Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Άδωνις απαντά στον Priapo


Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η κατοχή των cds από μία ελληνική Τράπεζα και μάλιστα Κρατική, θα χρησιμοποιούνταν από όλους τους ξένους, ως παραδοχή της επικειμένης χρεωκοπίας μας, πολύ περισσότερο από τις περί Τιτανικού δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Φιλιππίδης, τα αγόρασε όχι προφανώς για να τα κρατήσει, αλλά για να αποκομίσει κέρδη η Τράπεζά του, όπερ και εγένετο. Αυτός είναι και ο λόγος που άρχισε να τα πουλάει, όταν οι τιμές ανέβηκαν. Στην πραγματικότητα θα ήταν αδύνατον να κρατήσουν μέχρι τέλους στο ΤΤ, αυτά τα ασφάλιστρα χωρίς να διακινυνεύσουν κάποια στιγμή να γίνουν παγκόσμιο βούκινο και να τους χαρακτηρίσουν όλοι οι έλληνες, δωσιλόγους. Άρα θα τα πούλαγαν. Ίσως δεν έπρεπε αμέσως, αλλά επαναλαμβάνω η πώλησή τους έγινε διότι τότε το σύνολον του πολιτικού συστήματος είχε καταδικάσει την αγορά και την κατοχή τους από τον κ. Φιλιππίδη.
Για μένα η πώληση δεν έχει κάτι το πραγματικά μεμπτό, από οικονομικής απόψεως απεδείχθη λανθασμένη, αλλά καταλαβαίνω πώς και γιατί έγινε.

Αντιθέτως το εάν υπάρχει εταιρεία, σχετιζομένη με οποιονδήποτε τρόπο με τον Πρωθυπουργό πού να έχει αγοράσει είναι το μείζον. Σας ξαναλέω δεν χρειαζόταν να αγοράσουν τα συγκεκριμένα, κάθε μέρα γίνονταν και γίνονται αγορές cds, είναι σαν χρηματιστήριο. Τώρα, όπως γνωρίζετε και οι κατονομαζόμενοι από τον κ. Καμμένο (Αντρίκος Παπανδρέου, Μιράντα Ξαφά, Μαργέλος βγήκαν και το διέψευσαν). Εάν δεν βρει τέτοια απόδειξη ο κ. Καμμένος, την έχει πολύ άσχημα! Ήδη η δήλωση Λυκουρέντζου ότι πρέπει να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας, χοντραίνει το παιχνίδι. Το κόμμά του τον αφήνει εντελώς ακάλυπτο! Αυτό κάτι λέει πιστεύω.
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Υ.Γ. Διαβάζω διάφορα μηνύματα του τύπου "ας χρεωκοπήσουμε και τί με νοιάζει εμένα, εγώ είμαι άνεργος τρια χρόνια" κλπ Εύγε παιδιά, επειδή κάποιοι έχουν καταστραφεί, να καταστραφούμε όλοι! Εκπληκτική λογική και κυρίως πολύ πατριωτική...

16 σχόλια:

Modestus είπε...

Φυσικά και οι απαντήσεις από τον εν λόγω βουλευτή είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Οι περισσότεροι ρωτάμε, μπήκε κανένας στην φυλακή ενώ παραδέχεστε ότι υπάρχουν σκάνδαλα; Όχι. Βάλατε χέρι στα golden boys (λέγε με Προβόπουλο) και στους πλούσιους ενώ στον κοσμάκη κόψατε 10-30% των μισθών/συντάξεων των; Όχι. Γνωρίζετε ή έχετε κατέβει από τον Άρη και δεν γνωρίζετε ότι οι πλειονότητα των εργοδότων σφάζουν στο βωμό του κέρδους τους τον εργαζόμενο, με την δικαιολογία της κρίσεως τον έχουν τσακίσει ειδικά στον ιδιωτικό τομέα.
Εφόσον δεν έχετε κάνει τίποτα και είστε το λιγότερο ανεπαρκείς θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχατε το φιλότιμο να παραιτηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Γεωργιάδη

Μήπως χάνουμε το δάσος για το δέντρο;

