Σάββατο 28 Μαΐου 2011

To Σύνταγμα του 2011, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με το Πολυτεχνείο του 1973. Δεν θα γεννήσει Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Ο ελληνικός λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του.



Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Τρίτη μέρα των διαδηλώσεων χθες στο Σύνταγμα, και όλο και περισσότεροι απλοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Έλληνες πολίτες, προστίθενται στο ποτάμι της οργής που άρχισε να σχηματοποιείται εδώ και μέρες, απέναντι στους νεοταξίτες κατοχικούς συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων.

Η διαδήλωση μετατρέπεται σιγά αλλά σταθερά, σε εφιάλτη του συστήματος. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, στέκεται στα πόδια της, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς το σύνολο του αριστεροδέξιου πολιτικού κατεστημένου: Μαζέψτε τα και φύγετε.
Παρά τις έντεχνες προσπάθειες των κομμάτων, των συντεχνιών και των σοροχρηματοδοτούμενων οργανώσεων να διεισδύσουν στη διαδήλωση, ο Λαός αντιστέκεται πότε με οργή, πότε με περιφρόνηση γιουχάροντάς τους, πότε σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία και πότε τραγουδώντας με συγκίνηση τον εθνικό μας ύμνο.
Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά μας, αυτά που παγιδεύτηκαν κάποια στιγμή σε εκδηλώσεις αντικοινωνικής οργής, καθοδηγούμενες από μια χούφτα σοροχρηματοδοτούμενων παλιανθρώπων, με γελαστά πρόσωπα και με μάτια γεμάτα ελπίδα, πιασμένα χέρι χέρι με 50άρηδες και 60άρηδες, διαδηλώνουν με πάθος: «Εεεε…Οοοο… Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω». Η ακόμη, απευθυνόμενα στους παραταγμένους αστυνομικούς των ΜΑΤ τους καλούν: « Αν έχετε τιμή, αν έχετε Πατρίδα, ανάποδα ανάποδα γυρίστε την ασπίδα».
Σαστισμένα τα κομματικά μαγαζιά, στέκονται αμήχανα μπροστά στην λαϊκή οργή. Έκπληκτα τα παραδοσιακά «γκρουπούσκουλα», δεν αποφασίζουν ακόμη αν πρέπει να αφήσουν κάτω τα σφυροδρέπανα και να πάρουν επιτέλους στα χέρια τους το σύμβολο της ελευθερίας και της δημοκρατίας: Την ελληνική σημαία. Καταδικασμένα στην θλιβερή τους απομόνωση, ελάχιστα χρωματιστά πανό, να δαχτυλοδείχνουν την μιζέρια κάποιων, που δεν μπορούν να ξεφύγουν από την εγωμανιακή τους κακομοιριά. Μαυροκακαρισμένα από το κακό τους τα σοροχρηματοδοτούμενα ανθρωπάκια, βλέπουν την διαδήλωση να ξεφεύγει από τα αρχικά τους σχέδια και να γίνεται καθαρά ελληνική υπόθεση. Υπόθεση του ελληνικού Λαού.
Τα μέλη και οι φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου, κρατώντας με παρρησία την αρχή του Κινήματος, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. Ενώνουν τη φωνή τους με τη φωνή του Λαού, δεν προπαγανδίζουν, δεν καθοδηγούν, δεν «πασάρουν» κουτοπόνηρα αυτοκολητάκια με το σήμα της οργάνωσης, όπως επιχείρησαν να κάνουν διάφοροι περίεργοι τύποι, προερχόμενοι από αγνώστου ταυτότητας οργανώσεις.
Την ίδια ώρα, κοινή πεποίθηση του Λαού που συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα, μετά μάλιστα την εμφάνιση κάποιων πεμπτοφαλαγγιτών σε μεγαλοχουντοκάναλο της Αθήνας και οι οποίοι επιχείρησαν να παρουσιαστούν ως εκπρόσωποί μας, είναι πως, όποιος επιχειρήσει να παρουσιαστεί ως εκφραστής της λαϊκής οργής του Συντάγματος, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Δεν θα επαναλάβουμε το λάθος του Πολυτεχνείου του 1973, γεννώντας από τα σπλάχνα του αγώνα και της αγωνίας μας, Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Μαζί με το «ούστ» στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, «ουστ» και στους «ινστρούχτορες» τους «μεσσίες» και τους «σωτήρες» που επιχειρούν να προκύψουν από την οργή μας.
Η Ελλάδα των οραμάτων των αγωνιστών της ελευθερίας που έδωσαν τη ζωή τους για τούτον δω τον τόπο με τα «αετόμορφα ψηλά βουνά», σήμερα κάνει αυτό που της ζήτησε ο Ποιητής, που συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια από τη γέννησή του: «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική.Και των αρχαίων Κυβερνητών τα έργα πληρώνοντας η Χτίσις, θα φρίξει. Ταραχή θα πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου. Και θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση, και θα σπείρουνε γενεές στους αιώνες των αιώνων».
Ζήτω η Ελλάδα μας και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει. Η Ελλάδα που επιμένει. Η Ελλάδα που αντιστέκεται. Η Ελλάδα μας, είναι επιτέλους στα χέρια του Λαού της. ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.