Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!! ΤΥΧΑΙΟ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!



Γράφει η Ελένη
Επί 21 μέρες γίνεται χαμός στο Σύνταγμα, κάθε μέρα πολίτες, ενεργοί πολίτες,  ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ (όχι χωρίς άποψη για την πολιτεία και τη συλλογική μας ζωή, αλλά απαλλαγμένοι από το κομματικό μαντρί)  που .....
κατεβαίνουν ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και διεκδικούν την εθνική κυριαρχία  και την αξιοπρέπεια της χώρας τους.
 Τόσες μέρες διαδηλώσεων χωρίς καμμιά κομματική παρουσία, να χαλάει ο κόσμος, κι όμως ποτέ δεν άνοιξε ρουθούνι!!
Ούτε ζημιές, ούτε έκτροπα ούτε ξύλο, ούτε κουκουλοφόροι…

Μόλις όμως έχωσαν τη μούρη τους τα βρωμερά κόμμα και τα συνδικαλιστήρια…. Τσοουουπ!  Να σου και οι κουκουλοπρακτοράντζες!!!!

Οι κουκουλοφόροι  εμφανίζονται  ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνουν τα κόμματα και οι κομματικές νομεκλατούρες για να πουλήσουν αγώνα και πάλη..
κι όταν βγαίνουν τα συνδικαλιστικά διαπασών, τυχαίο;; δεν νομίζω!

Οι κουκουλοφόροι είναι άρρηκτα δεμένοι με τους κομματικούς μηχανισμούς και είναι εντεταλμένοι να διαβρώνουν  και να διαλύουν τις διαδηλώσεις για να μην θιγεί η εξουσία των κομματοσυμμοριτών της βουλής, που ξεπουλάν τη χώρα.
Κι οι κομματοσυμμορίτες,  αφού έβαλαν το φράκτη, ενδεικτικό του ότι είναι μια χούντα που είναι χεσμένη απάνω της απ’ το φόβο της, έβγαλαν και ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ  για να διώξουν τους πολίτες.   


ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ   ΜΟΝΟΝ  ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ  Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΟΜΜΑΤΑ = ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Έβλεπα και τα προβατάκια του ΠΑΜΕ, πήγαν την εκδρομούλα τους   στο Σύνταγμα, «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ», μετά, στοιχημένα κατέβαιναν τη Συγγρού τραγουδώντας για να ξαναμπούν στο μαντρί!
  
Φυσικά μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός (μαντράρχης) και πίσω οι προβάτες.  Ούτε μία ελληνική σημαία ανάμεσά τους! Ούτε για δείγμα! Αυστηρώς κομματικά σφουγγαρόπανα, που τα ανέμιζαν με καμάρι λες κι είχαν κατακτήσει το κουραδόκαστρο.
Γιατί λοιπόν κατέβηκαν στη διαδήλωση αφού τα αιτήματα για την Ελλάδα δεν τους αφορούν. Γιατί έγιναν ο ξενιστής των κουκουλοφόρων, που πάντα ακολουθούν τους «περιφρουρούμενους» κατά πόδας;
Για την πάρτη τους και για την προβολή τους το έκαναν, ως μάρκετινγκ, να αρπάξουν κανά ψηφαλάκι όταν έρθει η ώρα, που θα εξασφαλίσει στο κόμμα κι άλλη κρατική επιχορήγηση  με δικά μας λεφτά!  Και το κόμμα από τη μεριά του «περιφρουρώντας κατάλληλα » ακολουθείται μια χαρά από τα μιάσματα του κομματικού παρακράτους…  που θα διαλύσουν και θα ακυρώσουν τη λαϊκή βούληση για να ψηφίζουν οι «αντι»εξουσιαστές της κομματικής δικτατορίας του Παπααποτέτοιου, με την ησυχία τους την ολοκλήρωση της δουλείας.

ΟΙ Έλληνες πολίτες πρέπει να απαγορεύσουμε στους κομματικούς θιάσους να έρχονται μαζί μας όταν διαδηλώνουμε.
Αν οι Μαρίες Αντουανέτες των κομμάτων θέλουν να διαδηλώσουν να πηγαίνουν αλλού να κάνουν πασαρέλα, μόνες τους, κι όχι να ανακατεύονται με τους πολιτικοποιημένους Έλληνες πατριώτες που διεκδικούν τη χώρα τους, για να γίνονται φορείς των κουκουλο-πρακτόρων του κάθε μαφιόζου υποτακτικού της παγκόσμιας δικτατορίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω σε καποια κομματια του αρθρου σου οπως το θεμα με το ΠΑΜΕ αλλα δεν συμφωνω οτι τα κομματα εφεραν τους κουκουλοφορους... Απο την ωρα που συμφωνησαν οι «Αγανακτισμενοι» να περικυκλωσουν και να αποκλεισουν την βουλη ξεραμε οτι οι προδοτες θα εψαχναν καποιο τροπο να σπασουν την διαδηλωση.Καλυτερος τους τροπος ηταν αυτος μιας και εχουν χρονια εμπειριας απο τις πορειες που εσπαγαν.Εκει που θελω να καταληξω ειναι μην ριχνεις λασπη στα κομματα που ηρθαν να ενισχυσουν τον αγωνα εστω με τον δικο τους τροπο γιατι αν τι κανουμε αυτο θα χασουμε τον πραγματικο μας εχθρο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΤRIX ..ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ....ΘΑ ''ΔΕΙ'' ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ!...ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.....''THEY LIVE''

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

στις 28 του μηνος θα παει το μεσοπροθεσμο στην βουλη και ξερουν οτι την ωρα που θα ψηφιζουν θα ειναι εξω ενα εκατομμυριο να γιουχαρουν και να κανουν σαματα.αυτο δεν το θελουν οποτε εφαρμοσαν την γνωστη τακτικη των παρακρατικων κουκουλοφορων.καθε φορα που ο σημιτακος ή ο χοντροκαραμανλης ειχε προβλημα τσουπ οι κουκουλοφοροι τα σπαγανε στα εξαρχεια.μετα ειχαμε και αλλα μετρα αποσυντονισμου.περασαμε στις πυρκαγιες της πελοποννησου,της αθηνας στον υμιτο,της αθηνας επι προκοπη παυλοπουλου στον χαμο του πιτσιρικα κτλπ....θα βαλουν τους κουκουλοφορους να κανουν επεισοδια επειτα θα ριξουν ξυλο οι ματατζηδες να καθαρισει ο τοπος και μετα πιστευουν να πανε ανενοχλητοι στην βουλη να ψηφισουν το μεσοπροθεσμο.εκει αποσκοπουν κατα την γνωμη μου.αν απο σημερα και μετα εχουμε επεισοδια στο συνταγμα θα εχω βγει σωστος.θα βαφτισουν τον αγανακτισμο σε επιφοβο τραμπουκισμο και θα φερουν ματ να περιφραξουν τα παντα να μην υπαρξει προβλημα στους βουλευτες.