Το θέμα μας είναι αν ο κ. Καμμένος είναι συκοφάντης ή αν ο προθυπουργός έχει προδώσει εσχάτως τη χώρα του(εννοώ την Ελλάδα έτσι όχι την Αμερική );
Γράψατε ότι ο κύριος Καμμένος "Έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το κόμμά
του και τον αρχηγό του, διότι εκεί που ο κ. Σαμαράς προσπαθούσε να κτίσει ένα σοβαρό προφίλ.."
Αν ο κύριος Παπανδρέου έχει προδώσει τη χώρα του, τότε αυτός δεν έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολή θέση τον λαό του (τον Ελληνικό όχι τον Αμερικανικό)και αυτό δεν είναι πρόβλημα;
Τέλος
Από την προσωπική σας έρευνα, εάν πήγαινε ο κ. Καμμένος ή κάποιος από εμάς σε ένα δικαστήριο με αυτά τα στοιχεία, θα χάνατε και θα πληρώνατε πρόστιμο στον Παπανδρέου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πότε θα χάναμε και θα πληρώναμε πρόστιμο"Όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί αδέκαστα ή όταν έχει επιλεκτική μυωπία και τύφλωση;"
Βέβαια, θα μου πείτε ποια δικαιοσύνη, ο τελευταίος που τόλμησε να αδειάσει τον ΓΑΠ, βλέπε Στρος Καν, έχει διασυρθεί από τα Αμερικανικά ΜΜΕ ανα τη υφήλιο με πρωτοφανή διαπόμπευτικό χαρακτήρα. Δε θυμάμαι τέτοιο μένος από τα διεθνή ΜΜΕ σε άλλους κι άλλους εγκληματίες.
Βέβαια θα μου πείτε η Αμερική σέβεται και προασπίζεται τα δικαιώματα τον πολιτών της, τιμωρεί παραδειγματικά τους ενόχους πριν ακόμα καταδικαστούν, διαπομπεύοντας τους ανά την υφήλιο αλλά όσον αφορά τους πολέμους ενάντια στην τρομοκρατία ή για την προάσπιση δικαιωμάτων άλλων λαών νομιμοποιεί κάθε μέσω και κάθε βία.

C'est la vie

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον στο πρώτο φίλο, που έγραψε ότι οι "απαντήσεις αυτού του βουλευτού είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...", συγγνώμη, μπορείτε να μου δείξετε σε ποιό σημείο αυτού του blog ή οποιουδήποτε άλλου, υπάρχει ένας οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφός μου, που να απαντάει σε ανωνύμους πολίτες; διότι για να συγκρίνεις το επίπεδο των δικών μου απαντήσεων αγαπητέ, πρέπει να έχεις μέτρο συγκρίσεως, δηλ και άλλες απαντήσεις και άλλων βουλευτών...δείξτες μου και το ξανασυζητάμε.
Τώρα στους υπολοίπους, εδώ μιλάμε για μία συγκεκριμένη καταγγελία. Δεν συζητούμε για το εάν θεωρούμε τον Γιώργο Παπανδρέου καλό Πρωθυπουργό ή όχι. Εγώ ας πούμε τον θεωρώ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ. Όχι διότι προδίδει, δεν προδίδει, αλλά διότι είναι απολύτως ανίκανος, κάτι που πλέον έχουν συνειδητοποιήσει και έξω και αυτό είναι το πρόβλημα. Εδώ και τρεις μήνες περιμένει η Χώρα, οι Αγορές και όλοι μας, να μας ανακοινώσει το Πρόγραμμά του και ακόμη το σκέφτεται. Σε όσους δε λένε συνεχώς ότι απέτυχε το Μνημόνιο, θα ήθελα να τους ρωτήσω, έχουν διαβάσει το Μνημόνιο, έχουν διαπιστώσει ότι εφαρμόστηκαν αυτά που γράφει και ότι απέτυχαν;..διότι εγώ από αυτό που έχω διαβάσει και υπερψηφίσει, σας λέω ότι σχεδόν τίποτε δεν έχει εφαρμοστεί από το Μνημόνιο. Άρα ουδείς γνωρίζει εάν θα επετύγχανε ή όχι διότι απλά δεν εφαρμόστηκε!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

