Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Τζάμπα μάγκας» ο Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ


«Τζάμπα μάγκας» ο Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ

Αφού κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του… αναλογούσαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βγήκε στη... συνέχεια «άνετος» κι «ωραίος» και είπε ότι και το μεσοπρόθεσμο θα ψηφίσει και την κυβέρνηση στηρίζει!!!
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αρκαδίας είπε: «Ντρέπομαι για τα ψέματα που έχω πει κατά καιρούς στους συμπολίτες μου. Και εγώ νόμιζα ότι λεφτά υπήρχαν»» τόνισε, αλλά ξεκαθάρισε ότι «θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο», καθώς και ότι στηρίζει την κυβέρνηση!!!

Οι άνθρωποι είναι απίθανοι! Ομολογεί- όχι πως δεν το ξέραμε- ότι το κόμμα του είπε ψέματα στον ελληνικό λαό! Ομολογεί ότι ο ίδιος κορόιδεψε τους συμπολίτες του λέγοντάς τους ψέματα! Κι ενώ θα περίμενε κανείς να παραιτηθεί αυτός ο νεαρός βουλευτής, βγήκε και ανερυθρίαστα δήλωσε πως δεν τρέχει και τίποτα. Ω γέγονε, γέγονε! Δυστυχώς αυτοί μας κυβερνούν….
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΑΡΚΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ Η ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

και μετά σου λέει η νέα γενιά πολιτικών είναι ελπιδοφόρα, κάπως αγνή κι όχι τόσο σάπια. αυτός ο νέος πασόκος βουλευτής αποδεικνύει ότι όλοι είναι ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.

μια αηδιασμένη αρκαδιανή.

A.K είπε...

Ελα μωρέ ! Το παιδί ΝΟΜΙΣΕ πως λεφτά υπήρχαν . Με νομίσματα όμως δεν πάμε μπροστά .Λες και ακούς κανα παιδάκι να μιλάει και όχι εκλεγμένο αντιπρόωπο του λαού. Γελοία υποκείμενα . Πισωγλέντηδες και οσφυοκάμπτες.
Αυτοί είναι !