Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Βιολογικές οι φύτρες που προκάλεσαν το θάνατο 35 ατόμων στη Γερμανία από E. coli... αλλά δεν το φωνάζουμε ;)



Στα μουλωχτά θα περάσει ότι τελικά το μικρόβιο E. coli που προκάλεσε το θάνατο 35 ατόμων στη Γερμανία αναπτύχθηκε σε βιολογικά προϊόντα... μη χαλάσουμε και την εικόνα του τρόπου ζωής που θέλουν να μας περάσουν... και μια διευκρίνιση όσον αφορά τα βιολογικά: είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι τα.... βιολογικά δεν έχουν φάρμακα... κανονικά και με το νόμο επιτρέπονται όλα τα φάρμακα που απλά έχουν λίγο μεγαλύτερο χρόνο αναμονής... και να 'στε σίγουροι ότι το χρόνο αναμονής τον τηρούν όλοι ειδικά στην Ελλάδα ;)...

Διαβάστε και την είδηση:

Η επιδημία με το βακτήριο Eceh συνιστά τη σοβαρότερη μόλυνση στον κόσμο μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε γερμανικό υγειονομικό ινστιτούτο.
Η επιδημία που έχει προκαλέσει το θάνατο 35 ανθρώπων και οφείλεται σε μια ιδιαίτερα λοιμογόνο μορφή του εντεροαιμορραγικού βακτηρίου E.coli είναι η σοβαρότερη του τύπου αυτού έως σήμερα στον κόσμο, ανακοίνωσε γερμανικό υγειονομικό ινστιτούτο.

"Μέχρι σήμερα το κύμα των κρουσμάτων του βακτηρίου Eceh και του ουραιμικού αιμορραγικού συνδρόμου στη Γερμανία είναι το σοβαρότερο που έχει καταγραφεί στον κόσμο", ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού ινστιτούτου αξιολόγησης των κινδύνων (BfR) Νέλε Μπέμε.

Το βακτήριο Eceh έχει προκαλέσει το θάνατο 34 ανθρώπων στη Γερμανία και ενός στη Σουηδία.

Στα 34 θύματα του βακτηρίου στη Γερμανία, τα 22 υπέκυψαν έχοντας προσβληθεί από το ουραιμικό αιμορραγικό σύνδρομο, μια ιδιαίτερα σοβαρή νεφρική επιπλοκή της νόσου και 12 από άλλους λόγους που οφείλονται στη λοίμωξη κυρίως αιμορραγικές διάρροιες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει σε 3.255 τα κρούσματα της νόσου επιβεβαιωμένα ή ύποπτα σε 16 χώρες (Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Αυστρία, Καναδάς, Γαλλία, Τσεχία, Ελλάδα, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, Ελβετία, Βρετανία και ΗΠΑ). Εκτός από σχεδόν πέντε εξαιρέσεις, όλα τα κρούσματα έχουν κάποια σχέση με τη Γερμανία, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Ύστερα από εβδομάδες ανησυχιών, οι γερμανικές αρχές εντόπισαν την Παρασκευή την πηγή της μόλυνσης, η οποία επιβεβαιώθηκε το Σάββατο: φύτρα από το αγρόκτημα βιολογικών προϊόντων Gartnerhof στο Μπινενμπίτελ της βόρειας Γερμανίας. Η βιολογική μονάδα έκλεισε.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι. Ας κλεισουμε σιγα σιγα τα βιολογικα και να τρωμε μονο τα δικα τους "καθαρα" και απαλαγμενα απο θρεπτικα συστατικα τροφημα. Σε λιγο καιρο να δειτε που θα ανακαλυψουν και E.coli μεσα σε σκευασματα βιταμινων, φυτικα προιοντα οπως μελι κλπ . Μην ανησυχειτε βρε...θελουν το καλο μας (οπως παντα!)

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα... η σιγουρια μας εχει φαει σε αυτο το τοπο... θα ηθελα να πω φιλε μου οτι το συγκεριμενο βακτηριο μετα απο αναλυση που εγινε επισημανθηκε οτι : ΜΟΝΟΝ τεχνητα μπορεις να το δημιουργησεις... στη φυση αποκλειεται τετοια μεταλλαξη κα ιτετοια γενετικη αλυσιδα ....

Θα ηθελα να μπεις στο Youtube και να ψαξεις το δημοσιογραφο Alex Jones (σιγουρα θα τον ξερεις και δε λεω οτι ειναι παντα σωστα αυτα που λεει)

Πιστευω αν γραψεις ALEX JONES E.COLI θα το βρεις .

Και σε παρακαλω δες το πρωτα και μετα ειμαι ανοιχτος σε οποιο σχολιο σου

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΝΤΡ.ΒLOGSPOT.COM

ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΑΛΤΟΙ!

ΕΣΥ ΤΡΩΓΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ Κ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΦΟΡΜΟΛΗ!

ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι. Στα βιολογικά προιόντα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ. Θέλει πολύ προσοχή οταν μπαίνουμε σε μονοπάτια επιστημονικά, γιατί χάνουμε την εμπιστοσύνη μας. Συμφωνώ ότι μπορεί κάτι που θεωρείται επιστημονικό σήμερα, αύριο να ανακληθεί από την επιστημονική κοινότητα. Ότι μπορεί να μας παραμυθιάζουν ότι κάτι είναι ορθό επιστημονικώς και να μην είναι. Μπορεί ακόμα και τα μεταλλαγμένα να είναι καλύτερα από τα βιολογικά (πιστεύω ότι είναι απίθανο, αλλά όχι αδύνατο). Αλλά ένα πράγμα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. Δεν ξέρω το τι μπορεί να ρίχνουν μετά οι έμποροι και τα S/M, δεν ξέρω τι μπορεί να εχει το νερο που ποτιζει ο καθε αγροτης, δεν ξερω τι απατεωνιές κάνει ο καθένας, αλλά για ένα είμαι απόλυτος: Ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος με βάση τον οποίο μπορουν να εφαρμοστούν φυτοφάρμακα με μεγαλύτερο χρόνο αναμονής, ή με μικρότερη δόση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παραγωγοί που βασίζονται σε φυσικές μορφές καταπολέμησης, άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους και έχουν αγωνιστεί για την ύπαρξη της Βιολογικής Γεωργίας στην πράξη. Γι' αυτό ακριβώς και καλώ τον συντάκτη να ανακαλέσει.

Ανώνυμος είπε...

Καλλιεργώ βιολογικά προιόντα, οπότε και από πρωτο χέρι γνωρίζω ότι δεν έχουν κανενα μα κανενα φάρμακο. Αν δεν γνωρίζετε, μην γραφετε επιπολαιότητες. Δεν πεφτουν απλά πιο ήπια φαρμακα ή φάρμακα που επιτρεπονται. ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ. Έχω στο θερμοκήπιο μου μέλισσες για την επικονίαση, προκειμένου να γινει με φυσικο τροπο και οχι με ορμονες και οποιοδηποτε φυτοφαρμακο θα τις εξολοθρευε. Εχω πασχαλιτσες για να τρωνε τα παθογονα ακαρεα. ΄Δεν μπορώ να ψεκάσω ούτε με εκχύλισμα τσουκνίδας που καταπολεμεί πολλές ασθένειες και είναι φυσικό και βιολογικό. Οποιαδηποτε επεμβαση θα μου καταστρεψει τους ωφελιμους οργανισμους που τους εχω πληρωσει πανακριβα. Επίσης σας ενημερώνω οτι βγαζω 2-3 τόννους ανα στρεμμα τοματα τη στιγμη που ένα θεμοκήπιο δεν πεφτει κατω απο 12-14 τόννους το χρόνο. Με το e-coli μαλλον τα μεταλλαγμενα θελουν να προωθησουν ή να απαγορευσουν την καλλιεργεια στους κηπους μας. Έτσι μελλοντικά θα μπορεσουν να εχουν μονοπωλιο στην παραγωγή και θα εξαρτωμαστε απο τη Νέα Τάξη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, υπάρχει άνθρωπος σε αυτή την ιστοσελίδα που τρωει μη βιολογικά προιόντα; Ψάξτε λίγο το θέμα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ή ΧΗΜΙΚΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ...

ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ" ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ή ΛΙΓΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ" ...ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ(ΔΕΝ ΤΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ), ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ;;; ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ" (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ)ΛΕΝΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ...

Υ.Γ ΩΣ ΜΙΚΡΟ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 15-20 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ή "ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ"(sic) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΧΗΜΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

μπορείτε απλά να μην τρώτε τίποτα από αυτά...καλλιεργήστε τα δικά σας,ούτε που σκέφτηκε κανείς αυτήν την λύση?αντί να αγοράζεται ρούχα μάρκες και να κάνετε άχρηστες σπατάλες,αγοράστε ένα μικρό φθηνό οικόπεδο και καλλιεργήστε για να τρώει η οικογένειά σας...το είπε και ο Γέροντας Παϊσιος.
Νοιάστηκαν ξαφνικά οι φαρμακοβιομηχανίες της monsado για την υγεία μας???

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ CODEX ALIMENTARIUS. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ. ΝΑΤΑ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΤΑΝΙΜΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΩΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

δες τι λενε οι αμερικανοι και μη γραφεις τετοιες ανοησιες για βιολογικα προιοντα.παραπλανημενος εισαι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ΣΤΟ alkalizeforhealth.net/oxygen ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ HELLENICREVENGE!!

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι προς τους συντάκτες αυτού του άρθρου και θέλω να πω πως εδώ είναι σαν να υπηρετείτε την Νέα Τάξη Πραγμάτων και όχι να είστε ΑΝΤΙ!!!
Καλό θα ήταν να πάρει κάποιος θέση και να πει τι συμβαίνει εδώ. Γράφουν πολλοί και ο καθένας έχει τη γνώμη του? Μήπως απλά παραθέτετε και ρεπορτάζ χωρίς προσωπική άποψη?
Αλλά όταν λέει το άρθρο ότι 'εμείς το φωνάζαμε?" Τι φωνάζατε δηλαδη??? Ότι τα βιολογικά δεν είναι καλά? Για να καταλάβω.. Ότι δημιουργούν βακτήρια επικύνδυνα και πεθαίνεις? Αυτό είναι φως φανάρι ότι είναι κατασκεύασμα εργαστηρίου. Και είδα και το βίντεο με τον Alex Jones για το E.coli που λέει ένας φίλος πιο πάνω.
Το κλείσιμο των βιολογικών καλλιεργειών και η δημιουργία φόβου στον κόσμο για τα βιολογικά ποιους εξυπηρετεί ε? Μήπως τη MONSANTO και όλες τις πολυεθνικές που κατασκευάζουν μεταλαγμένα και άλλα νεκρά τρόφιμα αλλά και προϊόντα που μας σκοτώνουν σιγά σιγά?
Δεν νοείται αυτή η απαξίωση ως προς την έννοια βιολογικά. Άλλο αν γίνονται απατεωνιές και άλλο ο τρόπος που λέτε σε αυτό το άρθρο τα πράγματα. Και φάρμακα χημικά και επικύνδυνα δεν επιτρέπονται σε βιολογικές καλλιέργειες με το νόμο. Το ότι πρέπει να περάσει ένα αρκετό χρονικό διάστημα πριν καταναλωθούν υποτίθεται ότι ισχύει για τα συμβατικά προϊόντα.Και φυσικά δεν τηρείται..Να ξέρετε πριν μιλάτε τι είναι τι..
Καταρχάς ξέρετε τι σημαίνει βιολογικό? Είναι όπως το έχει πλάσει η φύση. Πως μπορεί αυτό να είναι επικύνδυνο και θανατηφόρο ε?
Απογοητεύτηκα πολύ από αυτή σας την ανάρτηση. Ίσως να έχετε και άλλες τέτοιες δεν ξέρω...αφού λέτε ότι το "φωνάζατε" εγώ δεν τις είδα... που δείχνουν ότι φάσκετε και αντιφάσκετε...
Θα ήθελα μια εξήγηση από κάποιον γιατί ίσως κάτι να μην έχω καταλάβει καλά... γιατί δε μου αρέσει που απογοητεύτηκα και από εδώ...

Κατερίνα.