Για να προστατευθεί η ιδέα της ορθοδοξίας από τον καθολικισμό το ιερατείο της βυζαντινής αυτοκρατορίας προτίμησε τον τούρκικο ζυγό και αυτό για να ελπίζεις εσύ κ. Άδωνι σήμερα μετά από εκατοντάδες χρόνια ότι θα ακούσης ξανά την θεία λειτουργία μέσα στον ναό της Αγίας Σοφίας στην Πόλη.
Οι αξίες κ. Άδωνι δεν πρέπει να συγχέονται με την υλική σκοπιμότητα της καθημερινότητας ειδικά όταν φτάνουμε σε οριακές καταστάσεις αφανισμού.
Βγές λοιπόν δημόσια και πες ότι αυτό το ιστορικό γεγονός την εποχή εκείνη ήταν λάθος και ότι ήταν προτιμότερη η επιβίωση της υλικής από την πνευματική οντότητα του βυζαντίου .
Από την άλλη είναι λογικό κ. Άδωνι να είναι παρορμητικός ο φτωχός άνεργος που δεν έχει να χάσει τίποτε σε περίπτωση κρίσεις και χρεοκοπίας , σε σχέση με κάποιον οικονομικά εύπορο δηλαδή πλούσιο που κινδυνεύει να τα χάσει όλα η σχεδόν όλα , αυτό τελικά αποτελεί μια αξιόπιστη εξήγηση .

Hellas-Orthodoxy είπε...

Παραπανω,γιατι δεν μας λες πως οι Ορθοδοξοι υποταχτηκαν στον Παπα σε μια απελπιδα προσπαθεια να παρουν βοηθεια,αλλα εκεινος τους ξεπουλησε;Γιατι δεν μας λες για την Αλωση του 1204;

Φιλε αντι-ντπ,μην ριχνεις το επιπεδο του ιστολογιου σε με πολιτικαντικες απαντησεις λαοπλανων.Οι αποψεις ενος απλου σχολιαστη (τονιζω το "απλου",γιατι υπαρχουν και εμμισθοι σχολιαστες κομματων) εχουν μεγαλυτερη αξια απο αυτες των κηφηνων της Βουλης,που τα βρισκουν ολα "κακα" στον λαουτζικο,μα ολα "καλα" μεταξυ τους.Ειναι αλλωστε,χαρακτηριστικο γνωρισμα της Μαφιας η Ομερτα...

Ανώνυμος είπε...

Η-Ο επισημα εισαι μεγαλο ζωον. Και φυσικα υπαρχουν εμμισθοι κομματων. Εσυ της ΝΔ...

Hellas-Orthodoxy είπε...

Γιατι δεν τους ρωτας στη ΝΔ αν ειμαι εμμισθος τους;Διαφορετικα,για πλακα σε σερνω στα δικαστηρια για συκοφαντικη δυσφημιση.

Ανώνυμος είπε...

Μια απλη περιηγηση σε καθε μπλογκ στην αρχικη σελιδα και καταβαινει κανεις πληρως τη σκοποθεσια τους.

Οσον αφορα το Η_Ο κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι προδηλο οτι διακειται ευμενως στη ΝΔ.
Το εαν το κανουν ιδεολογικα η εμμισθα ποσως με ενδιαφερει.

Το ποιος ειναι λαοπλανος με πολιτικαντικες απαντησεις φανηκε απο το σχολιο: Γιατι δεν τους ρωτας στη ΝΔ.

Ως ουδετερο παρατηρητη και αναγνωστη αυτη η ατακα με καλυψε.

Anyway,
Στο θεμα. Σημερα ο Γεωργιαδης εθιξε 2 θεματα τα οποια οσο και να εψαξα ολη μερα δεν βρηκα καμια διαψευση η σχολιασμο.
1) Οντως πουλησε και ο Φιλιππισης cds;
2) Το μνημονιο ποτε δεν εφαρμοστηκε κατα το δοκουν αλλα κατα το συμφερον, δεν ειδα ουτε μια εναλλακτικη προταση εφαρμογης του.

ΥΓ. Απανταει και ο Καμμενος και ο Βελοπουλος σε ανωνυμους πολιτες.

Hellas-Orthodoxy είπε...

"Ουδετερε",τι καλυτερο απο το να ρωτησεις τη ΝΔ,αν θελεις να μαθεις για τυχον υπαλληλους τους;

Οσο για τα υπολοιπα,μαλλον δεν διαβαζεις καν τα μπλογκς πισω απο το "εξωφυλλο"...

Priapos είπε...

Κύριε Γεωργιάδη,
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ που αφιερώνετε λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο σας για να απαντάτε σε ερωτήματα "ανώνυμων" αναγνωστών. Είναι πολύ υγιές να υπάρχει διάλογος, έστω και τέτοιας μορφής, γιατί εως τώρα υπήρχε δεν υπήρχε καμία επαφή με κανέναν πολιτικό.

