Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μην ξεχνάμε ότι ο Βενιζέλος έχει ζητήσει 180 βουλευτές για την ψήφιση του Μνημονίου 2 !!!!



Μόλις την προηγούμενη Κυριακή, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Βενιζέλος, είχε ζητήσει την ψήφιση του Μνημονίου 2 με 180 βουλευτές. Τι πάμε και θυμόμαστε τώρα, Ε;; Σήμερα λοιπόν, λίγες μόνο μέρες μετά, είναι ο ίδιος ο.... κ. Βενιζέλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και το απόλυτο αφεντικό της ελληνικής οικονομίας. Περιμένουμε φυσικά όλοι, από έναν σοβαρό πολιτικό, που τηρεί τα λόγια του και ακολουθεί τα πιστεύω του, ότι θα αξιώσει την ψήφιση του Μνημονίου 2, με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.
 
Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να διασυρθεί πολιτικά ο κ. Βενιζέλος, αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του. Εσείς τι λέτε; Θα απαιτήσει 180 βουλευτές ή όχι;; Τι λέτε, τι λέτε;;;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...
Θα το περάσει..Σιγά μη παραιτηθεί..Αν είχε σκοπό να το κάνει,θα το είχε κάνει..Πόσο μάλλον τώρα που έχει και ανώτατη θέση στο κόμμα..

Όλοι μαζί συνέλληνες να κάνουμε αυτό το "κόμμα" τελεία......

A.V

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω πια με τα όσα κουλά έχουμε ακούσει κατά καιρούς! Είναι πολύ πιθανό να πει ότι τώρα χρειάζονται 151 και όχι 181 γιατί το κυβερνητικό σχήμα πήρε 30 κιλά βάρος τις τελευταίες μέρες οπότε πάμε για 151! χαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ. ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΑΛΛΑΞΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΕΙΧΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΑ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Στημενο ηταν να μπει αυτος στη θεση αυτη!
Ειτε ετσι ειτε αλλιως, θα το περασει το μνημονιο 2.
Λετε ο παπαντρεου να εβαζε καποιον στο υπουργειο οικονομικων που δεν θα ακολουθουσε την γραμμη του?
Δεν νομιζω...

Ανώνυμος είπε...

κοπελακια κοπελακια τα χουν γραψει σε κυκλακια
βηματακια βηματακια σε χαρτι που δε ξεγραφει
θελει εκεινος λενε να ρθει
και εσυ κοιτας χαμενος

μην τραβατε τετοια ζορια
μιας μαμης ειναι τα αγορια
που τους κανουν κυβερνητες
με τις πιπες και τις κλικες


αφιερωμενο σε ολους του εβραιοδουλους και ολους τους συμπολιτες μου που νομιζουν οτι κατι αλλαζει με τα προσωπα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.Ο ΦΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 19/6 ΜΕ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 22/6. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΞΕΣΗΚΟΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΝΟ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ... ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ''.-

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1,2,3,...9... ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΟΜΕΘΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι μην τρελενεστε αδικα.
181 ειναι τα κιλα που θελει να φτασει ο βαγγελας μιας και ειναι στον ογκο.Στη γραμωση στοχος ειναι τα 151,για να ξερουμε για τι μιλαμε.