Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ντροπή σου κ. Χαρδαβέλα! Η κοπελίτσα που έχ εις εκεί ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


Ντροπή και αίσχος αυτή την στιγμή στην εκπομπή του Χαρδαβέλα. Σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρουσιάζει μία κοπελίτσα ως εκπρόσωπο των… Αγανακτισμένων!!! Που θέλουν να μας πείσουν ότι εκπροσωπεί όλους εμάς. Για να καταλάβετε την σκοπιμότητα, η κοπελίτσα είπε το αμίμητο: ” Στις συγκεντρώσεις δεν ήταν μόνο Έλληνες, ήταν Πακιστανοί και όλες οι φυλές!!”

Για να δέσει και το γλυκό, έβαλε και τον αμίμητο κύριο Ρακιντζή ως πολέμιο της διαπλοκής.
Άξιος ο μισθός σας κύριε Χαρδαβέλα. Πείτε μας τώρα μήπως γνωρίζετε ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΉΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ;; ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΆΣΠΡΑ!
Πηγη 

15 σχόλια:

Ιδιοισομμασιώτες είπε...

Ακόμα δεν ξεκίνησε το τσοντοκάναλο και έπιασε δουλειά δυναμικά το γνωστό σκουπιδαριό! Κρίμα για τους 700 εργαζόμενους, αλλά ευτυχώς λίγα τα ψωμιά του!! (http://idioisommasi.blogspot.com/2011/05/alter_31.html)

Andrew είπε...

Ψεματα λεει;
Ποιος σας εκπροσωπει τελικα;

Ο μπολσεβίκος Καζάκης;

Ιωάννης είπε...

Μόνο η Έλλας μας εκπροσωπεί

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι ο Καζάκης. Γίγας.

Giannis είπε...

ναι παιδια!!το ειδα και γω και τρελαθηκα..απο τις 10 προτασεις που εκανε οι 11 ηταν "πολιτες του κοσμου" και ειπε οτι στο συνταγμα δεν ηταν μονο ελληνες αλλα παρα πολλοι πακιστανοι, ρουμανοι κ.τ.λ

στο τελως ευθαρσως δηλωσε οτι εκροσωπει τους πολιτες του κοσμου οχι τους ελληνες!!ελεος.. η χειροτερη προπαγανδα ηρθε απο το Αλτερ.. αυτη τη συμφωνια κανατε για να πληρωθειτε και να ξεκινησετε παλι?

για το κωνστα δε μιλαω, τραγικος οπως παντα και σαλιαρης.αυτος θα φυγει με υποβρυχιο οχι με ελικοπτερο.. δε μας ειπε τα 114 δις που ξοδευει η Ελλαδα ειναι μισθοι?και πως θα μειωθουν αυτα τα 114 δις?πουλωντας κερδοφορες επιχειρησεις?

και γιατι αραγε αντι να μειωσουμε τα 114 δις που ξοδευουμε, δεν αυξανουμε τα 90 που βγαζουμε?α συγνωμη ΞΕΧΑΣΑ!αυτο θα σημαινε αναπτυξη, εμεις δε θελουμε αναπτυξη θελουμε φτωχους δουλους να σκουπιζουν τα παπουτσια του μεγαλου και τρανου κωνστα

Hellas-Orthodoxy είπε...

BREITE TO ΒΙΝΤΕΟ...

Τελικα θα μας πειτε ποιος "σας" εκπροσωπει;

Γιατι σε δεκαδες,αν οχι εκατονταδες ιστοσελιδες γραφουν αυτα που λεει και η κοπελιτσα...

Τωρα γιατι καποιοι συνεχιζουν να εθελοτυφλουν;

Μαλλον λογω...πατριωτισμου.

Υ.Γ.Βαλε και τον Λαλακη που "αγανακτησε" κι αυτος.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Προς τον Γιαννη παραπανω:Οταν το Αλτερ εδειχνε επι μια ωρα το απογευμα τη συγκεντρωση ξερογλειφοντας ηταν καλο;

Ασε μας ρε φιλε...

kendavros είπε...