Στο θέμα μας, συμφωνώ οτι το μείζον ζήτημα είναι εαν αληθεύει η καταγγελόμενη διαπλοκή με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Αυτό μένει να αποδειχθεί.
Η κατοχή των CDS απο το ΤΤ, δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θα εξέθετε την Τράπεζα απο τη στιγμή που η ίδια κρατούσε στα χέρια της Ελληνικά ομόλογα. Κρατούσε ασφάλεια για την περιουσία της. Κερδοσκόπος μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που κρατάει ασφάλειες χαρτιών που ΔΕΝ κατέχει. Τώρα εαν το σύνολο του πολιτικού συστήματος καταδίκασε την κατοχή τους, πολύ θα θελα να ξερα το λόγο... Έτσι αναρωτιέμαι με το φτωχό μυαλό μου... Επίσης αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο να αγοράσει ο Χ κερδοσκόπος τα CDS απο την αγορά ή απ ευθείας απο την ομολογιούχο Τράπεζα. Διότι, πιστεύω, είναι άλλο να πάρω εγώ στα χέρια μου μια ασφάλεια του σπιτιού του γείτονα απο την αγορά (ενώ ο γείτονας έχει τη δική του) και άλλο να μου πουλήσει ο γείτονας τη δικιά του... Απλοϊκό το παράδειγμα, αλλά δε νομίζω να ξεφεύγει ιδιαίτερα απο την πραγματικότητα. Είμαι λάθος στο συλλογισμό?

Τώρα, όταν πέφτει μια τέτοια βόμβα μέσα στη Βουλή, με ενοχλεί να ακούω: "Τον άδειασε το κόμμα του" και "ο Λυκουρέντζος ζήτησε να παραιτηθεί της βουλευτικής ασυλίας του". ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι κάνει το κόμμα του κυρίου Καμμένου. Προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο ρόλο των κομμάτων. Τα κόμματα έχουν μεγάλες ατζέντες και πολλές ζυγαριές... Ο θεσμικός ρόλος των βουλευτών δεν ξεκινάει και τελειώνει στα κόμματα. Ο Λαός ψηφίζει βουλευτές και θέλει και ΑΠΑΙΤΕΙ να τους βλέπει να τον αντιπροσωπεύουν και να ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ μέσα στη Βουλή. Γι αυτό το λόγο πολλοί χάρηκαν με το θάρρος του κ. Καμμένου να βγάλει οτι στοιχεία έχει στο φώς, κι ακόμα κι αν δε τα αποδείξει, ο απλός κόσμος δε θα τον χαρακτηρίσει συκοφάντη, αλλά τολμηρό και τίμιο. Για το λόγο αυτό, και πιστεύω πολλοί αναγνώστες εδώ θα συμφωνήσουν, περιμένουμε απο ΕΣΑΣ τους βουλευτές (ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) να βοηθήσετε να πέσει Φως στο σκοτάδι που καλύπτει την βρωμιά της πολιτικής ζωής και όχι να προκρίνετε κάποιον συκοφάντη (δε μιλώ για σας προσωπικά).
Κι όσο κι αν ακούγονται γενικόλογα τα λόγια μου, όλοι μας γνωρίζουμε οτι Ελληνικός Λαός, ανεξάρτητα τι ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια, δεν γνώριζε τι παιχνίδι παίζεται πίσω απο την πλάτη του και έφτασε η Χώρα στα σημερινά χάλια... Ξέρει όμως πλέον οτι ο πολιτικός κόσμος είναι σάπιος στην πλειοψηφία του και θέλει να δει επιτέλους Δικαιοσύνη!

Πάντα με θετική προαίρεση και χωρίς καμία εριστικότητα το σχόλιό μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας
Priapos

