Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;


ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

Την παρακάτω επιστολή μου έστειλε φίλος του οποίου τις γνήσιες πατριωτικές προθέσεις εμπιστεύομαι.


ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

1. Δηλώνετε ότι είσαστε εναντίον των κομμάτων και ταυτόχρονα παίρνετε μέρος, σαν συνιστώσες στα όργανα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


2.Δηλώνετε ,εναντίον του μνημονίου και ταυτόχρονα τάσσεστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και καλυμμένα υπέρ του ΕΥΡΩ.

3.Δηλώνετε εναντίον της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του Δ.Ν.Τ. και ταυτόχρονα προτείνετε την Παγκόσμια ( εναλλακτική) Δημοκρατία.

4.Δηλώνετε <αγανακτισμένοι> ,ενώ ταυτόχρονα σας πιάνει αλλεργία ,όταν τις απογευματινές ώρες βρίσκεστε αναγκαστικά κοντά στον Ελληνικό λαό κάνοντας παρασυναγωγή. Εννοώ την αποκαλούμενη από σας, Συνέλευση της Κάτω Πλατείας.

5.Δηλώνετε υπέρ της άμεσης Δημοκρατίας και ταυτόχρονα εναντιώνεστε σε ότι διαφορετικό υπάρχει. Διώχνετε από το χώρο σας ,αντίπαλες σε σας εξωκοινοβουλευτικές ομάδες της Αριστεράς.

6.Δηλώνετε γενικά Δημοκράτες και προοδευτικοί ,ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζετε Φασίστα τον Ελληνικό Λαό που κατά δεκάδες χιλιάδες παρευρίσκεται και διαδηλώνει στην Πλατεία Συντάγματος, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες, και τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο της Πατρίδας μας, επειδή η Πατρίδα μας για σας είναι έννοια αντιδραστική.

7.Φωνάζετε συνθήματα εναντίον της Βουλής, τη στιγμή που οι Βουλευτές σας βρίσκονται εντός αυτής.

8.Λέτε,ότι τάσσεστε εναντίον της ανεργίας, των απολύσεων, και της μείωσης του μισθού μας, ενώ ταυτόχρονα κραυγάζετε υπέρ των ανοιχτών συνόρων, της αθρόας εισαγωγής παράνομων λαθρομεταναστών, και της παροχής ιθαγένειας στα 3,5 εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας έχουν κάτσει ήδη στο σβέρκο.

Το ρητορικό ερώτημα είναι. Ποιόν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε. Απαντήστε μόνοι σας.
1.Τους εαυτούς σας.
2.Τον Ελληνικό Λαό.
3.Τους <αγανακτισμένους>, για να διαλύσετε τις συγκεντρώσεις τους, δημιουργώντας επεισόδια, ώστε να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν να επέμβουν οι δυνάμεις της Κρατικής Καταστολής.

Σίγουρα ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τον Ελληνικό Λαό με το μέρος σας, ούτε και να τον καπελώσετε. Να διαλύσετε όμως κάθε άλλη κινητοποίηση, εκτός από αυτές που ελέγχονται, δεν θα ήταν καθόλου άσχημο για τους κρατούντες.

ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ... ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ) ΠΑΕΙ ΓΙΑ ''ΚΑΠΕΛΩΜΑ''...ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ...ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ''...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!!!!
ΟΙ ''ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!....ΕΓΩ ΤΑ 'ΛΕΓΑ ...ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το Γιώργο. Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση για τα γκρουπούσκουλα.
Έχει δίκιο σσε όλα όσα γράφει.
Οι διάφοροι "διεθνιστές" που θέλουν τους μετανέστες για κατοικίδια δεν είναι ούτε ανθρωπιστές ούτε αριστεροί ούτε εργαζόμενοι.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ΣΕΚ που αποτελεί μίασμα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (μοιράζουν την φυλλάδα εργατική αλληλεγγύη , στηνουν διάφορες πρωτοβουλίες που κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ, και τα πάιρνουν από διάφορους ταλιμπαν), και διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ όπως το αδελφακι του ΣΕΚ η ΔΕΑ, καθώς και η δεξιά φιλοευρωπαικη πτέρυγα του ΣΥΝ. Επίσης στην πλατεία συντάγματος παρεμβαίνουν και κάποιες ΜΚΟ (δεν γνωρίζω πολλά γιατί είναι μουλοχτοι αυτοί) που ουσιαστικά φτιάχνουν την ατζέντα του Γιωργάκη περί αντιεξουσιαστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης...
Έχουν γνώση οι φύλακες.

Στις πλατείες υπάρχει η μοναδική ευκαιρία να αποκαλυφθούν οι πονηροί και να ξαναβγούν στο προσκήνιο οι κοιμισμένες δυνάμεις του λαού.

