Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Δημήτρης Καζάκης στον 98,9










δείτε το βίντεο...










πηγή

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ypoptos, provaletai poly kai den prosferei tipota

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που τον γουσταρουν τον προβαλουν.Ισως τον γουσταρουν πολλοι.Δεν ειναι κακο αυτο.

Ανώνυμος είπε...

kai alloi einai ypoptoi , probalontai poli apo ta mme den prosferoun tipota kai plirwnontai !!!!

p.s. tous bouleutes ennow!!!!

Ανώνυμος είπε...

O επόμενος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

12.45 χαχαχαχα ρε τι αστειος που εισαι...χαχαχαχα τραβα και μια μαλακια τωρα για την εξυπναδα που ειπες...χαχαχχαχα ασπονδυλε..

Ανώνυμος είπε...

O Kακλαμάνος πώς βρεθηκε να παίρνει συνεντεύξεις
χωρίς προσόντα; Όποτε ανοιγει το στομα του, και δυστυχως το κανει συχνά διακόπτοντας τον συνομιλιτή του, όλο βλακείες λέει.
Εντελώς φαιδρός τύπος.

Ανώνυμος είπε...

12:34 ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....!!! ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορα του με την αριστερα ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος προτεινει και λυσεις, δε καταγγελει μονο..εγω τον παω πολυ και στη τελικη απ τη μια εχεις καποιον που εισαι 100% σιγουρος οτ ισε δουλευει και σου χει καταστρεψει τη χωρα και τη ζωη.. απ την αλλη εχεις καποιον που δε τον εχεις δοκιμασει, λεει σωστα πραγματα αλλα "ισως" ειναι και αυτος επικινδυνος, τι κανεις?

εξυπναδα ειναι να διαλεγεις 30 χρονια αυτον που σε βιαζει και κουταμαρα ειναι να δωσεις ευκαιρια σε καποιον ανθρωπο που "ισως" να ειναι σωστος και να αλλαξει τα πραγματα?

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε καζακη προλεταριε.πας για κυβερνητης του τελευταιου σοβιετικου κρατους στον κοσμο, την Ελλαδα.ρε ανοιξτε κανενα βιβλιο να δειτε τι εστι κομμουνισμος

Skaptwn είπε...

Αγαπητοί μου, ο Καζάκης αναφέρεται σε πολιτικές. Οχι σε πολιτικά κόμματα. Μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που έχω πετύχει, ο οποίος αμείωτα συνεχίζει να προσπαθεί να αφυπνίσει τα πρόβατα.
Και με αριθμητικά στοιχεία, και με ιστορικά στοιχεία, και με λογική και γρήγορη σκέψη. Αν υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν ότι είναι ύποπτος, ας μας πουν αυτά (τα άτομα) ΑΚΡΙΒΩΣ τις λύσεις που αντιπροτείνουν στα επιχειρήματα και τις προτάσεις του Καζάκη, και τότε συζητάμε. Αλλιώς, μούγκα.

Ανώνυμος είπε...

Helei na idrysei komma me to onoma ELAS
Kala krasa kai kali moustalevria

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις εξυπνάδες και ρωτήστε τους αρχηγούς σας για να σας απαντήσουν τα ερωτήματα που θέτει ο Καζάκης. Βρείτε μια απάντηση για την κατάσταση που θα είναι η Ελλάδα το 2015 ακόμα και μετά από μια πλήρη επιτυχία του μνημονίου και του ξεπουλήματος που θα ακολουθήσει.

Ανώνυμος είπε...

Αφου λοιπον μερικά παιδιά πιο πανω πιστευουν στο ολοκληρωτικο καθεστως του κομμουνισμού γιατί να μην επαναφέρουμε και τον ναζισμό; Τί μας εμποδίζει; Και τα δύο ολοκληρωτικά είναι. Γιατί επιτρέπουμε το ένα και απαγορεύουμε το άλλο; Να μου απαντήσει αν θέλει καποιος κομμουνιστής - χωρίς βρισιές όμως...

Ανώνυμος είπε...

