Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"ΚΑΙ 200.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"!



Anti-ntp:Όλους θα μας θάψει το κακό σκυλί....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Αντέχει στον χρόνο, τον έχει όμως πλέον αγγίξει. Η φωνή του Μητσοτάκηστην εκπομπή του Παπαχελά με δυσκολία έβγαινε για να αντιληφθεί ο τηλεθεατής τι ακριβώς ήθελε να πει. Καμία σχέση με το παρελθόν. Αυτό όμως είναι απολύτως λογικό στην προχωρημένη ηλικία... 
που βρίσκεται. Σε αυτό που δεν αλλάζει είναι στις ιδέες και σε αυτά που λέει: "Και 200.000 πολίτες να μαζευτούν στο Σύνταγμα δεν πέφτει η κυβέρνηση"! Αυτό είναι που τον νοιάζει...

Πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να σε βρουν σε ένα χαντάκι με την @#!'_? στο στόμα. Όλοι σας έχετε ήδη τελειώσει. Μας κλεψατε τα όνειρα μας και θα το πληρώσετε πολυ ακριβά. Πάρε την αποτυχημένη σου @@"!': και φύγετε απο εδω.

Ανώνυμος είπε...

Το εγγόνι του Μωραίος που λέει και ο Σπύρος Χατζάρας....και προχτές είπε ο χατζάρας ότι ο παπακωνσταντίνου έχει Εβραϊκές ρίζες.......άστα να πάνε οι μισοί στο κινοβούλιο είναι Εβραίοι!!!!!!

Ο Τσάβεζ είπε...

Τι 200000 ρε δράκουλα.
1,5 εκατομμυρίο είναι στο δρόμο πανελλαδικώς.

Ανώνυμος είπε...

Το λάθος του χάρου,να τον ξεχάσει.Το πληρώνουμε εμείς..Ρε χάρε κοίτα λίγο πίσω σου,έχεις ξεχάσει κάτι ερείπια.Που βάρος είναι στον ίδιο τους τον εαυτό..

Ανώνυμος είπε...

Μέγα λάθος του Παπαχελά να τον βγάλει στο κανάλι.
Γιατί να του δώσει βήμα ο Παπαχελάς να δηλητηριάσει με την παρουσία και τα λόγια του τον κόσμο ξανά, αφου ξέρουμε όλοι οτι ειναι ενα καθαρμα που μόνο το χρήμα τον νοιάζει. Τώρα δουλευει για την κόρη του και για την οικογενειοκρατία, ωστε να διαιωνιστει το μεγάλο φαγοποτι. Μέγας αρχαιοκάπηλος και μπαρμπουτιερης, προδοτης και σαδιστης. Ανήκει στα σκουπιδια της ιστοριας και σαν τέτοιο μονο η περιφρόνηση του αξίζει.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Τι λεει ρε ο 15 Ιουνίου 2011 1:16 π.μ. Ο παπακωνσταντινου εχει εβραικες ριζες?γαμω το Ισραηλ και ολα τα τεκνα της Σιων.μα τι κωλοφαρα ειναι αυτη ρε παιδακι μου.Ολοι οι προεδροι ολων των τραπεζων ευρωπης και αμερικης ειναι εβραιοι,εχουν καποια εβραικη ριζα ή εχουν σχεση με το συναφι τους.Greenspam,Dominique Stros khan,Samuel Sachs,Ackerman,Jean Claude trichet,Rockfeller,Rothchild,George Soros....Βρηκα την λιστα των μεγαλοτραπεζιτων και μετα εκανα search στο wikipedia και ειναι ολα εβραιοπουλα!!!ολα τα καθαρματα του πλανητη ειναι σαπουνια.Στο τελος θα μας κανουν οι κεραταδες να συμπονουμε τον Χιτλερ που τους ξεπαστρευε.Μια αλλη φοιτητρια στην Αμερικη πριν λιγο καιρο,εβραια ζωγραφισε με spray στην πορτα της σβαστιγγες και το σημα των ss και την τραβουσε μια ξεκαρφωτη τηλεκαμερα απο την απεναντι τραπεζα κα ιαυτη την αλλη μερα εκανε παραπονα για παρουσια ναζιστων.Ρε δεν παλευονται λεμεεεεεεε

Ισόβιος είπε...

Και τους δυό της συνέντευξης να πάρει ο χάρος

Ανώνυμος είπε...

αχ0αχ0αχ0χα0αχ00χα Heavy metal έγραψες φίλε "Σαπούνια" χχ0αχ0χα0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 καιρό είχα να το ακούσω αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε την παλευευετε οι διαχειριστες? βαλατε την μουρη του δρακουλα φατσα μοστρα? δεν καταλαβατε οτι ειναι κολπο του ΓΑΠ να τον βγαλει στην τηλεοραση να μας ξεκανει ολους με την γκαντεμια του? ειδικα εδω που βαλατε και την μουρη του σας βλεπω να μενετε χωρις αναγνωστες στο μπλογκ σας μεχρι αυριο..θα μας εχει ξεκανει ολους..

Ανώνυμος είπε...

Παδιά αυτός θα πεθάνει μόνο όταν δει τον Σαμαρά πρωθυπουργό.

Ανώνυμος είπε...

Ειπεν ο Μενανδρος:

ΘΝΗΣΚΕΙ ΝΕΟΣ ΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΦΙΛΟΥΝ.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ?ΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΑΙΜΑ