρια.
Και ένα τελευταίο που είδα πρόσφατα σε μια ταινία: Kαι οι βασανιστές των SS διαταγές εκτελούσαν, μην νομίζετε λοιπόν ότι θα γλυτώσετε από την οργή μας καθάρματα.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΕΧΕΙ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ..
ΚΑΙ Ο ''13 Ιουνίου 2011 4:34 μ.μ.'' ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΠΑΝΤΩς ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
,ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει άλλη άποψη ή δικαίωμα στην άλλη άποψη και στην υποστήριξή της, είναι γουρούνι;
Και μετά βρίζουμε τα ΜΑΤ, ενώ η φραστική βία δίνει και παίρνει.
Εσείς που υπερασπίζεστε την Ελευθερία, δε σέβεστε καν το δικαίωμα των ανθρώπων να διαφωνούν και μετά άκριτα και αβασάνιστα ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ κρίνουμε όλα τα επαγγέλματα και οδηγούμαστε σε γενικεύσεις και απλουστεύσεις.
Φίλε, εγώ σέβομαι την άποψη σου και αυτό με κάνει ανώτερη και από τα γουρούνια και από εσένα και από τον γιάπι που έγραψε το αρθράκι.
Γιατί μας έχει πετάξει έμμεσα στο άρθρο πόσες φορές για το ότι η ανάληψη πρωτοβουλιών και η παροχή ικανοποίησης στους πελάτες, είναι το Α και το Ω της ύπαρξης στην αγορά εργασίας. Ας μάθει αυτός που έγραψε το άρθρο να σέβεται όσους είναι διαφορετικοί από αυτόν, να τους αποδέχεται και να μη τους θεωρεί κατώτερούς του. Τότε θα έχει κανει ένα βήμα στην αυτογνωσία.
Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να γίνουμε καλλιτέχνες, στρατιωτικοί, γιατροί και δικηγόροι και να ασχολούμαστε με το επιχειρείν, και αυτό είναι η ομορφιά της ποικιλομορφίας και του πλουραρισμού.
Δεν είναι και τόσο κολακευτικό να θεωρείς ως πετυγχημένους μόνο όσους σου μοιάζουν, υπάρχουν και πετυγχημένοι σε άλλους χώρους και με άλλες εκφάνσεις.
Το σχόλιο 3:14 είναι δικό μου, και είμαι ΠΛηροφορικός και όχι Ματατζού (νομίζω γυνάικες δεν υπάρχουν στα ΜΑΤ).