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωργιάδη, θα σταθώ σε ένα από αυτά που είπατε μιας και μου προξένησε εντύπωση. Με ποια λογική λέτε ότι αν το ΤΤ κρατούσε τα ασφάλιστρα αυτά θα χαρακτηρίζονταν ως προδότες? Αυτό που ανεβάζει τα περίφημα spreads κλπ είναι η διαρκής πώληση και επαναγορά των χρεογράφων και των CDS! H όλη κατάσταση με την διαρκή υποβάθμιση της οικονομίας της χώρας μας συμβαίνει ακριβώς επειδή τα "προϊόντα" πηγαινοέρχονται μεταξύ τραπεζών και επενδυτών κυρίως! Το ΤΤ μπορεί να κέρδισε κάποια εκατομμύρια πουλώντας τα, αλλά τι γίνεται μακροπρόθεσμα? Μένει εκτεθειμένο στην ενδεχόμενη χρεοκοπία. Ποιος θα το κατηγορούσε ότι είχε λάβει τα μέτρα του? Ποιος θα το κατηγορούσε ότι αγόρασε φθηνά την ασφάλεια του? Στο δικό μου μυαλό, μην όντας οικονομολόγος, αλλά με την απλή λογική που διαθέτω, η πτώχευση έρχεται με γοργότατους ρυθμούς. Το πότε είναι θέμα άλλων....Αφού γνώριζαν ότι τα ομόλογα τους θα χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αξία τους στη δευτερογενή αγορά, εκτός και αν λήξουν φυσικά, οπότε δεν έχει διαφορά, πώς μπορεί μια κρατική τράπεζα να ρισκάρει να δώσει την ασφάλεια της σε άλλους? Δεν έπρεπε ποτέ να αρχίσουν να πουλάνε είτε επί ΝΔ, είτε επί ΠΑΣΟ! Κέρδισαν σχετικά λίγα αλλά διακινδυνεύουν πολλά! Βέβαια, οι έχοντες γνώση των μελλοντικών εξελίξεων μπορεί να γνωρίζουν ότι η χώρα θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια υπό το βάρος του Μνημονίου, οπότε ΙΣΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ "καλά" έκαναν και τα πούλησαν. Μπορεί όταν τα αγόρασαν επί ΝΔ και άρχισαν τα πουλάν από τότε, όπως λέτε, να είχαν και πάλι γνώση των μελλοντικών εξελίξεων! Δεν είναι απίθανο, ειδικά σε αυτούς τους κύκλους. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, επί Καραμανλή, όπως είπατε εσείς στη συνέντευξη στον εν λόγω ιστότοπο, ήξεραν για την επερχόμενη κρίση. Εμένα δεν μου φαίνεται λογικό, με βάση αυτά τα λίγα που ξέρω...Θα το εκτιμούσα αν λύνατε την απορία μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι σας πειραζει κ. Γεωργιαδη το να βγαινει καποιος ανωνυμα να σχολιαζει καποια πραγματα και να λεει την γνωμη του. Θελετε τα στοιχεια του για να εχετε την δυνατοτητα να τον κανετε μηνυση? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο κακο να θελει καποιος να κραταει την ανωνυμια του. Δεν σημαινει οτι ντρεπεται για το ονομα του ή τις ιδεες του. Απαντηστε καλυτερα στις ερωτησεις που σας κανει αν μπορειτε?
(αναφερομαι στον πρωτο σχολιαστη)