Παρέμβαση παντού.
Η συγκρότηση του μετώπου μας θα γίνει σιγά σιγά καθώς θα αποκρυσταλλώνονται οι θέσεις.

Η μάχη είναι ταξική κατα πρώτον και πατριωτική κατά δεύτερον.
Πρέπει να δοθεί. Θα είναι η πρώτη, θα ακολουθήσουν κιάλλες.

Παιδιά είστε σε πολύ καλό δρόμο...
Μπράβο

Χαβας

Ανώνυμος είπε...

Φυλετιστή είσαι καθυστερημένος...
Πότε ρε παπαρα δεν έγινε προσπάθεια για καπέλωμα σε μαζικές διαδικασίες?
Δε βλέπεις που το ΠΑΣΟΚ έχει καπελώσει όλα τα συνδικάτα? Αν ήταν η Δεξιά στην κυβέρνηση τότε θα προσπαθούσε το ΠΑΣΟΚ να καπελώσει το σύνταγμα? όχι οτι δενπροσπαθει με άλλο τρόπο...

Αλλά, υπάρχει το λαϊκό αλλά.
Και επειδή εκτός από τις σχολές στα πανεπιστημία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εκπαιδευτεί στις μαζικές διαδικασίες (αφου το συνδικαλιστικό κινημα έχει πεθάνει) είναιμοναδική ευκαιρία παρέμβασης για όλους.

Εκτός βέβαια από τα ασπόνδυλα χρυσαύγουλα που για να πουν ουγκ χρειάζονατι πάνω από 1,5 λεπτό..

Χαβας

Ανώνυμος είπε...

1.Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον είναι πιο κοντά σε ότι πιστεύουν

2.Μια ισχυρή Ελλάδα χωρίς τα λαμόγια που κυβερνούν τόσα χρόνια και λυμαίνονται τον κόπο των Ελλήνων, μπορεί να είναι στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη και μάλιστα δώσει σοφία και φώς στα υπόλοιπα έθνη διαλύοντας την "Νέα Τάξη". Σίγουρα σαν ζήτουλες όπως μας έχουν κάνει μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις κάτι τέτοιο δε μπορούμε να πετύχουμε.

3.Παγκόσμια Δημοκρατία, ναι. Και στο Πακιστάν και στη Χαβάη και τον Ισημερινό και παντού όλοι οι άνθρωποι σαν εμάς δουλεύουν και θέλουν να απολαμβάνουν τους κόπους τους, τρώνε, πίνουν και ονειρεύονται. Το μόνο που αλλάζει είναι η παιδεία τους. Μια παιδεία που όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα μπορούμε να τη ξαναμεταδώσουμε. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις μας ακόμα και αυτή τη παιδεία που μας χαρακτηρίζει ως Έλληνες την έχουν τσακίσει.

4.Δεν ισχύει.

5.Ότι αφορά την ειρηνική διαμαρτυρία δεκτό. Οτιδήποτε άλλο βάζει σε κίνδυνο όλη την αντίδραση και πίεση που έχουμε δημιουργήσει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέχρι τώρα και δίνει το άλλοθι σε αυτούς που αποφάσισαν να μας πουλήσουν να το κάνουν ευκολότερα.

6.Δεν ισχύει. Η όποια δυσαρέσκεια αφορά τον εθνικισμό, δηλαδή τη δράση ενάντια άλλων εθνοτήτων χωρίς τη δική τους πρόκληση. Άλλο εθνικισμός και άλλο πατριωτισμός.

7.Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν τίμιοι, λίγοι αλλά υπάρχουν. Ιδιαίτερα σε αυτά που δεν έχουν κυβερνήσει. Όποιος δε το βλέπει λειτουργεί αφοριστικά.Αυτούς πρέπει να ξεσηκώσουμε μιας και οι πουλημένοι δεν καταλαβαίνουν από πατρίδα και χρέος.

8.Άλλο το τι θα θέλαμε να γίνεται σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους, με ειρήνη και αλληλεγγύη και άλλο όπως είναι τώρα. Είναι κατανοητό ότι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να δέχονται τη φιλοξενία μας και να προωθούνται στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. αφού φυσικά αρνηθούμε ευγενικά τα κονδύλια που εισπράττουμε για να τους κρατάμε εδώ. Είναι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι και πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να εργαστούν σε μια βιομηχανοποιημένη χώρα όπως η Γερμανία,Γαλλία κτλ.

