Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Oι 300 νέοι βουλευτές να εκλεγούν στις πλατείες..


Ειναι ο μονος τρόπος να τσακιστεί το απίστευτα σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας,, είναι η ευκαιρία να ξεριζωθούν αμεσα και οριστικά αυτοί πού χωρίς ελεος πίνουν απληστα και ασταμάτητα το αίμα μας, και το αίμα των παιδιών μας. Η τεράστια και συνεχώς διογκούμενη δύναμη πού γεννιέται στίς πλατείες της Ελλάδας, πρέπει σύντομα , εκτός από κοινωνικό φαινόμενο, να γίνει πολιτική δύναμη πού θα εκφραστεί σε ψήφους στίς εκλογές που αναπόφευκτα έρχονται, και πού τόσο λυσσαλέα προσπαθούν να αποτρέψουν ο ΓΑΠ και τα αφεντικά του.




Το τηλέφωνο του ΓΑΠ χτυπάει κάθε πέντε λεπτά και τα αφεντικα του τον βρίζουν και τον ρωτάνε ποια είναι τα νεωτερα, για ακόμα δεν βρήκε συνεργάτες και συνένοχους....Γι αυτό τρέχει κάθε μέρα στα κόμματα και τον πρόεδρο και κλέγεται σαν τον γύφτο.....γιατι αυτό τον διατάσσουν τα αφεντικά του.. Η CIA σε επείγουσα αναφορά της κρούει τον κωδωνα τού κυνδίνου οτι στην Ελλάδα κάτι δεν πάει καλά, και ότι ήταν κάτι που δεν το υπολογίζανε...Ητανε μαθημένοι να συνετίζουν τον λαό με ξυλο και δακρυγόνα, και τωρα δεν τους κάθεται..!!

Λοιπον.! Οι επομενοι Ελληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ βουλευτές πρέπει να βρεθούν και να προταθούν απο΄τις λαικές συνελεύσεις και τα λαικά συμβούλια πού γινονται στα πάρκα και τίς πλατείες, και σας διαβεβαιώ οτι υπάρχει ενας απίθανα μεγάλος αριθμός από ανθρώπους που μπορούν άνετα να πάρουν στά χέρια τους τις τύχες τού δυσμοιρου αυτού τόπου, και να τον βγάλουν από το εκτελεστικό απόσπασμα πού τον έχουν στήσει οι προδοτες του χτές και του σήμερα..!!

Το Αυριο αυτού το τόπου ΥΠΑΡΧΕΙ στίς πλατείες, πρέπει να οργανωθεί να εκφραστεί να αναδεχθεί, να γίνει εκλογική δυναμη δηλαδη πολιτικό μεταβατικό κομμα, ωστε στις εκλογές να συντρίψει το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, πού την υστατη τούτη ώρα, δεν ειχε την ελάχιστη αξιοπρέπεια να ψηφίσει ναι στην σύσταση επιτροπής διερεύνησης του χρέους, απλά και μόνο για να μην ξεβρακωθεί.!!

Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. και δεν θα χαθεί. Η δυναμη και οι αποφασεις για το μελλον αυτης της χώρας, χωρις καλα-καλά να το καταλάβετε, έχει ήδη περάσει στα δικά σας χέρια σας. Πάρτε την λοιπόν, και κάντε την κεραυνό στα κεφάλια τους.!!


Πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,
Να ξεκινήσουμε από την πλατεία Ηρώων Εβραίων.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!