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ευχαριστήσω κατ' αρχάς όσους έθεσαν πραγματικές απορίες και άφησαν τις ανόητες και γελοίες ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Για να βγάλουμε άκρη σε αυτήν την χώρα, να σωθούμε από την χρεωκοπία και να προκόψουμε, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να μιλάμε λογικά, με εκατέρωθεν επιχειρήματα ουσίας. Απαντώ λοιπόν στο πρώτο λογικό ερώτημα που τέθηκε μέχρι στιγμής και διατυπώθηκε από δύο τρεις αναγνώστες. Το ερώτημα λέει το εξής: "ποιός θα κατηγορούσε το ΤΤ, για το ότι κρατούσε τα ασφάλιστρα κινδύνου για τα Ομόλογά του; είναι κακό να έχει ασφάλιστρα για να είναι προστατευμένο; κλπ" Η απάντησις είναι πολύ απλή. Μά δεν είχε αγοράσει cds, δηλ ασφάλιστρα κινδύνου Μόνον για τα Ομόλογα που είχε στην κατοχή του. Τα Ομόλογα του ΤΤ είναι πολλά για το ΤΤ, αλλά ελάχιστα από το συνολικό Δημόσιο Χρέος. Όμως το ΤΤ, επί Αγγέλου Φιλιππίδη είχε φθάσει να κατέχει το 12% των συνολικά διαθεσίμων παγκοσμίως ασφαλίστρων. Δηλ υπερπολλαπλάσιο ποσό. Στην πραγματικότητα έπαιξε ως ενδεχόμενο, αν όχι την ίδια την χρεωκοπία μας, τουλάχιστον μία μεγάλη δυσμενή για μας εξέλιξη. Αυτό συνέβη πράγματι, ανέβηκε η αξία των cds και το ΤΤ έβγαλε, αναλογικά αρκετά λεφτά. Όταν λοιπόν κατηγορούμε γενικά του κερδοσκόπους, για το ότι επιτέθηκαν στην χώρα μας και κερδίζουν από την δυστυχία μας, πράγματι τεχνικά μιλώντας το ΤΤ ήταν ένας από αυτούς. Εγώ λέω, ότι καλώς έκανε ο κ. Φιλιππίδης και τα αγόρασε. Καθήκον του ήταν να βγάλει κέρδος για την Τράπεζά του, είδε μία ευκαιρία και την άρπαξε. Επίσης με την σταδική πώληση των cds κράτησε σε μία κρίσιμη στιγμή τα ασφάλιστρα χαμηλότερα απ' ότι θα πήγαιναν, εάν δεν πουλούσε δίνοντας χρόνο στην ελληνική Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί ευκολώτερα. Χρόνο που φυσικά η ανίκανη Κυβέρνηση Παπανδρέου πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, όπως και τον χρόνο που πήραμε από το Μνημόνιο. Αλλά γι' αυτό δεν ευθύνεται ούτε το ΤΤ, ούτε ο Φιλιππίδης. Φυσικά οι ηθικολόγοι της πολιτικής, που πάνε με το ρεύμα και δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει, κατηγόρησαν γι' αυτή του την επιλογή τον Φιλιππίδη και οδήγησαν την νέα διοίκηση να τα ξεφορτωθεί αμέσως. Αν συνέχιζαν τον ίδιο αριθμό πωλήσεων τους, θα κέρδιζαν καμμιά 50αριά ακόμη εκατομμύρια. Δεν θα μπορούσαν όμως σε καμμία περίπτωση να τα κρατήσουν παραπάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να κατηγορηθούν πλήν των ασφαλίστρων που αναφέρονταν στα δικά τους ομόλογα, τα οποία όμως στον πανικό τους να μήν τους πουν Κερδοσκόπους, τα πούλησαν και αυτά.
Το βασικό πρόβλημα στην "καταγγελία" Καμμένου, είναι ότι εάν ισχύει, τότε δεν είναι μπλεγμένος μόνον ο Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του, αλλά και ο Φιλιππίδης που αρχικά τα αγόρασε και αρχικά τα πούλησε. Όμως ο Φιλιππίδης ήταν προσωπική επιλογή του Κώστα Καραμανλή και άρα εάν είναι έμμισθος broker ο Παπανδρέου, με τον ίδιο ακριβώς συλλογισμό είναι και ο Καραμανλής. Όμως ο κ. Καμμένος ήταν Υφυπουργός του Καραμανλή...οπότε τί μας λέει αυτό για τον ίδιο τον κ. Καμμένο;...όλα αυτά η Ν.Δ. τα κατάλαβε και τον άδειασε! Παρά λοιπόν την χθεσινοβραδυνή του δειλία να βγει και την συκοφαντία ότι εγώ δήθεν είπα ότι θα υπερασπιστώ τον Αντρίκο Παπανδρέου, σκορδοκαϊλα μου για τον κ. Αντρίκο, θα περιμένω τις αποδείξεις του. Ή θα τις παρουσιάσει εν ευθέτω χρόνω και θα του πούμε, πρώτος εγώ εύγε, ή θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, διότι η συκοφαντία, την οποία όπως διεπίστωσα χθες βράδυ την έχει εύκολη ο κ. Καμμένος, εκτός από ποινικά κολάσιμη πράξη, είναι και συμπεριφορά μεγάλης ηθικά απαξίας! Και είναι κρίμα να αποθεώνετε κάποιοι και μάλιστα στο Ιερό όνομα της Ελλάδος, την συκοφαντία!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

koursaros είπε...

ΑΔΩΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ SOFITEL ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ......................ΡΕ ΣΠΙΟΥΝΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να τον βαλουνε φυλακη για την υπογραφη που εβαλε στο μνημονιο και να ειναι καποιος Πριαπος εκεί.....

Θα ξαναβγεί ντιγκινταγκας!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαα ο Η-Ο κλασσικα με τα δικαστηρια. τοσο καιρο την ιδια παπαρια λεει. Πρωτα λεει ολο το κοσμο που στηριζει ΛΑΟΣ εμμισθους, και μετα αν τον πουνε εκεινοι εμμισθο "για πλακα σε σερνω στα δικαστηρια για συκοφαντικη δυσφημιση".

ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 10 ΖΩΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟ; ΑΝΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...