Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μπήκαμε στην Τελική Ευθεία.





Δεν θα προλαβαίνουμε πλέον τα γεγονότα, οι εξελίξεις θα είναι τόσο γρήγορες που ποτέ άλλοτε δεν έχουμε γνωρίσει. Αποκαλυπτική είναι η Συνέντευξη – προειδοποίηση του προέδρου του ΣΕΒ κου Δασκαλόπουλου όπου δήλωσε «…Εάν δεν τα καταφέρουμε θα πεινάσουμε …», ειδικότερα μεταξύ άλλων ανέφερε :«…Εδώ και ένα χρόνο δεν προωθούμε τις αναγκαίες αλλαγές. Αντιθέτως νοθεύουμε και υπονομεύουμε πολιτικά και ηθικά τις προσπάθειες των πολιτών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τα κόμματα δεν έχουν πει την αλήθεια στον κόσμο. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα πεινάσουμε . Έχουμε μια ύστατη ευκαιρία για να βγούμε από το αδιέξοδο εάν θέλουμε να αποφύγουμε την ευθύνη της πτώχευσης και της διάλυσης», τόνισε την Πέμπτη 19/05/2011 ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, για τον «Χάρτη της Ανάπτυξης. …» ...
Η Πλειονότητα του Ελληνικού λαού χρησιμοποιεί οικονομικούς αναπνευστήρες, όμωςόμως η στάθμη της εξαθλίωσης διαρκώς ανεβαίνει πνίγοντας καθημερινά όλο και περισσότερους, όλο και λιγότεροι αναπνευστήρες είναι ορατοί στην επιφάνεια της οικονομικής καταστροφής της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουμε σημείο «μηδέν», στο κρίσιμο σημείο δηλαδή όπου λαός θα μετράει τις μουριές στο Σύνταγμα προκειμένου να δέσει τις Αγχόνες.
Η έκφραση «Θα Πεινάσουμε» στα σύγχρονα χρόνια που διανύουμε δεν είναι σημερινό εφεύρημα. Για τον γέροντα Παΐσιο, τα χειρότερα θα είναι η πείνα, αλλά και κάποιο «επεισόδιο» με την γείτονα Τουρκία (για το οποίο δεν γίνεται σαφής εάν θα προηγηθεί της απομάκρυνσης του "κεφαλαίου").Ο Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πεί «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και θα γίνουν μεγάλες φασαρίες στην πρωτεύουσα». Ενώ ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός : ανέφερε με σαφήνεια «θα υπάρξει πολιτειακή κρίση…» …. «…τότε θα τραβηχτεί το κεφάλαιο και θα πέσει πείνα…». Και για την Ακρίβεια πριν χρόνια και πρό κρίσης είχε πεί … «Πρώτα θα τραβηχτεί το παγκόσμιο κεφάλαιο , το Διεθνές !!!! και μετά το Ευρωπαϊκό….».!!!!

Δεν θα ξαφνιαστώ λοιπόν αν αύριο δεχθεί επίσκεψη ο πρόεδρος και κάνει δεκτή την πρόταση για την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 ….