Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Σχετικά με τα διόδια..


Τι ψάχνετε τώρα ρε παιδιά;
Η κυβέρνηση των εργολάβων έφτιαξε και ψήφισε μέσα σε μια βδομάδα ειδικό νομοσχέδια για την παράνομη ποινικοποίηση του σηκώματος της μπάρας, και έστειλε από ένα περιπολικό σε κάθε διόδια για να κάνει τον φοροεισπράκτορα των εργολάβων..
Περιμένατε μείωση των διοδίων;
Η μοναδική μείωση που συζητούσαν ήταν να πληρωθεί από το κράτος η διαφορά του αντιτίμου... Δηλαδή πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος θα τα πλήρωνε...

Και υποτίθεται μας λέγαν ότι ποινικοποίησαν ποινικοποίησης το σήκωμα της μπάρας ως μια υποχώρηση για να πειστούν οι εργολάβοι να ρίξουν τις τιμές.. τελικά επρόκειτο, όπως όλοι υποψιαζόμασταν, για ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ και όχι υποχώρηση
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

East είπε...

Τα διόδια πρέπει να καταργηθούν, όπως και όλοι οι φόροι του ΙΧ(τέλη κυκλοφορίας, κτλ κτλ), και να ενσωματωθούν στον φόρο της βενζίνης.

Έτσι θα μειωθεί το περιττό κόστος αφού δεν θα πληρώνουμε για τόσους υπαλλήλους που τώρα εργάζονται στην είσπραξη τόσων διαφορετικών φόρων(υπάλληλοι διοδίων, εφοριών, υπουργείου, κτλ κτλ).

Ανώνυμος είπε...

oreos eisai re blaka !!! Na apolythoun oloi oi ypaliloi pou douleyoun se diodia diladi. Den koitas oti yparxoun analoga problimata , opos dei, ote, dimotikoi foroi, ktl ....edo kleineis ta matia .....blaka. ta diodia sou ftene!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα παράνομα διόδια, που ασκούν τιμολογιακή πολιτική copy-paste από τους προστάτες της νύχτας, ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, με το από σήκωμα της μπάρας ή τους άλλους τρόπους, που ενδείκνυνται. Μην περιμένετε κανένα "Δεν Πληρώνω", για να ξυπνήσετε! Αυτοί, τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν εμφανή απέχθεια στην Ελληνική Σημαία και είναι παρα πολύ απασχολημένοι με τα προβλήματα των "αδερφών" (παράνομων) μεταναστών.
Όχι, νιάου-νιάου στα κεραμήδια δεν κάνει κάποιος σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.....