Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

O Παπανδρέου οδεύει ολοταχώς να διαλύσει την Ελλάδα!



Παπανδρέου: «Θα κάνω το καθήκον μου»

«Θα κάνω το καθήκον μου, δεν με νοιάζει το σαράκι του μικροκομματισμού και το πολιτικό κόστος» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός στη εισηγητική του ομιλία προς τους τοπικούς φορείς των Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή προέχει
η πατρίδα, ούτε εγώ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τα....

κόμματα.»
Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι από την αρχή ο ίδιος επιδίωξε τη συνεργασία, καθώς η χώρα θα βγει πιο γρήγορα από την κρίση με αυτόν τον τρόπο, ενώ αναφερόμενος στην τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι συγκλίνουμε σε πολλά. «Απαιτείται πολιτική βούληση για την υπέρβαση των κομματικών συμφερόντων και αυτό θα φανεί στην πράξη, μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί, αλλά όχι εχθροί,» επισήμανε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα τόνιζε την εικόνα σοβαρότητας της χώρας και θα έδινε ηχηρή απάντηση σε όσους αμφισβητούν την Ελλάδα.
Πρέπει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον Καναδό ομόλογό του επισκέφθηκαν την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων.
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τόσα καντήλια που ακούει κάθε μέρα, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Δεν είναι τυχαίο που ο λάος έχει πνιγεί.
Αλλά τσίπα μηδέν.
Κάνε εσύ το καθήκον σου παιδί μου. Στο τέλος γύρνα το κεφάλι σου να δεις πως τα'κανες.

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα λόγια ρε μαλάκα προδότη jeffrey. Πολλαπλό δημοψήφισμα θέλουμε με ερωτήματα που θα θέσει ο λαός. Ξέρουμε ότι οι συθέμελες κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές, όπως αυτή που τελείται τώρα στην πατρίδα μας, απαιτούν αίμα. Να είσαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι το αίμα αθώων πολιτών αλλά των υπευθύνων. Κάνε έστω και τώρα μια προσπάθεια ώστε αυτή η αλλαγή να γίνει αναίμακτα έστω και για τα λαμόγια.

ΥΓ
Μην αυταπατάσαι. Φυλακίσεις και δημεύσεις περιουσιών των υπευθύνων που έφεραν την πατρίδα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση θα γίνουν πάντως.

Ανώνυμος είπε...

evraiosionisti mineiko tsant antixriste anthellina dieytharmenos eisai esy kai oi omioi sou pagosmiopioiti global malaka...

Ανώνυμος είπε...

George Papantreou εισαι παντως και πολυ Global - Europian - World order ΜΑΛΑΚΑΣ!

Modestus είπε...

Τι φυλακίσεις; Που τις είδατε; Εδώ ο πιο διεφθαρμένος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο Τσοχατζόπουλος και ήδη τον βγάζουν λάδι.

Ανώνυμος είπε...

ΠαπαΕΒΡΑΙΟΥ