Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΦΙΓΙΟΝ: Μόνο για προεκλογικούς λόγους προτείνω μείωση των φόρων ----ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ----



Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού Canal+, την επομένη της συνάντησης του γάλλου πρωθυπουργού με τον.......


πρόεδρο της ΝΔ -σε έκτακτη επίσημη ενημέρωση από συνεργάτες του κ. Φιγιόν στους δημοσιογράφους- αναφέρθηκε ότι ο γάλλος πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Σαμαρά: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».

ΠΗΓΉ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και είναι Λαοπλάνος ποιος Τρελός θα ήθελε να καταστραφεί η χώρα του!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΓΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΝΑΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΑ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

κανετε αναρτηση για ειδηση που βγαζει η μαιμου ο Μπαμπης?

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Μπάμπης.

Ανώνυμος είπε...

ο μιχελακης μιλησε ρωτησε τον σαμαρα πριν βγει και μιληση ....και ειχε την διαβεβαιωση του!!!!το ποιο απλο και ευκολο για τον σκαι αφου θελει να ειναι αντικειμενικο καναλι ειναι να παει και να κανει ον καμερα αυτη την ερωτηση στον φιγιον!!!!!!!απλα τα πραγματα!!!!!!εγω εαν ημουν σκαι η ο δημοσιογραφος του σκαι και μου την λεγανε,... αυτο θα εκανα και καπακι θα ξεμπρωστιασα και τον σσαμαρα και τον μιχελακι!!!!!!γιατι δεν το κανετε κυριοι στο σκαι.....??????εσεις κυριε-α δημοσιογραφε που κανετε λειτουργημα υπερ του δικαιου γιατι το αφηνεται ετσι....???εισαστε υποχρεωμενος να το κΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΜΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ!!!!!!!!