Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ας θυμηθούμε λίγο το θέμα με τον εφοριακό που έλεγξε τα «εικονικά τιμολόγια του ALTER και "αυτοκτόνησε"


Ο Θανάσης Ρέππας , ήταν ένας από τους υπάλληλους της εφορίας που είχαν λάβει μέρος στο ειδικό συνεργείο επανελέγχου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER για την λεγόμενη ως «υπόθεση των εικονικών τιμολογίων» ο οποίος αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Λαγονήσι.
Ήταν το βασικό μέλος του συνεργείου επανελέγχου της υπόθεσης των εικονικών τιμολογίων του επιχειρηματία Γιώργου Κουρή στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. O εφοριακός είχε κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα κ. Ιωαννίδη που είχε αναλάβει την υπόθεση και φοβόταν...

ότι θα προφυλακιστεί. Το σκάνδαλο είχε γίνει το 2008 και μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έλεγαν ότι αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας εφοριακός Θανάσης Ρέππας άφησε ιδιόχειρη επιστολή στην οποία κατονομάζει πολύ γνωστό επιχειρηματία ως αυτουργό της αυτοκτονίας του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στην επιστολή του αναφέρει πως ο επιχειρηματίας τον πίεζε για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων.

Όλα αυτά γίνανε πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Γιατί αφού είχε ειδοποίηση ο εφοριακός της αρχές ότι κάτι δεν πάει καλά με εικονικά τιμολόγια στο ALTER αυτές δεν έπραξαν ανάλογα ??? Ποιους να συμφέρει άραγε η κουκούλοση του θέματος?
Ποιος επιχειρηματίας πίεζε τον εφοριακό ??

Το ReporTer-Tv ξαναβγάζει το θέμα στην επικαιρότητα για να κρίνουν η αναγνώστες τι προσωπική πίεση που θα δέχτηκε ο Θανάσης Ρέππας(Εφοριακός). Δείτε τα σημερινά δεδομένα στο ΑΛΤΕΡ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας !

πηγη