Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

To μεγάλο κόλπο της απογραφής!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι τρομολάγνοι που ειστε ρε γαμωτο... Τετοιες παπαριες ποτε δεν με ρωτησαν... Αλλα λογος να γινεται...

Ανώνυμος είπε...

Εμάς μας ρώτησαν μόνο που κοιμηθήκαμε χθες και πόσα δωμάτια(κρεβατοκάμαρες,κουζίνα και μπάνιο) έχει το σπίτι μας... =/

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Δεν πρόκειται για τρομολαγνία αλλά για την πραγματικότητα, δε σας ρώτησαν γιατί δεν θέλανε καθότι ήταν ανούσιες οι ερωτήσεις, η λίστα που έπρεπε να συμπληρώσουν περιέχει όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στην ανάρτηση και επίσης πολλά ακόμα, δείτε το έντυπο στο τέλος του συνδέσμου: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/05/blog-post_1809.html#more

Ανώνυμος είπε...

τα μπλοκ κανετε την δουλεια σασ και καλα κανετε..μαθανουμε την γινεται στο παρασκηνιο...αλλα ρε παιδια πετατε κατι ωρεσ ωρεσ που σπανε καρυδια....τα ιδια ερωτηματολογια ηταν η απογραφη,, .με παλια και τ απαιδια ηταν απλα τησ γειτονιασ..το εχετε παραχεσει με τα ποστ πολλα εχουν ξεφυγει μασ εχετε πρηξει ολοι οι πολιτικοι ειναι προδοτεσ ολοι στο γουδι ,το μνημονιο θα τα ξεπουλησουμε ολα...οι τουρκοι θα μασ φανε δυο ξερονησια οποτε ολοι στα οπλα.....ολοι συνταγμα να ριξουμε το διεφθαρμενο καθεστωσ και λοιπεσ παπαριεσ...η αληθεια ειναι στην μεση,,οι πολιτκοι ειναι ρηχοι απλα δεν τα αρπαζουν ολοι απλα δεν ψαχνονται,,ζουνε στον κοσμο τουσ,,ο γαπ δνε ειναι προδοτησ ειναι απλα χαζοαμερικανακι και τον εχουν ποτιση την γνωση που θελουν εκεινοι και του δινουν μασωνικα παρασημα για να κανει χαρα και νομιζει οτι σωνει την χωρα,,,η απογραφη ειναι απλα μια διαδικασια επιτελουσ να ξερουν σε τι κατασταση οικονομικη και ποσοι ελληνεσ εχουμε απομεινει,,,και ολοι στο συνταγμα θα φανε δακρυγονο φουλ...στην καλπη γινονται οι επαναστασεισ και οχι στον δρομο δημοκρατια εχουμε,,,ο κοσμσο δνε εβλεπε οτι ο γαπ ειναι χαμηλων τονων ανικανοσ και με το χρηματιστιριο αγκαλιαζονταν προεκλογικα με τον σημιτη,,??γιατι δνε μιλαγε??γιατι απλα ειναι κοιμισμενοσ ανικανοσ και οχι προδοτησ οπωσ λετε ειναι μωρο δεν εχει αντιληψη,,απλα τα πραγματα μην γραφετε ακραιεσ παπαριεσ....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 7:21 εσυ εισαι χαζος...αν δεν ειναι αυτος προδοτης τοτε ποιος ειναι ρε???
Πας καλα? Που ζεις?Κανενα κομματοσκυλο θα εισαι μαλλον. Δεν γινεται να ειναι τοσο βλακες οι πολιτικοι. Ειναι ολα στημενα κ προγραμματισμενα απο πριν. Δηλαδη ειναι μια οργανωμενη προδοσια. Μαλλον κοιμασαι τον υπνο του δικαιου.
Μπορει ο γαπ κ ο καθε πολιτικος να ειναι μια μαριονετα, ενα υποχειριο αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι προδοτης. Αν αγαπουσε την χωρα θα εκανε σωστες κινησεις κ θα επερνε σωστες κ αληθινες αποφασεις.
Γιαυτο μαθε πρωτα τι σημαινει προδοτης, μετα μαθε οτι οι καλπες δεν ειναι 100% αντιπροσωπευτικες και τελος ξυπνα κοιμισμενε κ κατεβα σε καμια πορεια κ κανε καμια επανασταση γιατι μαλλον εχεις σαπισει στον καναπε σου.
Κατσε βλακα στον καναπε σου, μεχρι να σε γδυσουν εντελως, να σε αρμεξουν μεχρι να βγαλεις αιμα, να σε καρπαζονουν κ να κοκκινιζει ο σβερκος σου κ να λες κ ευχαριστω. Χαμενε χαραμοφαη ξυπναααα.
Στο γουδι κ συ μαζι κ ολοι οσοι ειναι σαν κ σενα. Να μεινουν λιγοι κ καλοι. Προδοτης εισαι κ συ