Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Διάγγελμα θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός


Θα προτείνει ανασχηματισμό με πρόσωπα απ' όλα τα κόμματα

Διάγγελμα θα απευθύνει ο πρωθυπουργός ο οποίος σύμφωνα πλέον με επίσημες δηλώσεις αυτή την ώρα ολοκληρώνει τις επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Γ. Παπανδρέου δεν έκανε δηλώσεις μετά την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στενοί συνεργάτες του όμως τόνισαν ότι στην συζήτηση τέθηκαν όλα εκτός από το θέμα των εκλογών.


Σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει σύγκληση και πάλι του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και πιθανότατα θα θέσει ευθέως θέμα συγκρότησης μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας μέσω ενός ανασχηματισμού με την τοποθέτηση προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς.

Μέσα στις επόμενες ώρες και πριν το διάγγελμα ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο κ. Παπανδρέου πριν προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο, επικοινώνησε με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυλακή και δήμευση περιουσίας στην καλύτερη περίπτωση αμερικανάκι... Στην χειρότερη θα παίξουμε κρεμάλα.

Ανώνυμος είπε...

τζεφρυ,γ@μισου και άντε παραιτήσου...
Έρχονται κρεμάλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

το μουνοπανο ουτε καν αναφερει εκλογες.εχει σχεδιο μεχρι το 2013...ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ. αλλα δεν θα την γλυτωσει..εισαι ενας ρε και ειμαστε εκκατομυρια

Ανώνυμος είπε...

EINAI NTΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ.ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.Ο Κ Υ Ρ Ι Ο Σ Τ Ι Π Ο Τ Α.Η ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑ ......... ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ . Η ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΙΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΩ ΚΙΑΥΤΟΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ.ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.....!!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ....!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΑΛΗΤΗ,ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Κ Ω Ν Σ Τ Α ......!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΕΘΝΙΚΗΣ'' ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ...ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ!!!ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ. ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