Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

΄Άδωνις Γεωργιάδης vs ΑΝΤΙ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που έχει και φόντο την Ελληνική και την σημαία του Βυζαντίου.Δεν ντρέπεστε παλιουποκρίτες που καπηλεύεστε τα πάντα προκειμένου να σας ψηφίσουν.Σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ NA ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:
http://petition.aegean.gr/stopnuclearplants/

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αφου συμφωνεί με το Βελόπουλο ότι τα λεφτά πήγαν και στις τράπεζες και επιχειρηματολόγησε μετά.ποιος ο λόγος να βάλεις τα βιντεάκια απο καρατζαφέρη και βελόπουλο?προπαγανδουλα?δήθεν ότι ο ένας αναιρεί τον άλλο?εντυπώσεις?
υγ.βλέπω ότι παραπάνω δημοσιεύεις κάτι μπαρούφα που λέει κάθε καρυδιάς καρύδι.ο άλλος μιλάει για τον Μεγάλο Αριστοτέλη και δεν ξέρει να γράφει.Θα σοβαρευτείτε?ο Γεωργιάδης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι κορυφή ο άνθρωπος και πατριώτης δεξιός.αν δεν σας αρέσει η δεξιά να το πείτε

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες του αντι-νεα ταξη πραγματων και μυκονιατο συγχαρητηρια για τη συνεντευξη. Οπως και για αυτη με τον Βασ. Καπερναρο, ο οποιος εδωσε ρεσιταλ.
Θα ηθελα να παρετε και μια συνεντευξη απο χρυση αυγη και μιχαλολιακο, διοτι πιστευω οτι αυτος μονο μπορει να σας απαντησει ευθεως σε ολα τα ερωτηματα που βαζετε.
ΥΣ 1. Αδωνι προσκυνα κι αλλλο το συστημα! Μπορεις!
ΥΣ 2. Βασιλη Καπερναρο εισαι μεγαλος! Μονο τετοιοι σαν και εσενα μπορουν να πανε τη πατριδα μπροστα. Κατεβα στη πολιτικη μπας και σωθουμε απο τα λαμογια της τωρινης βουλης. Ειναι υποχρεωση σου για τη πατριδα να βοηθησεις απο την πλευρα σου με το λογο σου και την εμπειρια σου. Μην υπεκφευγεις σαν κατι λαμογια της γενιας σου που πουληθηκαν για 30 αργυρια. Εμεις οι 25-30ριδες ειμαστε πολυ μικροι για να ξεκινησουμε κατι νεο, θα μας φανε στη στροφη. Κατεβα πρωτος εσυ και εμεις θα ακολουθησουμε.
ΥΣ 3 @1:39 Ο βελοπουλος λεει για Ροτσιλντ Ροκφελερ και Σορος και ο Γεωργιαδης ονομαζει αυτους που λενε οτι για ολα φταινε οι εβραιοι ειναι γραφικοι. Δεν αναιρεί ο ένας τον άλλον?
Επίσης, οτι λεει η δικαιοσυνη για τον Γεωργιαδη ειναι ευαγγελιο ε? Αρε πουληταρι Αδωνι! Δεν σου λεει τιποτα οτι τους επακεφαλεις της δικαιοσυνης τους τοποθετει η εκαστοτε κυβερνηση και κουρελιαζεται για ακομη μια φορα το συνταγμα που λεει ανεξαρτησια μεταξυ των εξουσιων?

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ)ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΣΟΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΜΥΑΛΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΓΩ ΡΕ Σ ΕΣΩΣΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ,ΕΓΩ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΑΑΑΑ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΠΑΜΑΙ)ΑΝΤΕ Κ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που ψηφιζατε απο 81 πασοκ και νδ φτασατε τι χωρα να χρεωκωπησει.... σας φταει ο αδωνης μετα... αρε κουταβια

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλος καραγκιόζης ο βιβλιοπώλης. Οδηγεί την συζήτηση με τον άπειρο Μυκονιάτο, όπως γουστάρει.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε γιγαντα Αδωνι !
ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ στην βουλη! Να συγχωρεθουν τα κοκκαλακια της μανας σου και του πατερα σου.
Σε ευχαριστουμε !
ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΑ !

Ανώνυμος είπε...

Άρε Άδωνι...θα σε ψήφιζα και για πρωθυπουργό ρε γαμώτο....