Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1!



ΟΛΟΙ σήμερα 22/6/2011 έξω από τον ΑΝΤ1 – Η Τουρκική προπαγάνδα του ΑΝΤ1 Ελλάδος ΔΕΝ θα περάσει.

Τα βρώμικα Τουρκικά κεφάλαια στηρίζουν τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Στον τόπο μαρτυρίου της ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ γενοκτονίας, της ....
μεγαλύτερης γενοκτονίας μετά τον β’ Παγκόσμιο πόλεμο…
Η νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 ”EZEL” είναι γυρισμένη στην κατεχόμενη Κύπρο. Ντροπή σας προδότες να διαφημίζεται μέσα από την ταινία τα παράνομα καζίνα και ξενοδοχεία που έχουν κτιστεί σε γη που ανήκει στους Έλληνες της Κύπρου.
Ο αυτοξεφτίλισμός των Ελλήνων δεν έχει όρια…Ευτυχώς ο ANT1 Κύπρου και ο ιδιοκτήτης του Λουκής Παπαφιλίππου κρατά ακόμα αντιστάσεις και κρατάει μακριά από τον σταθμό του της τουρκικές – προπαγανδιστικές σειρές του ANT1 Ελλάδος!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ : 
  • Συμμετέχουμε στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΑΝΤ1 και
  • Επικοινωνούμε με τον ΑΝΤ1 για να καταγγείλουμε την απαράδεκτη ανθελληνική του στάση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:http://www.antenna.gr/webtv/contact
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ που είδαμε εδώ:
Τριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.

Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία “ΕΖΕΛ” έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων. Και όλα αυτά όχι σε κάποιο τούρκικο κανάλι, αλλά σε «Eλληνόφωνο», αφού πλέον μας κάνει να διερωτόμαστε αν είναι Ελληνικό.

Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, τους “Εφιάλτες” της εποχής μας, τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ σε μία προσπάθεια προώθησης της ελληνοτουρκικής φιλίας και την αλλοίωση της περήφανης Ελληνικής ιστορίας, με αποκορύφωμα την προβολή των κατεχομένων ως τούρκικων περιοχών από το εν λόγω σίριαλ.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, φιλμάκια αφιερωμένα στα κατεχόμενα χωριά μας, με κύριο σύνθημα το “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”. Σήμερα τα φιλμάκια αυτά έχουν εξαφανιστεί και την θέση τους έχουν πάρει οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις, και τα τούρκικα σίριαλ με σκοπό να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

ΌΧΙ κύριοι δεν θα ξεχάσουμε.


Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. αρνείται να ξεχάσει. Δεν ξεχνούμε πόσα δεινά υπόφερε και υποφέρει ο τόπος μας από την ελληνοτουρκική φιλία. Καταδικάζουμε την νέα πρόκληση του ΑΝΤ-1 και απαιτούμε τον τερματισμό προβολής της τούρκικης σειράς όπως και κάθε τούρκικής παραγωγής. Δεν γινόμαστε συμμέτοχοι στην οικονομική ενίσχυση του ψευδοκράτους και του τούρκικου στρατού.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Για αυτό,
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα προβούμε σε διαδήλωση έξω από τα γραφεία τους.Προσυγκέντρωση στο οίκημα μας Παιανίας 5-7 και ώρα 19:00.


ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. – Εγερσις – Αντιπαρακμή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!! Ο ΑΛΦΑ ΕΦΕΡΕ 4 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!! ΤΥΧΑΙΟ;; ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΞΑΝΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥΣ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν φτενε οι τουρκοι ρε!Οι πολιτικοι ξεπουλησαν την κυπρο!Οτι ηθελαν μπορουσαν να κανουν οι τουρκοι...τι αλλο περιμενες για κατι που τους ανηκει

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μάθαμε και τουρκικα 2 χρόνια τώρα...YETER ARTik!! Δεν παει αλλο...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε οτι ο μεγαλοδικηγόρος Λούκης Παπαφιλλίπου, συμμετείχε στο σκάνδαλο Siemens, με το δικηγορικο γραφείο του...

East είπε...

Γιατί δεν χρησιμοποιούμε κι εμείς τον κινηματογράφο και ξενόγλωσσα δορυφορικά κανάλια, για να υπενθυμίσουμε στους κατοίκους των Βαλκανίων της Μ.Ασίας και όλων όσων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάγωνται από τον Ελληνισμό και την Ρωμανία, την Ελληνική/Ρωμαίικη καταγωγή τους;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΌΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον East !!
Οι Ελληνες και δη οι Ελληναράδες διαμαρτύρονται σαν μαμόθρευτα που τους πήραν το γλυφειτζούρι κάποια κακά παιδιά !!
Η Ελλάδα που υποτίθεται ειναι πιό πολιτισμένη χώρα (εγώ το πιστεύω)από όλα τα βαλκάνια μαζί και είναι πηγή έμπνευσης γιά σεναριογράφους του ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ!!
γιατί δεν έκανε παραγωγές ( με προπαγανδιστικά στοιχία του πολιτισμου μας)αλλά περιμένουν το μάνα εξ ουρανού!!
Οσες ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ παραγωγές είχαν να κάνουν με Ελλάδα,, λόγω θέματος σεναρίου η λόγω πλάνων σε κάποια Ελληνικά νησιά ,,χαρακτηριστίκανε από τα τηλεοπτικά κανάλια (από ειδήσεις μέχρι πρωινο μεσημεριαναδικων εκπομπών) σαν διαφήμιση γιά την χώρα μας και τον Τουρισμό!!
Ας είναι καλά το ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ λοιπον γιατί εμείς από μόνοι μας δεν μπορούμε,,και να τρώμε τα λυσσακά μας γιά την Τουρκία που εργάζεται σκληρα γιά το πολιτισμικό και πολιτιστικό προφίλ της σε Ευρώπη καιΑμερική !!