Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ AΠO TO ΠΑΣΟΚ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
Για τη μια το μεσημέρι κλείστηκε αύριο το νέο ραντεβού Παπούλια-Παπανδρέου. Η επίσημη ανακοίνωση βγήκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να γίνει μια νέα σύσκεψη του συμβουλίου των...

Πολιτικών αρχηγών. Εάν δεν προκύψει αποτέλεσμα θα πάει σε πρόωρες εκλογές. Ο Παπανδρέου έχει ήδη πληροφορηθεί ότι πάνε να τον ρίξουν μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Και προσπαθεί με μια τελευταία κίνηση συναίνεσης που δεν θα γίνει αποδεκτή να κάνει ηρωική έξοδο με εκλογές...
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βάλανε έναν κλασσικό ΑΜΕΑ σάν αρχηγό τους μόνο καί μόνο επειδή έφερε το όνομα Παπανδρέου, χωρίς να κοιτάξουν καί άν μπορούσε να κυβερνήσει...

Βάλανε δηλαδή να κυβερνήσει όχι ένας άνθρωπος αλλά ένα όνομα, κι΄ αυτό ήταν καί είναι η μεγαλύτερη ΑΝΟΗΣΙΑ τους πού θα τούς χαντακώση όλους, χώρια πού χαντάκωσαν καί την χώρα μας !

Τό ίδιο είχαν κάνει νωρίτερα καί οί βουλευτές τής ΝΔ πού βάλανε να κυβερνήσει άλλος ΑΜΕΑ ο Κωστάκης, μόνο καί μόνο επειδή λεγόταν Καραμανλής!

Τέτοια μεγάλα μεγέθη ηλιθιότητος καί βλακείας μόνο στα Ελληνικά πολιτικά πράγματα συμβαίνουν, καί όχι στούς ξένους !

Τί να σάς κάνει βρέ το όνομα, όταν ο πολιτικός δεν είναι αντάξιος καί ισάξιος ενός ενδόξου πατρός, ενός ενδόξου συγγενούς, ενός ενδόξου ονόματος;

Ξενοφών

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ένας ελεύθερος σκοπ..υτής δεν υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

Στον γκρεμό,πότε θα τον ρίξουν;
Εκεί είναι το θέμα..

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών,

το οτι στο ΠΑΣΟΚ βάλαν έναν ΑΜΕΑ όπως τον χαρακτηρίζεις για πρόεδρο τους δεν τους επηρρίπτει ΟΛΕΣ τις ευθύνες.

Ευθύνες έχει ο Ελληνικός λαός που το 2009 τον εξέλεξε κ το 2010 έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης! Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες με το συμπάθειο. Επειδή οι σύνδεροι το ΠΑΣΟΚ είναι ότι είναι δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι είμαστε αλλά να που όπως φαίνεται είμαστε το ίδιο!


Τώρα όσον αφορά το άρθρο δεν αληθεύει ότι θα τον ρίξουν από μέσα. Οι αγορές θέλουν ΠΑΣΟΚ με είτε ΓΑΠ είτε οποιονδήποτε άλλο.

Όπως και να έχει, μέχρι νεωτέρας θα έχουμε πράσινη σοσιαληστρική κυβέρνηση εκτός και αν υπάρχουν απρόοπτα... μην παρασύρεστε από μαμούχαλους! Δυστυχώς η ευτυχώς οι αγορές καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις και αυτές δεν ειναι οι εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

@11.οο
Για το λαό που τους ψήφισε το 2009 έχεις απόλυτο δίκιο καλέ μου φίλε.
Αλλά για το 2010 κάποια σάπια νούμερα, θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αγανάκτηση του κόσμου για το μνημόνιο ώστε στηριζόμενοι από αντιμνημονιακές παρατάξεις, να γίνουν αυτοί περιφερειάρχες εις υγείαν των κορόιδων.
Άστο μη το ψάχνεις, το θέμα μας είναι το μνημόνιο και όχι η κατσαρόλα κάποιων διεφθαρμένων.
Ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΕΘΝΗ . ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ . ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΖΗΤΩ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΛ. ΜΕ ΕΜΑΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

γιατί να καταργηθούν οι σημαίες των κρατών ρε κανάβαλε; για να γίνουμε όλοι συριζαίοι και νεοταξίτες;

τελικά εσείς οι νεο-αριστεριστές είστε νεοταξίτες με προβιά αριστερού!!

manos2626 είπε...

11.35 ρε λεβεντομαλακα σπιουνε το διαιρει και βασιλευε δεν πιανει πια στον λαο...ενωμενοι ολοι οι Ελληνες μαζι θα σας πηδηξουμε....σαπουνακι και σχοινι σας ετοιμαζουμε....

vlaxopodas είπε...

Ξενοφών ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΜΕΑ? ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ..

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στα τσακίδια.......Γίνεται να εξαφανιστεί από την Ελλάδα αυτός και ο άλλος βρωμιάρης ο Τσάρος??????? Στα Τάρταρα Θεέ μου, να γλυτώσει τούτη η ορθόδοξη χώρα από δαύτους!!!!!!!!!!!!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Άντε γεια!

Ισόβιος είπε...

Εν τω μεταξύ, ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΛΑΟΣ με τη τακτική τους διευκολύνουν το ΠΑΣΟΚ, γιατί δήλωσαν ότι θα απόσχουν από τη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.
Αντιγράφω από καθεστωτικό σάιτ:
"Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου απαιτεί την πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, όχι όμως λιγότερες από 120 θετικές ψήφους (τα 2/5 του Κοινοβουλευτικού Σώματος).
Από την ψηφοφορία, εκτός από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα απουσιάζει και ο ΛΑΟΣ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. "
Έτσι λοιπόν ο Παπαεβραίου δεν θα χρειάζεται 151 ψήφους, αλλά λιγότερους τώρα χωρίς αυτά τα 3 κόμματα. Κρα κρα κρα.
*Βέβαια και με 151 είναι παράνομο, χρειάζεται 180 κανονικά, γι'αυτό τόσο θέατρο για τη συναίνεση με τη ΝΔ

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Ισοβιε καμια σχεση.καθολου δεν διευκολυνουν ισα ισα που ετοιμαζονται για να ριξουν τον ΓΑΠ.Μετραει μερες.θα τον ριξουν κια απο μεσα και απο εξω απο το πασοκ.ετοιμαζονται για μαζικες παραιτησεις απο ολη την βουλη.μετα αυτος και ο τσατσος του ο παπακωνσταντινου πτηση τσαρτερ για ΗΠΑ.Μετα θα κανουν πρωθυπουργο τον συμμαθητη του Παπαεβραιου και θα ερθει να περασει αυτος το μνημονιο αλλα αφαιρωντας τους φορους που ετσι και αλλιως δεν ζητησε η τροικα.Πριν λιγες ωρες τον εδωσε στεγνα τον ΓΑΠ ο Λιανης.Μετα απο αυτο που εγινε σημερα δεν παιρνει 120 ψηφους με καμια παναγια.Σημερα γραφτηκε ιστορια!

Ανώνυμος είπε...

@3.02
Πολύ αισιόδοξα μας τα παρουσιάζεις, μακάρι να είναι έτσι...
Πάντως η παραίτηση του Λιάνη ήταν χοντρή σφαλιάρα όπως και να έχει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΥ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ.ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ.