Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Απεργία διαρκείας απο τις 20 Ιουνίου εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ


Αντιδρά στην πώληση της Επιχείρησης
Από την μεθεπόμενη Δευτέρα, 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, κατά της περαιτέρω αποκρατικοποίησης της επιχείρησης, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε απόψε το ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Η απεργία αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση της χώρας και ενδέχεται να οδηγήσει σε προγραμματισμένες περικοπές φορτίου. Η ΓΕΝΟΠ εμμένει στη διατήρηση του 51 % των μετοχών της επιχείρησης από το Δημόσιο. Το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο προβλέπει την πώληση του 17 % των μετοχών ή την ιδιωτικοποίηση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη ΓΕΝΟΠ για το διεκδικητικό πλαίσιο των απεργιών.
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ στην ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ!! Μας έχουν πιει το αιμα τοσα χρονια!! αυτοί περνάνε καλά με τα πλούσια επιδόματα και όχι μόνο!! τώρα πάλι κάνουν απεργίες;;;
Ρε ΟΥΣΤ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ??? ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ??? ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??? ΠΡΕΠΕΙ Να ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ....ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 4:33 εαν εφταναν οι μισθοι των εργαζομενων τους μισθους των εργαζομενων της ΔΕΗ τοτε οχι τα χρηματα της ΕΕ δεν θα μας εφταναν για να καλιψουμε το χρεος μας αλλα ουτε της Κινας και της Αμερικης. Ασε που αυτοι πληρωνουν μειον 30% λιγοτερα χρηματα στο ρευμα απο μας.

Ανώνυμος είπε...

ποιο χρεος μωρε?? δεν στο πανε οτι δεν υπαρχει χρεος??? οτι ειναι ολα ψεματα??

Ανώνυμος είπε...

4:10 Εσενα δηλ. δε σε νοιαζει να πληρωνεις χρυσαφι το ρευμα, αρκει να φυγουν τα λαμογια? Πρετετεντεροκωνστοπαθη...