Η κοπελιτα ειπε οτι θελουν μια νεα δημοκρατια δλδ μια νεα ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και μιλησε για τα παιδια INDIGO

Giannis είπε...

οτι εχει ακουστει και αλλου αυτο εχεις δικαιο.. τι να πω αν ειναι ετσι να μη ξαναπαμε..εγω δε παω για τους πολιτες του κοσμου ουτε για τη παγκοσμιοποιηση.

οσο για το Αλτερ ισως το ειπα στα νευρα μου οκ..γενικα τον παω πολυ το τραγκα και χαιρομε που ξαναρχισε το δελτιο τους..αλλα αυτον το κωνστα εκει τι τον εχουν?για να μη κοιμαμε το βραδυ?

δεν ειδα το απογεμα τι εδειχναν ημουν στη δουλεια, αν εινα ιετσι παω πασο..παντως απο χαρδαβελα περιμενα περισσοτερα..200 εκπομπες ειχε κανει για το φυσικο πλουτο της ελλαδας για να την πει στο παγκαλο και σημερα που ειναι πιο επικαιρο απο ποτε αφηνε το κωνστα να λεει οτι η λυση ειναι να κοπουν μισθοι και συνταξεις για να ξοδευει λιγοτερα το κρατος αντι να κανει εκπομπη για το τεραστιο φυσικο πλουτο και πως η χωρα θα βγαλει λεφτα απο κει

kendavros είπε...

Παντως οι ελληνες εχουν μπλεξει ασχημα. Οσοι εχουν παρει δανεια και οσοι εναι δημοσιοι θελουν να γλυτωσουν τη σκλαβια. Το θεμα ειναι αυτοι που δεν μπηκαν στο λουκι με τα δανεια και δεν ειναι δημοσιοι γιατι να πληρωσουν παλι;

Ιωάννης είπε...

Πρός τον Hellas-Orthodoxy
Τότε κάτσε στον καναπέ σου,και άσε τούς δοσίλογους να ξεπουλήσουν την Έλλαδα.Ή μήπως δεν ειναι δοσίλογοι,και κοινός υπόκοσμος?
Στήν συγκέντρωση,δεν εχω δει άλλες σημαίες εκτός απο Ελληνικές.Τα κανάλια κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δική μας.

Ιωάννης είπε...

Τα κανάλια δεν ειναι πλέον Ελληνικά,αλλα Ελληνόφωνα.

manos2626 είπε...

αυτη η κοπελιτσα και αυτος ο τρομπας που δηθεν εκπροσωπουν τους αγανακτισμενους ειναι μεγαλη απατη.ειναι βαλτοι.αμα μπειτε στη σελιδα στο φεησμπουκ ολος ο κοσμος τους κραζει και κανεις δεν τους ξερει ουτε τους αναγνωριζει σαν εκπροσωπους.προφανως το ανταλλαγμα για να ξαναανοιξει το αλτερ και να σβηστουν χρεη του ηταν να πεταξουν και 2 βαλτους μεσα δηθεν εκπροσωπους του λαου που διαμαρτυρεται για να διχασουν τον λαο.εχει αρχισει και ενοχλειται η χουντα που μας κυβερναει και εχει περασει σε αλλα κολπα...κατι τετοια εκανε και ο Τσαουσεσκου καποτε στη Ρουμανια αλλα ειδαμε που κατεληξε.αυτα τα μουροχαβλα που δηθεν εκπροσωπουσαν τους αγανακτισμενους ειναι βαλτοι και πληρωμενοι καλα.ο κοσμος ολος κραταει Ελληνικες σημαιες και φωναζει για την Ελλαδα και δεν ενδιαφερεται ουτε για κομματα ουτε για αποκομματα.

Anestis Zioulis είπε...

Το ότι θα προσπαθούσαν τα κοράκια να καρπωθούν τους "αγανακτησμένους" ήταν λογικό.

Μην χάνετε τον στόχο αδέρφια, μέχρι να τον επιτύχουμε θα προσπαθούμε με νύχια και με δόντια!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Και ομως,ειναι κανονικοι εκπροσωποι:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_01.html

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!