ε τότε να πιστεψω τον Κόλμερ που είναι και Πατριωτης όχι εαμοβούλγαρος

Ανώνυμος είπε...

Παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ θα εξαφανιστείτε ποτέ από το blog να διαβάσουμε κανένα σχόλιο με επιχειρήματα;

Ανώνυμος είπε...

Αστους να παπαγαλιζουν 11.21.
Νομιζουν, οτι προσφερουν εργο, αλλα δεν καταλαβαινουν, ποσο γελιοποιουνται και ποσο προωθουν στην ουσια ετσι τον Καζακη.
Αν καταλαβαιναν, οτι καταφερνουν το αντιθετο, θα σταματαγαν αμεσως.
Και το τελευταιο προβατο εχει καταλαβει, οτι αν επιτειθεσαι προσωπικα ή στις γενικες αποψεις καποιου, σημαινει δεν εχεις επιχειρηματα να αντικρουσεις συγκεκριμμενα στοιχεια, που παραθετει αυτο το ατομο.
Οι γενικοτητες, αφου ειναι κουμουνιστης, αρα ειναι και λαθος, οσα λεει, δεν περνανε.

Επιπλεον, ο Καζακης εχει φυγει επισημα απο το ΚΚΕ το 1996 μετα απο σοβαρες διαφωνιες και το ΕΠΑΜ ειναι μετωπο με ημερομηνια ληξης, οταν επιτελεσει το σκοπο του, που ειναι κυριως η ανατροπη της πολιτικης χουντας, που εχουμε δυστηχως τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι γενικοτητες, αφου ειναι κουμουνιστης, αρα ειναι και λαθος, οσα λεει, δεν περνανε.
-----------------------------------------

Τότε να πούμε και το εξής:

Οι γενικοτητες, αφου ειναι ναζιστής, αρα ειναι και λαθος, οσα λεει, δεν περνανε.

(Δεν είμαι ναζιστής, το ανέφερα σαν παραδειγμα)

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 12:02 Απαντήστε αν θέλετε με επιχειρήματα και όχι με δογματισμούς.

Ανώνυμος είπε...

12.02
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.

ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΧ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΕΣΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΣ.

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ 11.55, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε μου λυπάμαι. Δεν ασχολούμαι με κουμμουνιστές και ναζιστές. Ασφαλώς και είμαι υπέρ της δραχμής αλλά αυτό δεν έχει καμία σχεση με τον κουμμουνισμό. Είναι δικαίωμα κάθε κράτους να τυπώνει το νόμισμά του. Δεν χρειαζόμαστε τον Καζάκη να μας το πει αυτό. Προφανώς ο Καζάκης κάποιο παιχνίδι παίζει και δεν έχω σκοπό να παίξω και εγώ το παιχνίδι του. Καλώ όλους τους φίλους εδώ να τον απορίψουν και να μην τον ακούνε. Η ύπαρξη εθνικού νομίσματος είναι αυτονόητη και δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Καζάκης να την οικιοποιήται. Αυτό μου θυμίζει τα γεγονότα στο Σικάγο της εργατικής πρωτομαγιάς που τα οικιοποιηθηκαν οι κουμμουνιστές στην Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν!!! Τι σχέση έχει το Σικάγο με τον κουμμουνισμό!

Ανδρομέδα είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; 12:43, Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ή ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ; ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΥΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι υπέρ του Καζάκη. Μακάρι να υπηρχαν και αλλοι οπως αυτος.
Καζάκη, μαζί σου και να εισαι πάντα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κατά του Καζάκη. Μην πιστεύετε σε ψευτοσωτήρες αριστερούς και δεξιούς. Οι σωτήρες είμαστε εμείς οι ίδιοι που με δημοψηφίσματα μπορούμε να ανατρέψουμε όλους τους τυράννους. Οι "Καζάκηδες" πάντοτε κοιτούσαν την "πάρτυ" τους μόνο, στο πέρασμα της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόλμερ ειναι με το συστημα. Ηθελε δε να φτιαξουμε πυρηνικους αντιδραστηρες στην σεισμογενη Ελλάδα για παραγωγη ηλεκτρικης ενέργειας. Το καθηκι!!!