Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Oι παπαγάλοι του δικομματισμού και υπερασπιστές του ξεπουλήματος ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΙ "ΝΑΙ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!


ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΥ" ΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ...
Εκτός κομματικής γραμμής πλεον ο επιπόλαιος Χατζηδάκης. Στο Έθνος της Κυριακής ο Νεοφιλελεύθερος πρώην υπουργός ζητούσε όχι μόνο...

συναίνεση, αλλά και υπογραφή από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας στις αλλαγές του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος! Μαζί του συμφωνούσαν, αλλά σε πιο χαμηλούς τόνους οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άρης Σπηλιωτόπουλος. Περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα έλεγε "ναι" ο Σαμαράς! Είναι δυνατόν;
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Κ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ : Όταν έρθεις προς το Κιλκίς θα σε γαμήσω στο ξύλο. Να το έχεις υπόψη σου

Νίκος

Ανώνυμος είπε...

Πείτε στα παιδάκια αυτά που πουλάνε καλά σφουγγάρια για να γίνουν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ! Ρε Κυριάκο, η μάπα σου είναι αντισυνταγματική! Από μακρία φωνάζει λαμόγιο!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ? Ο Ε Ο ! ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 'ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ' ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ)...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα τρία σκυλάκια της Ντόρας,ο Σαμαράς πρέπει να τα πετάξει με τις κλωτσιές από τα κόμμα της ΝΔ,γιατί στο μέλλον θα τον υπονομεύουν όπως έκανε στον Καραμανλή η Μπακογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο Χατζηδακης μου δινει την εντυπωση οτι εχει τασεις μαζοχιστικες.μαλλον του αρεσε το ξυλο που εφαγε και των τρωει ο πισινουλης του και για αλλο ξυλο.σοβαρα τωρα η φατσα του δεν σας βγαζει κατι σε πισωγλεντη ανωμαλαρα που του αρεσει να τον βαρανε?

Ανώνυμος είπε...

Μα τότε γιατι ο Κυριακος δεν πηγε στο κομμα της αδελφής του? Μνημονιακός ειναι, η αδελφη του μνημόνιο θέλει, πως και δεν τα βρισκουνε???? Καταλαβαινει κανείς???

ΑΖ