Φιλάκια. Ίσως το ότι μαζευόμαστε στην ίδια πλατεία μας κάνει να γνωριστούμε καλύτερα. Να γνωρίσουμε καλύτερα τη δημοκρατία, το πατριωτισμό, την ειρήνη και επιτέλους να διώξουμε αυτούς που επένδυσαν στο διχασμό μας για να μας πουλήσουν στα οικονομικά συμφέροντα ως κοινοί μεσίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΒΑ ..Η ΨΩΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.... ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ....ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΕ.. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗ...ΧΑΒΟ ΚΟΠΡΙΤΗ!!!!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ.....ΒΡΩΜΥΛΕ...ΟΥΣΤ!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε? τα χρυσαυγουλα του μπουμπούκου είναι εδώ και αποκαλύπτονται?
Πάω στοίχημα ότι ο φυλετιστής μοιάζει με το πίθηκο πρόεδρό του τον ναζι μιχαλολιά.
Τα επιχειρήματα σου είναι τα ίδια με του Αδωνη τον οποίο και κρυφά θαυμάζεις.
Αν έχεις όρεξη να σε ξεφτυλήσω πραγματικά για άλλη μια φορά έλα με επιχειρήματα και όχι με άναρθρες κραυγές.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ...
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ... ΑΛΩΣΤΕ ΔΈΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΥ ΚΟΥΦΙΟΥ ΤΕΝΕΚΈ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΏΜΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

RE 10:37 ΚΡΥΦΟΑΝΑΡΧΟΥΛΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ? ΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΣΥΧΗ ΜΩΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΟΜΠΑ.ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τις αδερφές να ψάξεις να τις βρείς στους καταπιεσμένους μικροτσούτσουνες φίλους σου, και στους συναδέλφους των "παραγωγικών σχολών".

Ολο το ιντερνέτ ξέρει για τις αλλαξοκολιές που κάνετε κατα το αρχαιοελληνικό πρότυπο...

Λοιπόν για μια ακόμα φαρά δεν μπορείς να αρθρώσεις ούτε ένα λογικό επιχείρημα, δεν μπορείς να δεις που είναι το caps lock στο πληκτρολόγιο σου, αποδεικνύοντας ότι το κεφάλι σου είναι γεμάτο ΣΚΑΤΑ!!

Έρχονται κρεμάλες για

τους πράκτορες των τραπεζών και των συνεταίρων τους μέσα και έξω από τη βουλή
άντε κρατικοδίαιτα ασφαλητάκια,
ρουφιάνοι του παρακράτους, σωματέμποροι της Φυλής, μπράβοι των χαμετυπείων, κιναιδοι αρχαιοκάπηλοι.

Άντε να κάνετε καμιά συγκέντρωση στην πλατεία εξαρχείων... χαχαχαχα

Ο 3ερεις ποιός

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγητες ειστε υποχειρια της νεας ταξης, ηληθιοι ανεγκεφαλοι που κατευθυνεστε απο φασιστικα κεντρα που θελουν τους Ελληνες διχασμενους για να μπορουν να τους ελεγχουν. Οσον αφορα τους αριστερους ειστε υποχειρια της νεας ταξης που σας εχει κανει να νομιζετε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν εθνη, συνορα και διαφορετικες κουλτουρες. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΙΑ! Υποθαλπτετε τον εμφυλιο! Αυτο δεν ειναι η λυση! Γαμωτη μου, γιατι δεν θελετε επιτελους να καταλαβετε οτι η μονη ελπιδα ειναι να παλεψουμε ολοι μαζι οι Ελληνες για αυτα που μας ανηκουν? Ειμαι σιγουρος πως ολοι μας οραματιζομαστε μια Ελλαδα δυνατη, υγιειη, αυταρκη, ανεξαρτητη, ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Η παγκοσμιοποιηση ειναι ΕΔΩ. Αλλα μπορουμε ΤΩΡΑ οι λαοι του κοσμου να επιλεξουμε αν θα επιτρεψουμε μια φασιστικη παγκοσμιοποιηση των πολυεθνικων, ή αν θα διεκδικησουμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ παγκοσμιοποιηση, βασισμενη στην αλληλεγγυη και στο αιτημα για ενα συγκεκριμενο επιπεδο διαβιωσης για καθε κατοικο του πλανητη.

Οσον αφορα εσενα 12:24 βγες λιγο απο το μισος, αγκαλιασε τη μανα σου και τη γυναικα σου, πες της σ'αγαπαω, θα κανω τα παντα για να σε προστατευσω, σκεψου ποσο πληγωθηκε η πατριδα μας απο τον εμφυλιο και ασε στο πισω μερος του μυαλου σου μια κατασταση της χωρας μας οπου ολοι εμεις οι Ελληνες ειμαστε ενωμενοι και αγωνιζομαστε και θυσιαζομαστε για ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας...

Ανώνυμος είπε...

Ξεχαστε τις διαφορες μεταξυ των όσων μαζευονται στις πλατειες ως αγανακτισμενοι. Σκοπος μας είναι να γινουμε πολλοί, τόσοι ωστε να τρομοκρατηθούν οι ιθυνοντες και να συνειδητοποιησουν πως ναι, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ και διατεθημενοι να τους μπουμε στα ρουθουνια. Όλοι λοιπόν στις συγκεντρώσεις.