Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Τ ΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ Τ ΡΑΠΕΖΑΣ


TheBondHolder

Δεν έχω την συνήθεια να λέω τα ίδια. Αλλά σήμερα έγινε ολοφάνερο ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.


§ Εμείς είμαστε οι ζητιάνοι

§ Οι δανειστές μας το ζητάνε

§ Εμείς τους έχουμε ανάγκη

§ Πρέπει να κάνουμε ότι μας πουν γιατί θα σταματήσουν την χρηματοδότηση

§ Βάλτε εγγυήσεις την χώρα για τα δάνεια

§

Χθες έγραψα ( και ζητώ συγγνώμη αν ακούγετε εγωιστικό) ότι τρέμουν ένα πιστωτικό γεγονός. Είναι ο εφιάλτης τους. ΟΛΟΙ. Ευρώπη, Αμερική, Κίνα, Ρωσία.

Σήμερα το BBC έβγαλε στη δημοσιότητα εμπιστευτικό έγγραφο της EU που με πολύ λίγα λόγια λέει ότι κινδυνεύει η βιωσιμότητα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας έτσι και η Ελλάδα κηρύξει πτώχευση. (το άρθρο και link παρακάτω στα αγγλικά)

Ποιος έχει λοιπόν το πάνω χέρι; Αυτοί η εμείς; Δεν ΑΝΤΕΧΕΙ η παγκόσμια οικονομία μια χρεοκοπημένη Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κόψουμε συντάξεις, δεν χρειάζεται να διαλύσουμε την οικονομία μας. Με μια κίνηση τους διαλύουμε ΟΛΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. (Φυσικά με την ταπεινοφροσύνη του δυνατού). ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.

Κοιτάξαμε τα χαρτιά μας και είχαμε τέσσερεις άσσους . Μόνο ένας ηλίθιος θα έκλεινε και δεν θα ακολουθούσε. Η ένας προδότης. Η ίσως κάποιος που είναι και τα δύο.

http://www.bbc.co.uk/news/business-13781390

The document said that the planned second Greek financial rescue package on top of last year’s 110bn-euro (£161bn; £98bn) bail-out would dominate the forthcoming European Council meetings next week.

It added that any default on Greek government debt – as espoused by Germany – would leave the Greek banks insolvent and “threaten the viability of the ECB [European Central Bank] itself” which owns 49bn euros of Greek bonds.

European Commission President Jose Manuel Barroso was said to be “clearly more worried now than he was a year ago when the sovereign debt crisis first broke”.
Πηγη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!! ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ, ΕΦΟΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΝΕΡΟ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι περηφανος που ολοι μας φοβουνται εστω και με αυτον τον τροπο. Θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε το οπλο της χρεοκοπιας και στα θεματα εξωτερικης πολιτικης. Οι Σκοπιανοι ηδη στηνουν το αγαλμα του Μ. Αλεξανδρου και εμεις κοιμομαστε. Αλλα με τον Παπακωνσταντινου υπ. Εξ. προβλεπω να γκρεμιζουμε το δικο μας στην Θεσσαλονικη.

Με 2 τροπους μπορει να αναλυσει καποιος την εσωτερικη δομη ενος κρατους.

1) Απο την εξωτερικη του πολιτικη.
2) Απο το εγχωριο πρωταθλημα ποδοσφαιρου. Καντε μια συγκριση του Ελληνικου πρωταθληματος με το Γαλλικο,Αγγλικο και Ισπανικο. Και δεν αναφερομαι στο θεαμα αλλα στους παραγοντες που επικροτουν την βια και εξαγοραζουν συνειδησεις.

Ανώνυμος είπε...

οικονομικος πολεμος αμερικας-ευρωπαιων-ασιατων-ρωσων-με τις πολυεθνικες εταιριες μεσα σε ολα-τους τραπεζιτες στις γωνιες να γαβγιζουν κ η μικρη μας Ελλαδα πεδιο μαχων σε ολους τους τομεις............
παρτε το χαμπαρι απο το 1940 στησανε παγκοσμια σκακιερα κ εμεις ειμαστε ενα στρατιωτακι....αυτο πληρωνουμε τωρα....μην κανετε οωειρα οτι σε 1-2 χρονια θα παψουμε να ειμαστε πιονια....θελει πολεμο σε ολους τους τομεις......λυπαμε που το γραφω αυτο αλλα ετσι ειναι

Ανώνυμος είπε...

όσοι έχετε καταθέσεις να δώσετε κανένα ψιλό και σε μας που δεν έχουμε καταθέσεις, να παίρνουμε λίγο αλεύρι τουλάχιστον για να τη βγάλουμε..

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ....
ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτως ή άλλως έχουμε χρεοκοπήσει σαν έθνος από όλες τις απόψεις, ας χρεοκοπήσουμε και οικονομικά να τους πάρουμε όλους παγκοσμίως μαζί μας στον πάτο να τελειώνουμε μια και καλή. Παρακράτησε το αστείο.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ?